Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Magic" iekļūst nākamajā kārtā

Jānis Pārums

"Magic" iekļūst nākamajā kārtā
Vinss Kārters
Foto: Reuters

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra otrajā kārtā iekļuvuši Orlando "Magic" basketbolisti, kas aizvadītajā naktī viesos ar 99:90 pieveica Šarlotes "Bobcats" un sērijā triumfēja ar 4:0.

Praktiski visu spēli laukumā ritēja ļoti līdzīga cīņa. Pirmo puslaiku "Magic" noslēdza ar divu punktu deficītu – 43:45 – bet pēc trešās ceturtdaļas jau bija vadībā ar 71:68. Izšķirošie notikumi risinājās pēdējā ceturksnī, tad pie rezultāta 77:76 "Magic" veica izrāvienu 10:0, panākot 87:76. Šo deficītu "Bobcats" nespēja atspēlēt un Orlando komanda izcīnīja uzvaru kā spēlē, tā sērijā.

Uzvarētāju labā 21 punktu guva Vinss Kārters, savukārt Dvaits Hovards, lai arī guva vien sešus punktus, tomēr, kā ierasts, bija ražīgs zem groziem, izcīnot 13 atlēkušās bumbas. "Bobcats" rindās 21 punkts un deviņas atlēkušās bumbas Tairusa Tomasa rēķinā.

Sērijā starp Fīniksas "Suns" un Portlendas "Blazers" rezultāts kļuvis 3:2 "Suns" labā. Aizvadītajā naktī "Suns" savā laukumā bija pārāki ar 107:88. Par lūzumu spēlē kļuva otrā un trešā ceturtdaļa, kurā Fīniksas basketbolisti uzkrāja teju divdesmit punktu pārsvaru. Uzvarētāju rindās Čenings Frejs guva 20 punktus, bet Stīva Neša rēķinā double double - 14 punkti un 10 rezultatīvas piespēles.

Vēl vienā spēlē Milvoki "Bucks" savā laukumā ar 111:104 pārspēja Atlantas "Hawks" un sērijā panākuši 2:2, lai gan pēc pirmajām divām spēlēm bija iedzinējos ar 0:2. "Bucks" uzvaru ar 23 punktiem kaldināja šīs sezonas debitants Brendons Dženings, bet pa 22 punktiem guva Karloss Delfino un Džons Salmons. Savukārt zaudētāju rindās 29 punkti Džo Džonsonam.

NBA play off 1. kārta. Rezultāti

KomandasRez.Sēr.
Bobcats (7) – Magic (2)90:990:4
Suns (3) – Blazers (6)107:883:2
Bucks (6) – Hawks (3)111:1042:2

Izmantotie resursi:
nba.com

  +5 [+] [-]

, 2010-04-27 09:15, pirms 14 gadiem
eh, švaks no manis prognozētājs - duelis, kurā es klusībā cerēju uz brīnumu, viss noslēdzās jau 4 spēlēs- MJ zēni tā arī neatrada pretargumentus DH(netieši) un co. lai gan mājas spēles Bobcats aizvadīja godam, it īpaši 3. maču!
kas attiecas uz pārējām spēlēm, tad atkārtošu jau iepriekš teiktu - Hawks vēl nav gatavi PO varoņdarbiem - viņu laiks būs nākamā, aiznākamā sezona, ja paturēs komandas kodolu! un, protams, respect Buku priekšā!
Suns-Blazers duelis - bez emocijām, lai gan klusībā esmu par Suns, jo man patīk Grants Hils un es dzeru Sprite!

  +5 [+] [-]

, 2010-04-27 09:26, pirms 14 gadiem
kaapeec totikaa sanaak ka Suns pakaasa? Taa var sirdstrieku dabuut...

  +2 [+] [-]

, 2010-04-27 09:26, pirms 14 gadiem
Magic vienīgie pagaidām sturē pēc mana plāna
Ja rezultātu es jau tādu varēju iedomāties, tad DH spēli, gan biju iztēlojies savādāku, īpaši pret šarloti. Es ļoti labi saprotu, ka viņa atrašanās laukumā vien jau pretiniekam rada problēmas, bet pēdējās spēlēs viņa peizīmju problēmas krietni liek šaubīties par Orlando varējumu pret Klīvlendu, Bostonu, Cerams, ka Atlantu.
Jā negaidīju 2:2 sērijā ar Milvokī.
Emilio saka, ka Atlanta nav play off komanda vēl, piekrītu vēl nav, bet ne jau pirmo reizi viņi tur atrodas un arī šis pats sastāvs izslēdza Miami ar Veidu priekšgalā, ja salīdzina ar pretinieku Milvokī, tad Atlantai ir milzu pieredze izslegšanas spēlēs.

  +2 [+] [-]

, 2010-04-27 09:39, pirms 14 gadiem
Tiešām pārsteidz Bucks, kas bez sava līdera apspēlē Hawks un panāk 2:2
Domāju, ka Magic šo sezonu gatavi kam lielam, viņu spēle ir tik pārliecinoša, viņi praktiski kontrolēja katru sērijas spēli, kad gribēja pievilka, tad atlaida, kā kaķis ar peli

     [+] [-]

, 2010-04-27 10:05, pirms 14 gadiem
Raitcha rakstīja: Emilio saka, ka Atlanta nav play off komanda vēl, piekrītu vēl nav, bet ne jau pirmo reizi viņi tur atrodas un arī šis pats sastāvs izslēdza Miami ar Veidu priekšgalā, ja salīdzina ar pretinieku Milvokī, tad Atlantai ir milzu pieredze izslegšanas spēlēs.
Milvoki vispār šosezon ir uzlēkuši augstāk par saviem reālajiem iespēju griestiem, kas galvenokārt saistīts ar pilno lozi draftā'(Dženings) un, lai cik tas nežēlīgi neizklausītos - Reda traumu. domāju, ja Reds šosezon spēlētu, Bucks pleofos netiktu! jau iekļūšana pleiofos vien ir kā vērta, savukārt 2(kas zin vai vēl nebūs kāda/s) uzvaras pret Hawks - vareni!
Hawks PO pieredze? ok - Bibijs un Džo Smits ir PO veterāni, arī Džonsons un Evanss ir pieredzējuši, savukārt pārējie key pleieri'(Džošs Smits, Viljamss, Horfords), paši par sevi vēl ir "pazaļi", izņemot Kraufordu, kuram, savukārt, tā pleiofu pieredze nav nekāda dižā...

  +3 [+] [-]

, 2010-04-27 12:15, pirms 14 gadiem
Mani mazliet pārsteidz Dwaita bālais sniegums statistikas rādītājos. Neesmu gan nevienu spēli redzēji. It kā jau maz uz laikuma pavada minūtes, bet divās no četrā spēlēm tikai divas reizes sekmīgi uzbrucis (reti, kad tik maz iemet spēles laikā). Vienīgais, ko var atzīmēt un izcelt ir 20 bloķēti metieni četrās spēlēs.

  +1 [+] [-]

, 2010-04-27 12:50, pirms 14 gadiem
Es gan nezinu ko jūs brīnaties par Hovarda sniegumu!?! Tas jau pirms sērijas bija skaidrs, ka tieši supermenam šī sērija būs visgrūtākā un jā, arī es cerēju uz līdzīgāku spēkošanos. Diemžēl Bobcats pievīla ārējie spēlētāji. Bobcats ir apskaužams centru trio!!! Teo Ratlifs, Mohammeds un Taisons Čandlers! Šie trīs varēja mierīgi nesatraucoties par piezīmēm spēlēt agresīvi pret Hovardu, sadalot līdzīgi spēles laiku. Lai kāds arī superatlēts nebūtu Hovards, tomēr ne jau pret trijiem Bet nu vairāk vai mazāk jau tomēr komandai palīdzēja neslikti, savukārt Magic ārējie spēlētāji padarīja savu darbiņu!

     [+] [-]

, 2010-04-27 16:18, pirms 14 gadiem
Emilio rakstīja: eh, švaks no manis prognozētājs - duelis, kurā es klusībā cerēju uz brīnumu, viss noslēdzās jau 4 spēlēs- MJ zēni tā arī neatrada pretargumentus DH(netieši) un co. lai gan mājas spēles Bobcats aizvadīja godam, it īpaši 3. maču!
kas attiecas uz pārējām spēlēm, tad atkārtošu jau iepriekš teiktu - Hawks vēl nav gatavi PO varoņdarbiem - viņu laiks būs nākamā, aiznākamā sezona, ja paturēs komandas kodolu! un, protams, respect Buku priekšā!
Suns-Blazers duelis - bez emocijām, lai gan klusībā esmu par Suns, jo man patīk Grants Hils un es dzeru Sprite!
Howrdu viņi pusliidz labi aptureeja, bet pareejos gan ne! Bucks saņeemushies un es ceru,ka viņi arii uzvarees seerijaa!

  -3 [+] [-]

, 2010-04-27 16:20, pirms 14 gadiem
Rokets rakstīja: Tiešām pārsteidz Bucks, kas bez sava līdera apspēlē Hawks un panāk 2:2
Domāju, ka Magic šo sezonu gatavi kam lielam, viņu spēle ir tik pārliecinoša, viņi praktiski kontrolēja katru sērijas spēli, kad gribēja pievilka, tad atlaida, kā kaķis ar peli
Tieshi taa bucks tachu traumeeti ir divi liideri Reds un Boguts! Ja shie divi buutu tad gan hawks jau 4spelees buutu norakti!

  +1 [+] [-]

, 2010-04-27 20:29, pirms 14 gadiem
Džordanu vajadzēja laukumā laist

     [+] [-]

, 2010-04-28 16:33, pirms 14 gadiem
Jācer, ka pret Dvaitu otrā kārtā nesvilps tik traki sodus!