Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lonzo Bols norobežojas no tēva "Big Baller Brand" un pat aizkrāso tetovējumu

Rolands Eliņš

Lonzo Bols norobežojas no tēva "Big Baller Brand" un pat aizkrāso tetovējumu
Lonzo Bols. Foto: AFP/Scanpix

ASV basketbola sabiedrībā bēdīgi slavenā Lavāra Bola izveidotais uzņēmums „Big Baller Brand” tuvojas savas eksistences beigām – par to pēdējos mēnešos liecinājušas vairākas pazīmes, bet neviena no tām nav tik skaidra, ka Lonzo Bola rīcība, aizkrāsojot savu „Big Baller Brand” tetovējumu un norobežojoties no uzņēmuma, kura lielā ambīcijas, visticamāk, beigsies ar drīzu izjukšanu.

Losandželosas „Lakers” basketbolistam Lonzo Bolam uz rokas iepriekš bija uztetovēts „Big Baller Brand” logo – trīs B burti. Šodien viņš nodemostrējis, ka tetovēšanas speciālists šo logo ir padarījis neredzamu, tam pa virsu ietetovējot divus spēļu metamkauliņus. Interesanti, ka tagad Bolam pazudusi viena problēma NBA spēļu laikā, proti, saskaņā ar līgas noteikumiem spēļu laikā sponsoru logo atrašanās uz spēlētāju formām un ķermeņa ir stingri ierobežota un tas pats attiecās arī uz tetovējumiem, tāpēc līdz šim Bolam katrā spēlē bija jāizklāj savs BBB tetovējums.

Tāpat Lonzo Bols no saviem sociālajiem tīkliem izdzēsis visas atsauces uz „Big Baller Brand”, kas, visticamāk, ir pēdējā nagla viņa tēva Lavāra Bola izveidotā uzņēmuma zārkā.

Lavārs Bols savus dēlus NBA sabiedrībai pieteica ļoti skaļi un solīja iespaidīgas lietas. To vidū bija arī personīgā brenda izveidošana,kamēr no citiem sponsoriem Lavārs Bols pieprasīja neadekvāti milzīgas summas. Viņš izveidoja „Big Baller Brand”, kas uzsāka arī savu apavu sēriju, kamēr Lonzo Bols tā arī nepievienojās nevienai citai kompānijai. Tagad par ļoti ticamu tiek uzskatīta viņa vēlme kļūt par „Nike” sadarbības partneri.

Lavāra Bola skandalozais uzņēmums ”Big Baller Brand” nokļuva ASV sporta ziņu virsrakstos pirms neilga laiciņa, kad kļuva zināms ar Lavāra pārtraukto sadarbību ar uzņēmuma līdzdibinātāju Alanu Fosteru. Bols apsūdz Fosteru, ka no uzņēmuma un Lonzo Bola personīgajiem kontiem pazuduši 1.5 miljoni dolāru.

Jāuzsver, ka Lonzo norobežošanās no „Big Baller Brand”, visticamāk, ir ģimenes kopīgs lēmums. ASV mediji jau vēstījuši, ka Boli izskata iespēju atteikties no sava uzņēmuma attīstības.

21 gadu vecais Lonzo Bols šobrīd „Lakers” sastāvā nespēlē traumas dēļ. Šosezon viņš piedalījies tikai 47 spēlēs, kurās vidēji mačā guvis 9.9 punktus un izdalījis 5.4 rezultatīvas piespēles. Lai arī komandā tagad ir arī Lebrons Džeimss, izslēgšanas spēlēm „Lakers” nav spējusi kvalificēties.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/lonzo-ball...

  +4 [+] [-]

, 2019-03-27 20:27, pirms 5 gadiem
Turklāt visai tizli tie metamie kauliņi... Brīžiem tāda sajūta, ka viens otrs no tiem miljonāriem normālam māksliniekam nespēj samaksāt...

  +4 [+] [-]

, 2019-03-27 20:41, pirms 5 gadiem
Raitcha rakstīja: Turklāt visai tizli tie metamie kauliņi... Brīžiem tāda sajūta, ka viens otrs no tiem miljonāriem normālam māksliniekam nespēj samaksāt...
Ja vēl pēc kauliņiem vismaz izskatītos

  +7 [+] [-]

, 2019-03-27 20:44, pirms 5 gadiem
Raitcha rakstīja: Turklāt visai tizli tie metamie kauliņi... Brīžiem tāda sajūta, ka viens otrs no tiem miljonāriem normālam māksliniekam nespēj samaksāt...
Jāņem vēra arī vecais tetovējums, nav tur dižas vietas svārstībām

  +4 [+] [-]

, 2019-03-27 20:50, pirms 5 gadiem
Nebiju vel redzējis metamkauliņu kuram vienā pusē ir piecas malas un citās četras 😂

  +3 [+] [-]

, 2019-03-27 21:00, pirms 5 gadiem
aknelis rakstīja: Nebiju vel redzējis metamkauliņu kuram vienā pusē ir piecas malas un citās četras 😂
pusotru ļimu nozaga, tagad tik par 20$ var taķuku atļauties. :/

  +4 [+] [-]

, 2019-03-27 21:12, pirms 5 gadiem
Kauliņi ir mesti

     [+] [-]

, 2019-03-27 21:25, pirms 5 gadiem
Pēc Lonzo traumas LAL ir liela miskaste, lai ko arī tēvs runā, Lonzo ir viens no atslēgas spēlētājiem LAL sezonas sākumā!

     [+] [-]

, 2019-03-27 22:07, pirms 5 gadiem
Tie kaulini tapat to pashu 3BB nozimee tur ir 3 un : : kas to pashu arii nozimee, pec teorijas. Otra lieta taa, ka kaulini nav proporcionali un nav vienaadi, uz viena triis punktini ir rindaa, bet uz otra piramiidaa un ja apgriezh kaulinus vienaa pozicijaa, tad no vienas un taas pashas dimensijas butu redzami dazhadi skaitli.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-28 10:10, pirms 5 gadiem
aknelis rakstīja: Nebiju vel redzējis metamkauliņu kuram vienā pusē ir piecas malas un citās četras 😂
Varbūt D&D fans?