Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Celtics'' pārāki pār ''Magic''

''Celtics'' pārāki pār ''Magic''
Rejs Alens un Edijs Hauss var priecāties
Foto: AP/Scanpix

Šodien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē Bostonas ''Celtics'' saspringtā spēlē ar 86:77 pārspēja Orlando ''Magic''. Uzvarētāju labā 18 punktus guva Rejs Alens.

Spēli nedaudz labāk iesāka mājinieki, kuri pēc aizvadītajām sešām minūtēm izvirzījās vadībā ar 12:6. Spēle kopumā pirmajā ceturtdaļā bija līdzīga un abas komandas agresīvi darbojās aizsardzībā. Līdz ceturtdaļas beigām ''Celtics'' spēli izlīdzināja. Pirmās ceturtdaļas laikā abas komandas darbojās neveiksmīgi uzbrukumā, uzbrūkot ar zemu precizitāti un pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar 19:18 par labu ''Magic''. Arī otrās ceturtdaļas sākumā abas komandas bieži pieļāva kļūdas. Ceturtdaļas vidū Bostonas ''Celtics'', pateicoties Režona Rondo veiksmēm uzbrukumā, pirmo reizi spēlē izvirzījās vadībā ar 28:25. Ceturtdaļas gaitā ''Celtics'' izveidoja 18:2 izrāvienu un izvirzījās jau vadībā ar 38:27. Aizsardzībā viesi veiksmīgi spēlēja pret ''Magic'' līderi Dvaitu Hovardu, kurš pirmā puslaika gaitā bija nopelnījis jau trīs piezīmes - divas no tām uzbrukumā. Puslaiks noslēdzās ar 38:27 par labu ''Celtics''.

Pirmos punktus otrajā puslaikā tika gūti vien ceturtdaļas trešajā minūtē. Abas komandas joprojām labi darbojās aizsardzībā. Lai arī ''Magic'' kļuva aktīvāki uzbrukumā, kur īpaši izcēlās Vinss Kārters, ''Celtics'' droši turēja iekrāto pārsvaru un pat to nedaudz palielināja. Līdz ceturtdaļas beigām spēle kļuva spraigāka un ātrāka un pirms pēdējās ceturtdaļas ''Celtics'' atradās vadībā ar 61:53, kas gan vēl negarantēja uzvaru. Ceturtā ceturtdaļa iesākās ar efektīvu Rašīda Volesa slam dunk. ''Celtics'' lieliski turpināja spēlēt uzbrukumā, kur joprojām izcēlās Režons Rondo. Sešas minūtes līdz ceturtdaļas beigām viesi atradās drošā vadībā ar 74:64. Spēles beigas gan bija pietiekami saspringtas, jo mājinieki spēja samazināt rezultāta starpību. Minūti līdz spēles beigām Rašāds Luiss realizēja trīspunktnieku, panākot 75:78. Pateicoties Reja Alena četriem punktiem pēc kārtas, Bostonas ''Celtics'' izcīnīja uzvaru ar 86:77.

''Celtics'' rindās rezultatīvākais bija tieši Rejs Alens, kurš guva 18 punktus, bet Režons Rondo izcēlās ar 17 punktiem, 13 atlēkušajām bumbām un 8 rezultatīvām piespēlēm. ''Magic'' sastāvā lielisku spēli aizvadīja Vinss Kārters, kurš guva 27 punktus.

Izmantotie resursi:
nba.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-12-26 01:10, pirms 14 gadiem
Orlando spēka pamatā ir Hovarda pārspēks groza tuvumā un kustīgi garie ar labu metienu no distances ( Lewis/Turkogolu šogad Levis/Carter/Nelsons ) Bet tas viss pret Bostonu nedarbojas, jo Bostona ir gandrīz vienīgā komanda līgā kas var atļauties segt Hovardu 1 pret 1 un galvenais veiksmīgi ( Perkins ) Kā pats Hovards atzina tad Perkins viņu gandrīz vislabāk var segt no visiem spēlētājiem līgā, kas šodien arī pierādijās. Šis fakts pamatīgi apgrūtina arī ārējo spēlētāju darbu, jo vairs nav brīvo truļu kā pret citām komandām, ja vēl ņem vērā to ka Garnets bez problēmām var segt pa perimetru, Lewisu piemēram ( ko pagājušajā gadā nevarēja izdarīt Cavs ) Neizskatās ka Orlando būtu kaut mazākās iespējas vinēt Bostonu 7 spēļu sērijā Neaizmirsīsim, ka tas viss tika panākst bez Pīrsa!!!
Ja Bostonai negadīsies kāda neparedzēta trauma un viņiem būs labākā bilance konferencē, attiecīgi Orlando būs jāspēlē ar Cavs konferences pusfinālā tad viens finālists mums jau ir zināms

  +1 [+] [-]

, 2009-12-26 02:34, pirms 14 gadiem
Malaci!

  +3 [+] [-]

, 2009-12-26 03:23, pirms 14 gadiem
Augstāk minētajam tekstam varu piebilst tikai to ka Hovards guva vienu grozu no spēles ar dunku, kad viņu sedza Shelden Williams