Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" redzeslokā - Dženingss

"Warriors" redzeslokā - Dženingss
Brendons Dženingss aizsardzībā
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas klubs Goldensteitas "Warriors" savā redzeslokā iekļāvis amerikāņu saspēles vadītāju Brendonu Dženingsu, kurš pašreiz spēlē Itālijā un varētu pieteikties uz šīgada NBA draftu.

Pirmo sezonu pēc vidusskolas beigšanas Brendonds Dženingss nolēma aizvadīt nevis koledžā, bet gan Eiropā, izvēloties itāļu kluba Romas "Lottomatica" piedāvājumu. Sezona tuvojas noslēgumam, tāpēc arī aktuāls jautājums par 19 gadus vecā Dženingsa nākotni. Visticamāk amerikāņu saspēles vadītājs pieteiksies NBA draftam, un tajā viņam prognozē vietu Top10. Vairāki NBA klubi jau devušies pāri okeānam, lai vērotu klātienē Dženingsa spēles. Šo klubu skaitā arī latviešu centra Andra Biedriņa pārstāvētais Goldensteitas "Warriors".

"Vairākas NBA komandas tagad ir šeit. "Warriors" bija uz pāris dienām, tāpat arī Maiami "Heat" un Toronto "Raptors". Pēdējā laikā arvien vairāk NBA skautu sāk braukt. Tagad man jānobeidz sezona patiešām labi, lai parādītu visiem uz ko esmu spējīgs," sacījis pats Dženingss. "Domāju, ka esmu gatavs NBA spēlētajam basketbolam. Tur ir atklāta spēle, vairāk viens pret vienu situācijas, brīvāka spēle. Šeit (Eiropā) gan nav tik brīva spēle," norāda Dženingss, kurš minējis, ka pievienošanās komandai, kas spēlē ātru basketbolu, viņam būtu pa prātam.

Šosezon Dženingsa statistika nav ļoti spoža, drīzāk atbilstoša viņa vecumam un gatavības pakāpei Eiropas basketbolā. 16 Eirolīgas spēlēs 185 cm garajam spēlētājam vidēji laukumā pavadītajās 19 minūtēs 7,6 punkti un 1,6 rezultatīvas piespēles, bet Itālijas čempionāta 26 spēlēs vidēji laukumā pavadītas 16,7 minūtes, 5,4 punkti un 2,1 rezultatīva piespēle.

Dženingss spēlē pret "Unicaja"

Izmantotie resursi:
The Boston Globe

  -4 [+] [-]

, 2009-04-27 17:10, pirms 15 gadiem
nu nez, nez... ja jau pat tādiem Eiropas saspēlniekiem-spīdekļiem kā Jasikevičs, Spanulis, Solomons, Bainums NBA švaki iet, tad par Dženigsu ar viņa statiem var tikai pasmīnēt, bet nu redzēsim - varbūt čalis atveras...

  +2 [+] [-]

, 2009-04-27 17:11, pirms 15 gadiem
domas divejaadas(PG ar 1,6-2,1!!! rezultatiivu piespeeli-So So)...bet vairaak sliecos uz to,ka GSW jaaņem PG ar zinaamu NBA pieredzi jau,vai arii ja tiktu pie Rubio nebuutu slikti,bet izredzes nav lielas!

     [+] [-]

, 2009-04-27 17:46, pirms 15 gadiem
ingars31 rakstīja: domas divejaadas(PG ar 1,6-2,1!!! rezultatiivu piespeeli-So So)...bet vairaak sliecos uz to,ka GSW jaaņem PG ar zinaamu NBA pieredzi jau,vai arii ja tiktu pie Rubio nebuutu slikti,bet izredzes nav lielas!
bet eiropaa jau savaadaak piespeeles skaita!
un vinjam speles laiks arii nav tas lielaakais!

  +1 [+] [-]

, 2009-04-27 19:35, pirms 15 gadiem
... un kārtējais jaunulis Warriors rindās. Protams, talants, degsme cīnīties un pierādīt sevi nav slikta lieta, bet tomēr, lai gūtu uzvaras NBA ir nepieciešama pieredze, nosvērtība un aukstasinība svarīgos spēles momentos - īpašības, kuras piemīt reti kuram rūkijam. Tāda nelāga priekšnojauta, ka Warriors atkal iegrābsies...

     [+] [-]

, 2009-04-27 20:15, pirms 15 gadiem
wheelz rakstīja: ... un kārtējais jaunulis Warriors rindās. Protams, talants, degsme cīnīties un pierādīt sevi nav slikta lieta, bet tomēr, lai gūtu uzvaras NBA ir nepieciešama pieredze, nosvērtība un aukstasinība svarīgos spēles momentos - īpašības, kuras piemīt reti kuram rūkijam. Tāda nelāga priekšnojauta, ka Warriors atkal iegrābsies...
A ko ta viņiem citu drafttēt ja ne jauno...padomā vispirms ta4!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-30 08:46, pirms 15 gadiem
moska dereetu ar