Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertāns un Kurucs nespēlē, "Wizards" piekāpjas "Rockets"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Bertāns un Kurucs nespēlē, "Wizards" piekāpjas "Rockets"
Džols Vols. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" tikās ar Rodiona Kuruca Hjūstonas "Rockets". Latviešu duelis izpalika, jo Bertāns mačā nepiedalījās Covid-19 protokola dēļ, bet Kurucu laukumā nesūtīja komandas galvenais treneris. Pirmajā savstarpējā spēlē pēc Rasela Vestbruka un Džona Vola maiņas uzvaru izcīnīja "Rockets" (107:88). "Rockets" šī bija trešā uzvara pēc kārtas un septītā sezonā, bet "Wizards" šis bija 10. zaudējums šosezon.

Dāvis Bertāns šajā spēlē nepiedalījās, jo turpina ievērot pašizolāciju, kuru nosaka līgas Covid-19 protokols. Pagaidām nav zināms, kad latvietis varētu pievienoties komandai. Rodions Kurucs "Rockets" rindās laukumā negāja.

Šī bija pirmā spēle pēc maiņas darījuma, kura rezultātā Hjūstonas "Rockets" no Vašingtonas "Wizards" ieguva Džonu Volu, bet pretējā virzienā devās Rasels Vestbruks. Līdz šim abas komandas regulārajā turnīrā bija tikušās 152. reizes, un vairāk uzvaru iekrājusi bija "Wizards" – Vašingtona bija tikusi pie panākuma 80 reizes. Pēdējo reizi abas komandas tikās 2019. gadā, kad uzvaru ar 159:158 guva "Rockets". Tolaik Džeimss Hārdens guva 59 punktus, bet Bredlijs Bīls 46, tomēr šobrīd "Rockets" komanda piedzīvojusi pamatīgas pārmaiņas.

"Rockets" tikusi pie trešā panākuma pēc kārtas, un šobrīd ar bilanci 7-9 tā ieņem 11.vietu Rietumu konferencē, savukārt Dāvja Bertāna pārstāvētā "Wizards" (3-10) turpina grimt un šobrīd ieņem noslēdzošo jeb 15. vietu Austrumu konferencē.

Rezultātu atklāja viesi no Vašingtonas, kad divus punktus guva Robins Lopess. "Wizards" izdevās iegūt piecu punktu pārsvaru, bet "Rockets" neļāva viesiem tikt pie lielāka pārsvara. Pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar nelielu "Wizards" pārsvaru, bet otrajā labāk spēlēja Rodiona Kuruca pārstāvētā "Rockets", kas puslaika pārtraukumā devās ar četru punktu pārsvaru. Abas komandas ne pārāk veiksmīgi realizēja savus metienus. Rezultatīvākie abu komandu sastāvos bija draugi – Bredlijs Bīls un Džons Vols. Abi pirmajā puslaika atzīmējās ar 15 punktiem.

Otrajā puslaikā Bīls tika pie 25. punkta, tādējādi "Wizards" līderis kļuvis par pirmo spēlētāju kopš Maikla Džordana, kurš visās sezonas pirmajās 12 spēlēs guvis vismaz 25 punktus. Džordans to paveica 1988./89. gada sezonā. Kopumā labāk otrajā puslaikā spēlēja "Rockets", kas noslēdzošajā ceturtdaļā palielināja pārsvaru un svinēja uzvaru spēlē ar 107:88.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais bija Džons Vols, kurš guva 24 punktus un atdeva piecas piespēles, bet Demarkuss Kazinss pievienoja 19 punktus un 11 atlēkušās bumbas. "Wizards" rindās Bīls maču noslēdza ar 33 punktiem, bet Rasels Vestbruks guva 19 punktus, savāca 11 atlēkušās bumbas un atdeva septiņas piespēles.

"Rockets" nākamo spēli aizvadīs naktī uz piektdienu, kad tiksies ar Portlendas "Trail Blazers", bet "Wizards" naktī uz ceturtdienu cīnīsies pret Ņūorleānas "Pelicans".

     [+] [-]

, 2021-01-27 08:33, pirms 3 gadiem
Latviešu savstarpējais duelis, bet neviena komentāra...

     [+] [-]

, 2021-01-27 08:41, pirms 3 gadiem
Bīls done with Wiz

  +1 [+] [-]

, 2021-01-27 08:46, pirms 3 gadiem
wizinjsh rakstīja: Latviešu savstarpējais duelis, bet neviena komentāra...
latviešu savstarpējais duelis, bet neviens no latviešiem nespēlē
Tas būtu tāpat, ja SC rakstītu, ka ''latviešu duelis futbola laukumos, El Classico starp Real Madrid un Barselona'', taču neviens mūsējais nespēlē

     [+] [-]

, 2021-01-27 09:35, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Bīls done with Wiz
Nja, šis pasaka visu
https://twitter.com/TheNBACentral/s...