Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Mavericks" oficiāli apstiprina maiņas darījumu, kurā iegūts Pauela aizstājējs

Emils Ozerinskis

"Mavericks" oficiāli apstiprina maiņas darījumu, kurā iegūts Pauela aizstājējs
Vilijs Kaulijs-Steins. Foto: AP/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas "Mavericks" oficiāli apstiprinājusi maiņas darījumu, kurā no Goldensteitas "Warriors" iegūts centra spēlētājs Vilijs Koulijs-Steins.

Savā otrajā NBA sezonā fantastisku sniegumu demonstrē slovēņu basketbola brīnumbērns Luka Dončičs, kurš iecēlis Dalasas "Mavericks" stabilā play-off pozīcijā, atrodoties piektajā vietā Rietumu konferencē. Teksasas komanda noturējusies izslēgšanas spēļu zonā par spīti tam, ka sezonas laikā potīti pamežģīja Dončičs un 11 spēles pēc kārtas spiests bija izlaists Kristaps Porziņģis. Taču tieši pēc Porziņģa atgriešanās laukumā, "Mavericks" piedzīvoja triecienu komandas sastāvā, Ahilleja cīpslu pārplēšot komandas pamatcentram Dvaitam Pauelam.

Teksasas komanda steidzīgi meklēja aizstājēju centra pozīcijā, noskatot Goldensteitas "Warriors" rindās spēlējošo Viliju Kouliju-Steinu. 26 gadus vecais un 213 cm garais amerikāņu basketbolists tika draftēts vienā gadā ar Kristapu Porziņģi. Ņujorkas "Knicks" izvēlējās latviešu basketbolistu ar ceturto drafta izvēli, kamēr Sakramento "Kings" nosauca Kaulija-Steina vārdu divas izvēles vēlāk ar sesto numuru.

Pirmās četras profesionālās karjeras sezonas Kentuki universitātē spēlējušais Kaulijs-Steins pavadīja disfunkcionālās "Kings" rindās, kur centra spēlētājs sevi no labākās puses varēja parādīt tikai pēc Demarkusa Kazinsa aizmainīšanas. Trešajā un ceturtajā sezonā Kaulijs-Steins attiecīgi guva 12,8 un 11,9 punktus, kā arī izcīnīja septiņas un 8,4 atlēkušās bumbas. Šovasar centrs pārgāja uz citu Kalifornijas komandu Goldensteitas "Warriors", taču pēdējās piecās sezonās NBA finālā spēlējusī komanda dziedē līderu savainojumus un gatavojas augstai drafta izvēles veikšanai. "Maveicks" jaunieguvums "Warriors" rindās guva 7,9 punktus un savāca 6,2 atlēkušās bumbas.

Kaulija-Steina iegūšanai "Mavericks" šķīrās no šī gada drafta otrās kārtas izvēles, kā arī veica paralēlu darījumu ar Oklahomsitijas "Thunder", lai atbrīvotu vietu komandas spēlētāju pieteikumā.

     [+] [-]

, 2020-01-27 12:46, pirms 4 gadiem
No vienas puses - izdevīgs darījums, par simbolisku samaksu dabūjot spēlētāju ar labu potenciālu un simbolisku algu!

No otras puses - Warriors labi zina, kas vajadzīgs cīņai par titulu. Acīmredzot ir kādi iemesli, kāpēc viņi šo spēlētāju neredz par palīgu.

     [+] [-]

, 2020-01-27 15:32, pirms 4 gadiem
Bija tač' runa par Noā

     [+] [-]

, 2020-01-27 15:33, pirms 4 gadiem
Meža_briesmonis rakstīja: No vienas puses - izdevīgs darījums, par simbolisku samaksu dabūjot spēlētāju ar labu potenciālu un simbolisku algu!

No otras puses - Warriors labi zina, kas vajadzīgs cīņai par titulu. Acīmredzot ir kādi iemesli, kāpēc viņi šo spēlētāju neredz par palīgu.
Spēles modeļi un spēles redzējums Dallasai un GSW vienmēr ir atšķīrušies. Cerēsim, ka šis "tetovētais briesmonis" Dallasai būs noderīgs, tikai izskatās būs problēmas ārpus spēles. Varbūt kļūdos...

     [+] [-]

, 2020-01-27 15:35, pirms 4 gadiem
thekurmis rakstīja: Bija tač' runa par Noā
Kaulijs -Steins uz šo nakti jau ielikts Dallasā savainoto sarakstā kā "day-to-day"