Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Porziņģim 15+10 daudzpusīgā pienesumā, cīnoties pret "Clippers"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā Dalasas "Mavericks" šonakt savā laukumā piekāpās Losandželosas "Clippers" - 99:114. Latviešu spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis devās mājinieku starta pieciniekā un bija komandas otrais rezultatīvākais basketbolists - 15 punkti (1p. 4/8, 2p. 1/5, 3p. 3/8). Krājumā arī 10 atlēkušās bumbas, rezultatīva piespēle, trīs kļūdas, divas pārtvertas bumbas, bloks, piezīme un +/- rādītājs mīnus 13, spēlējot 30:17 minūtes. Porziņģis protokolā aizpildīja visas ailes otrajā spēlē pēc kārtas.
Video: Latvieši NBA (4:33 min)
Video: Latvieši NBA (8:55 min)
Video: FOX Sports Southwest - pēcspēles komentāri
.
.
.

, 2019-11-27 07:21, pirms 4 gadiem
Luka pāņēma 5 spēlēs pēc kārtas un nolēma šodien atpūsties, un passkatīties ko spēs Podriņķis un pārējie lūzeri. Bet Podriņķis izrādās spēj sakasīt tikai knapi 15 punktiņus . Sanāca kā Murdļikinam, parādījās iespēja, bet viņš to iespēju neizmantoja.
, 2019-11-27 07:43, pirms 4 gadiem
Man personīgi kretine šitas formas! Kā maziem bērniem, nav simpātiskas. Vēl pietrūka maziņš vienradzītis tikai.
, 2019-11-27 07:45, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: Man personīgi kretine šitas formas! Kā maziem bērniem, nav simpātiskas. Vēl pietrūka maziņš vienradzītis tikai.
Tavs viedoklis nevienam neinteresē.
, 2019-11-27 08:00, pirms 4 gadiem
teamo rakstīja: Luka pāņēma 5 spēlēs pēc kārtas un nolēma šodien atpūsties, un passkatīties ko spēs Podriņķis un pārējie lūzeri. Bet Podriņķis izrādās spēj sakasīt tikai knapi 15 punktiņus . Sanāca kā Murdļikinam, parādījās iespēja, bet viņš to iespēju neizmantoja.
Tu vēl dzīva, mazā ab--ta kļūme?
, 2019-11-27 08:38, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: Man personīgi kretine šitas formas! Kā maziem bērniem, nav simpātiskas. Vēl pietrūka maziņš vienradzītis tikai.
Bildēs arī nepatika, jo tikai aukšdaļa nobildēta, bet video skatoties patika formas pat ļoti. Tik logo varētu būt smukāks. Bet nu tumšās standarta formas tāpat labākās.
, 2019-11-27 08:40, pirms 4 gadiem
Tādus metienus, kādus KP izdarīja dažus pēdējos - tādus viņam būtu jāmet visu laiku. Gan tā izspēle uz brīvu tālmetienu, gan pēc tam sadarbība uz brīvu pustālo, kur Powels pielika blociņu. Metieni no aizsegiem ir labākais, ko KP varētu darīt. Tad tas metiens ir nenosedzams un iemetams ar ļoti augstu precizitāti. Nevis samocīts 1on1 metiens, kur aizsargs tev padusē.
, 2019-11-27 08:40, pirms 4 gadiem
Ļoti labi - vēl viens double-double! Pa lielam priecē tas, ka Kristaps nepuļī visu, kas pagadās: padsmit metieni no spēles ir saprātīgi. Protams, ar tādu augumu gribētos, lai 2p realizācija ir ap 50% - tad arī punktiņi vāktos. 8 soda metieni ir labs rādītājs, bet tos ir jāiemet
Lielos vilcienos - malacis. Gan precizitāte un spēles izjūta atgriezīsies arvien labākā līmenī.
, 2019-11-27 08:43, pirms 4 gadiem
Ivijis rakstīja: Tādus metienus, kādus KP izdarīja dažus pēdējos - tādus viņam būtu jāmet visu laiku. Gan tā izspēle uz brīvu tālmetienu, gan pēc tam sadarbība uz brīvu pustālo, kur Powels pielika blociņu. Metieni no aizsegiem ir labākais, ko KP varētu darīt. Tad tas metiens ir nenosedzams un iemetams ar ļoti augstu precizitāti. Nevis samocīts 1on1 metiens, kur aizsargs tev padusē.
Tieši tā. Tie samocītie pusķiki nav pats labākais - ar viņa augumu 2 soļi un viņš būtu soda laukumā, ar muguru pret grozu un tur 80% būtu pārkāpums no aizsarga puses. Īsāk sakot - jālien uz grozu, tad varēs mest padsmit sodiņus pa spēli un punkti tur vien savāksies.
, 2019-11-27 09:26, pirms 4 gadiem
Ko līdz daudzpusība un personīgā statistika, ja kopumā visai komandai šodien blāvs sniegums? Jā, Kristaps, lai arī iemeta mazāk nekā Luka un procentuāli meta precizāk, acīmredzami pietrūka trešā un ceturtā spēlētāja, kas spētu sakārtot spēli, kad lìderiem neiet.
Jā, bija dažas, precīzàk, nedaudzas spilgtas epizodes visas komandas izpildījumā, bet no malas sajūta kā treniņspēle, kurā "Mavericks" neko daudz nevajag.

Manuprāt kļūdas izdzēsa izredzes izlīdzināt spēles gaitu un sabojāja komandas izpildījumu kā tādu. Trenerim būs ko padomāt, kur rast papildus spēkus komandas iekšienē.

Par pašu cīņu dažas pārdomas te:

NBA. Kad izcilību un labu sniegumu nomaina...
, 2019-11-27 10:08, pirms 4 gadiem
Žēl, ka tas danks neizdevās ar sodu ātrajā, bet metienam no centra tāpat jābūt dienas topā!
, 2019-11-27 10:10, pirms 4 gadiem
Par to, ka KP galvenais ierocis - pustālais metiens ir pazudis, visuzskatāmāk liecina paroblēma ar sodiņiem - 70% sezonā ir slikts rādītājs. Kad to atgūs pustālo - būs grūti apturams.
, 2019-11-27 10:33, pirms 4 gadiem
Limpompo rakstīja: Tieši tā. Tie samocītie pusķiki nav pats labākais - ar viņa augumu 2 soļi un viņš būtu soda laukumā, ar muguru pret grozu un tur 80% būtu pārkāpums no aizsarga puses. Īsāk sakot - jālien uz grozu, tad varēs mest padsmit sodiņus pa spēli un punkti tur vien savāksies.
ja met sodiņus ar 50% precizitāti, tad varbūt labāk nevajag...
, 2019-11-27 11:57, pirms 4 gadiem
Vakar skatiijos Q1 . KP iemeta 3p. Uzminiet kad vinjam bija nakoshais metiens ?? Kamer Luka mulljaaja speeli un teeloja Hardenu. Zinu ka Kp bija 2 turnoveri pa tam 4-5min bet bl* kapec neiesilda vinju Dodot metienus. Vins tagad ir defs vai kas ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-11-27 20:49, pirms 4 gadiem
berimors rakstīja: Par to, ka KP galvenais ierocis - pustālais metiens ir pazudis, visuzskatāmāk liecina paroblēma ar sodiņiem - 70% sezonā ir slikts rādītājs. Kad to atgūs pustālo - būs grūti apturams.
Pēc tik lielas pauzes ir ok. Viss būs atpakaļ un metot katru metienu viņam vēl prātā ir celis.
Bems Adebajo un Demārs Derouzens. Foto: AFP/Scanpix

"Heat" bez Batlera uzvar "Bulls" un pirmajā kārtā spēkosies ar Porziņģi un "Celtics"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) noskaidrota tā komanda, kas izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā spēlēs pret Kristapa Porziņģa pārstāvēto Bostonas "Celtics". Par šo komandu kļuvusi Maiami "Heat", kas, neskatoties uz Džimija Batlera savainojumu, play-in noslēdzošajā spēlē uzvarēja "Bulls" ar 112:91.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".