Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Wizards" pārliecinoši uzvar sēriju pret "Raptors", Dalasai pirmā uzvara

"Wizards" pārliecinoši uzvar sēriju pret "Raptors", Dalasai pirmā uzvara
Džons Vols
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences pusfinālu šonakt sasniedza Vašingtonas "Wizards", kas uzvarēja arī ceturtajā spēlē pret Toronto "Raptors" (125:94). Rietumu konferencē pie pirmā panākuma tika Dalasas "Mavericks", kas uzveica Hjūstonas "Rockets" (121:109).

Jau pirmajā ceturtdaļā "Wizards" ielika kārtīgu pamatu uzvarai. Vašingtonas kluba basketbolisti izvirzījās vadībā un pakāpeniski sāka palielināt savu pārsvaru, tikmēr "Raptors" saspēles vadītājs Kails Laurijs jau pirmo septiņu minūšu laikā nopelnīja trīs piezīmes un tika nosēdināts uz rezervistu soliņa. Pirmo ceturtdaļu "Wizards" uzvarēja ar 36:22, bet nākamo izrāvienu veica trešajā ceturksnī (36:20). Beigās Vašingtona uzvarēja ar graujošo 125:94, sērijā triumfējot ar 4:0.

"Wizards" rindās ar 23 punktiem rezultatīvākais bija Bredlijs Bīls, bet pa "double-double" pievienoja Marcins Gortats (21 p. un 11 atl.b.) un Džons Vols (14 p. un 10 rez.p.). "Wizards" basketbolisti kopumā iemeta 15 no 26 tālmetieniem. Vašingtonas komanda nākamajā kārtā sacentīsies ar Atlantas "Hawks" vai Bruklinas "Nets" (šobrīd sērijā ar 2:1 vadībā ir "Hawks").

Tikmēr Rietumu konferencē no sezonas beigām jau šonakt izvairījās Dalasas "Mavericks", kas savā laukumā ar 121:109 uzveica Hjūstonas "Rockets", tiekot pie pirmā panākuma sērijā (1:3). Izšķirošais pārsvars tika izveidots otrajā un trešajā ceturtdaļā, kad Hjūstonas basketbolisti aizmeta garām 17 metienus pēc kārtas, bet Dalasa kopumā uzvarēja ar 69:41.

31 punktu uzvarētāju labā guva Montei Eliss, bet Hosē Huans Barea pievienoja 17 punktus un 13 rezultatīvas piespēles. "Rockets" sastāvā 24 punktus guva Džeimss Hārdens. Sērijā līdz četrām uzvarām Hjūstona saglabā pārliecinošu vadību (3:1), nākamais mačs notiks "Rockets" laukumā naktī uz trešdienu.

Izmantotie resursi:
NBA.com: Promo

  +3 [+] [-]

, 2015-04-27 08:24, pirms 9 gadiem
Toronto trenneris ar nedaudz auns. Varēja sākumā vaskezu laist. Lai tas padomā. Visā spēlēs tas lowry pārdeg un lūk rezultāts.

  +3 [+] [-]

, 2015-04-27 08:50, pirms 9 gadiem
Lowry laikam nav macijies no ieprieksejam spelem,bet tie sodi gan vinam tiek svilpti visai divaini

  +5 [+] [-]

, 2015-04-27 09:12, pirms 9 gadiem
Visai interesanti vispār kā Hjūstona var būt 3-1 vadībā, ja tā komanda tak vispār aizsardzībā nespēlē...

  +1 [+] [-]

, 2015-04-27 09:18, pirms 9 gadiem
Njā. Likās,ka austrumos pirmajā kārtā šis duelis būs viens no saspringtākajiem...bet nu 4-0 man liekas,ka reti kurš paredzēja.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-27 09:46, pirms 9 gadiem
Wiz:Raps - 4:0, negaidīti. Domāju ka Raps paņems un kaut kā uzskatīju ka ir labāka komanda. Baigi kļūdījos. Varbūt Pīrsa faktors (2/4 spēlēm viņš daļēji uztaisīja spēli). Laikam jau labāka komanda uzvarēja.

Cavs tagad bez Lova, redzēs kā būs... it kā jau nekāds šosezon, bet uzbrukumā jau komandai palīdzeja un aizsadzības robus tagad daudzi spēja aizlāpīt (Mozgovs, Šamperts, Džeims).

Clips un CP3 izkapāja uzvaru. CP3 nospēlēja kā līderis, bet vajadzīgajā brīdī Rivers sameta un izdarīja visu (aizsardzībā gan viņu Pārkers plosīja, bet pamanījās aizmest 2x2 sodus garām). Laba uzvara Clips un CP3. Vēl ir visas iespējas pierādīt, ka klūdos attiecībā uz CP3 un viņš var izcīnīt uzvaras vajadzīgajos brīžos.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-27 10:19, pirms 9 gadiem
Raicha rakstīja: Wiz:Raps - 4:0, negaidīti. Domāju ka Raps paņems un kaut kā uzskatīju ka ir labāka komanda. Baigi kļūdījos. Varbūt Pīrsa faktors (2/4 spēlēm viņš daļēji uztaisīja spēli). Laikam jau labāka komanda uzvarēja.

Cavs tagad bez Lova, redzēs kā būs... it kā jau nekāds šosezon, bet uzbrukumā jau komandai palīdzeja un aizsadzības robus tagad daudzi spēja aizlāpīt (Mozgovs, Šamperts, Džeims).

Clips un CP3 izkapāja uzvaru. CP3 nospēlēja kā līderis, bet vajadzīgajā brīdī Rivers sameta un izdarīja visu (aizsardzībā gan viņu Pārkers plosīja, bet pamanījās aizmest 2x2 sodus garām). Laba uzvara Clips un CP3. Vēl ir visas iespējas pierādīt, ka klūdos attiecībā uz CP3 un viņš var izcīnīt uzvaras vajadzīgajos brīžos.
Es teiktu, ka Cavs būs ne tikai bez Lova, bet arī bez JR. neticu, ka viņš iztiks bez diskābeļa... Un ja viņiem jācīnās pret Buls... Nu tur var visādi sanākt, jo tas soliņš jau nav nemaz tik garš tiem Cavs

     [+] [-]

, 2015-04-27 10:20, pirms 9 gadiem
Klau, kur Rondo .. !?

  +1 [+] [-]

, 2015-04-27 10:22, pirms 9 gadiem
Pagaidām ticis tikai līdz otrās spēles beigām esmu, vakarā noteikti noskatīšos Texasas dueli.
Tomēr prieks, ka LA panāca izlīdzinājumu. Vismaz kaut kāda intriga plejofos vēl paliek. Kā tas parasti NBA notiek - 2 sūdīgas spēles pēc kārtas komandas, zvaigznes neaizvada. Uzreiz arī rezultāts. Šajā spēlē nevienu brīdi nelikās, ka SAS paņems - diezgan bezzobaini spēlēja, izskatījās, ka pat nebija 100% atdeve, ja atskaita Kavai un Petiju. Pārējie muļļājās, baigi nepārdzīvoja. Ļoti iespējams, ka agrā spēle šoreiz nospēlēja par sliktu. Kā jau teicu - LAC laba spēlē, līderi atgriezās formā, rezervisti deva milzīgu pienesumu, līdz ar to pelnīta uzvara. Par 7 spēlēm!

Par pirmo spēli iepriekšējā rakstā

  +1 [+] [-]

, 2015-04-27 10:23, pirms 9 gadiem
valcha rakstīja: Klau, kur Rondo .. !?
Trauma, vājš sniegums, necieņa pret treneri = uzvalks

  -3 [+] [-]

, 2015-04-27 10:25, pirms 9 gadiem
Ceru,ka J.R iedos normalu suspension....Perkins ar normals dau.nis

     [+] [-]

, 2015-04-27 10:43, pirms 9 gadiem
Raitcha rakstīja: Es teiktu, ka Cavs būs ne tikai bez Lova, bet arī bez JR. neticu, ka viņš iztiks bez diskābeļa... Un ja viņiem jācīnās pret Buls... Nu tur var visādi sanākt, jo tas soliņš jau nav nemaz tik garš tiem Cavs
Nu nedomāju ka JR dabūs vairāk par 1 spēles dq. It kā jau bija grūdiens un drošvien pelnīts flagrant 2, bet reāli tā bija vairāk ļoti neveiksmīga epizode. Tādi pagrūdieni/cīņa, nervu nesavaldīšana ir katrā otrajā spēlē, tikai te diemžēl neveiksmīgi sanāca.... Tik pat labi Olinikam varētu dot DQ. Visādā ziņā būšu pārsteigts par 1+ spēles dq Smitam.

Ja buļļiem visi +/- būs veseli, tad noteikti pacīnīsies un varētu būt ļoti saistoša sērija. Īrvingu apspēlēt defā nav liela māksla un Šamperts visus caurumus neaizlāpīs.

  +2 [+] [-]

, 2015-04-27 10:48, pirms 9 gadiem
Bostonietis rakstīja: Ceru,ka J.R iedos normalu suspension....Perkins ar normals dau.nis
Domāju, ka iedos vienas spēles diskābeli un naudas sodu. Ja iedos vairāk būšu pārsteigts. NBA vajag, lai komandas ir pēc iespējas konkurētspējīgākas un nevēlas lai spēlētāji izlaistu spēles, it sevišķi viena no austrumu pretendentiem uz finālu pamatpiecinieka spēlētājs, bet nu bez ievērības arī šo sitienu atstāt nedrīkst. Cavs jau Lovs iespējams ārā. Ja vēl Smitam iedos, piemēram, trīs spēļu diskābeli, tad sērija pret Bulls (99,9%. neticu, ka Bucks) ļoti iespējams būs beigusies nesākusies.

     [+] [-]

, 2015-04-27 10:57, pirms 9 gadiem
Nejeega rakstīja: Domāju, ka iedos vienas spēles diskābeli un naudas sodu. Ja iedos vairāk būšu pārsteigts. NBA vajag, lai komandas ir pēc iespējas konkurētspējīgākas un nevēlas lai spēlētāji izlaistu spēles, it sevišķi viena no austrumu pretendentiem uz finālu pamatpiecinieka spēlētājs, bet nu bez ievērības arī šo sitienu atstāt nedrīkst. Cavs jau Lovs iespējams ārā. Ja vēl Smitam iedos, piemēram, trīs spēļu diskābeli, tad sērija pret Bulls (99,9%. neticu, ka Bucks) ļoti iespējams būs beigusies nesākusies.
Tas, ka vajag lai visi labākie ir gatavi spēlēt ir fakts, bet Smitam jau nav pirmā reize, kad laukumā kautko stulbu dara. Pirms 2 gadiem tak dabūja diskābeli, kad ar elkoni Terijam iesita, un tas sitiens salīdzinot ar šito vēl izskatījās tads maigs. Ja līga viņu apžēlos un iedos 1 spēles diskābeli, tas būs ļoti tizli. Reg. sezonā par ko tādu mierīgi varētu dabūt 5+ spēles, nu un pat Džejārs vien vainīgs, ka smadzeni nopīpējis un nespēj savaldīties.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-27 11:01, pirms 9 gadiem
Raicha rakstīja: Nu nedomāju ka JR dabūs vairāk par 1 spēles dq. It kā jau bija grūdiens un drošvien pelnīts flagrant 2, bet reāli tā bija vairāk ļoti neveiksmīga epizode. Tādi pagrūdieni/cīņa, nervu nesavaldīšana ir katrā otrajā spēlē, tikai te diemžēl neveiksmīgi sanāca.... Tik pat labi Olinikam varētu dot DQ. Visādā ziņā būšu pārsteigts par 1+ spēles dq Smitam.

Ja buļļiem visi +/- būs veseli, tad noteikti pacīnīsies un varētu būt ļoti saistoša sērija. Īrvingu apspēlēt defā nav liela māksla un Šamperts visus caurumus neaizlāpīs.
Smita sitiens kādā ziņā ir basketbola mūvs ?? Vienkārši izslēdza pretinieku, kuram pietam tgd trauma vēl.
Salīdzini to Lava epizodi. Tur vispār nekāda pamata kko vairāk par parastu sodu dot. Tādas epizodes spēlē ir 100x, vienkārši čābīgi sanāca.

  -1 [+] [-]

, 2015-04-27 11:14, pirms 9 gadiem
ventilators rakstīja: Smita sitiens kādā ziņā ir basketbola mūvs ?? Vienkārši izslēdza pretinieku, kuram pietam tgd trauma vēl.
Salīdzini to Lava epizodi. Tur vispār nekāda pamata kko vairāk par parastu sodu dot. Tādas epizodes spēlē ir 100x, vienkārši čābīgi sanāca.
Sitieni grūdieni, apzināti sodi, lai pretinieks neiliek no groza augšas ir katrā spēlē. Jā, Smits ar roku veica apzinātu kustību Krovdera virzienā un par to pienākas sods, bet kā tā kāja saliecās, tas bija neveiksmīga apstākļu sakritība.

Paskaties Bulls:Bucks 6dienas spēlē 2.ceturtdaļā Majo flagrant sodu. Tur teorētiski varēja sanākt daudz bēdīgāk, nekā Smita sitiena rezultātā. Ja Gibsons būtu nokritis savādāk.... Tur neviens par DQ par F2 nerunā, jo nebija traumas. Krovders dabūja traumu, bet ne jau Smits ar sitienu salauza viņam vaigu/degunu vai ko citu. Neveiksmīgi nokrita.

p.s.
Perkins gan ir idiots. Ja Mozgovam būs piezīmju problēmas, tad Pērkins kā aizvietotājs ir miskaste. Viņš brīvu metienu pat no 2-3metriem neizdara.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-27 11:23, pirms 9 gadiem
Raicha rakstīja: Sitieni grūdieni, apzināti sodi, lai pretinieks neiliek no groza augšas ir katrā spēlē. Jā, Smits ar roku veica apzinātu kustību Krovdera virzienā un par to pienākas sods, bet kā tā kāja saliecās, tas bija neveiksmīga apstākļu sakritība.

Paskaties Bulls:Bucks 6dienas spēlē 2.ceturtdaļā Majo flagrant sodu. Tur teorētiski varēja sanākt daudz bēdīgāk, nekā Smita sitiena rezultātā. Ja Gibsons būtu nokritis savādāk.... Tur neviens par DQ par F2 nerunā, jo nebija traumas. Krovders dabūja traumu, bet ne jau Smits ar sitienu salauza viņam vaigu/degunu vai ko citu. Neveiksmīgi nokrita.

p.s.
Perkins gan ir idiots. Ja Mozgovam būs piezīmju problēmas, tad Pērkins kā aizvietotājs ir miskaste. Viņš brīvu metienu pat no 2-3metriem neizdara.
Sitiens pa galvu bija ? - jā. Smitam pirmā reize ? - nē.
Būsu pārsteigts, ja pret Čikāgu spēlēs.

  -1 [+] [-]

, 2015-04-27 11:48, pirms 9 gadiem
ventilators rakstīja: Sitiens pa galvu bija ? - jā. Smitam pirmā reize ? - nē.
Būsu pārsteigts, ja pret Čikāgu spēlēs.
1 spēli noteikti nespēlēs. Tas jau ir F2 iekļauts, kā obligāts punkts. Vairāk gan tur nav ko dot. Nebija jau tā, ka JR stāvētu ar seju pret viņu un ievilktu pa purnu.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-27 11:54, pirms 9 gadiem
Hardenam 1-7 3pt ,hi!

     [+] [-]

, 2015-04-27 13:22, pirms 9 gadiem
apskatījos hd replay, nu jā... diskābelis vienai spēlei pienākas, bet nu tur "pelnīti", ibio tas tak nav hokejs šitā grūst mugurā/kaklā. JR pareizāk būtu nostāties uz taisnām kājām lai vienkārši kristu un dabūtu folu uzbrukumā

  +1 [+] [-]

, 2015-04-27 15:52, pirms 9 gadiem
PlotnieksK rakstīja: Hardenam 1-7 3pt ,hi!
Labāks % nekā AB sodametieni savu laik.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-27 21:23, pirms 9 gadiem
Vašingtona paņēma sēriju kā jau bija gaidāms, bet likās, ka Toronto vairāk pretestības izrādīs.