Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis sešas reizes bloķē "Magic" un gūst 10 punktus zaudējumā

Rolands Eliņš

Porziņģis sešas reizes bloķē "Magic" un gūst 10 punktus zaudējumā
Kristaps Porziņģis pret "Magic"
Foto: AP/Scanpix

Otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Nacionālās basketbola asociācijas komanda Ņujorkas „Knicks” (8-8), kura ar 91:100 piekāpās Orlando „Magic”, noslēdzot savu četru izbraukuma spēļu sēriju. Kristaps Porziņģis „Knicks” rindās pirmajā puslaikā punktus neguva, taču spēles beigās izcēlās ar desmit punktiem un sešiem bloķētiem pretinieku metieniem.

Kristaps Porziņģis šodienas mačā laukumā pavadīja 36 minūtes, apmēram tik ilgu spēles laiku saņemot jau trešajā spēlē pēc kārtas. Šajā laikā viņš atzīmējās ar desmit gūtiem punktiem (1p. 4/6, 2p. 3/9, 3p. 0/4) un arī izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, divas no tām uzbrukumā, izdarīja trīs rezultatīvas piespēles un sešas reizes bloķēja pretinieku metienus. Šajā rādītājā viņš izcēlies jau trešajā spēlē pēc kārtas un šajā laikā izdarījis 15 blokus jeb vidēji piecus spēlē. Šonakt Porziņģim arī divas kļūdas un viena piezīme, kā arī +/- rādītājs mīnus četri.

„Knicks” un „Magic” (7-8) spēles pirmais puslaiks bija vājas kvalitātes basketbols, kurā abas komandas grozam uzbruka ar zemu precizitāti. Šo precizitāti pabojāja arī Porziņģis, kurš aizmeta garām visus piecus savus metienus pirmajā puslaikā, kā arī trīsreiz liedza grozā trāpīt pretiniekiem, bloķējot viņu metienus. Visus trīs blokus Porziņģis izdarīja mača pirmajās sešās minūtēs, savukārt pirmo atlēkušo bumbu savāca tikai otrās ceturtdaļas vidū.

„Knicks” īpaši neveiksmīgs periods padevās otrās ceturtdaļas sākumā, kad „Magic” ieguva apmēram desmit punktu pārsvaru, kuru noturēja arī līdz puslaika beigām (46:35). Ņujorkas sastāvā vairāk par diviem metieniem trāpījuši bija tikai Robins Lopess un Karmelo Entonijs, turklāt Entonijs vienā epizodē izcēlās ar sarežģīta metiena izdarīšanu brīdī, kad viņam blakus pilnīgi brīvs atradās Porziņģis. Savukārt Kristaps savu vienīgo rezultatīvo piespēli puslaikā izdarīja tieši Entonijam, izkārtojot viņam brīvu tālmetienu.

Porziņģis pie pirmajiem punktiem tika otrajā puslaikā, kad nogādāja grozā atlēkušo bumbu, sekoja arī precīzs pustālais, uzlabojās arī „Knicks” spēle kopumā, taču „Magic” saglabāja vadību. Porziņģis atzīmējās ar labu spēli aizsardzībā, kad nepiekāpās ātrumā pretinieku saspēles vadītājam Elfrīdam Peitonam un bloķēja viņa metienu caurgājienā.

Latviešu uzbrucējs pēdējā ceturtdaļā tika pie brīva tālmetiena, taču arī trešajā mēģinājumā no tālās distances bija neprecīzs, neizdevās realizēt arī brīvu pustālo. Pret Porziņģi vairākkārt tika pārkāpti noteikumi, taču tiesneši nefiksēja visai acīmredzamu Endrjū Nikolsona pārkāpumu, apturot Porziņģa došanos uz grozu pēc veiksmīgas saspēles ar Entoniju. Asi spēlēja arī „Magic” rezervists Džeisons Smits, kurš cīņā zem groza rupji nogāza Porziņģi gar zemi un pēc tam arī veltīja uz zemes pakritušajam latvietim pāris vārdus, taču uzreiz klāt bija Entonijs, kurš aizstāvēja savu partneri un atvēsināja Smitu.

Savukārt Porziņģa degsme atvēsināta netika un pēc saņemtas piezīmes uzbrukumā viņš revanšējās aizsardzībā, iespaidīgi bloķējot Viktora Oladipo danka mēģinājumu. Porziņģis tika arī pie sestā bloka šonakt, iemeta divus sodiņus (kurus sākotnēji spēles protokolā nez kāpēc ieskaitīja Hosē Kalderonam), taču vēlreiz netrāpīja tālmetienu. Spēles beigās līdz ar to „Knicks” vairs nebija pozīcijās, lai apdraudētu „Magic” uzvaru, un zaudēja 91:100.

"Knicks" sastāvā ar 28 punktiem rezultatīvākais bija Entonijs, taču sezonas labāko spēli aizvadīja Kalderons, gūstot 25 punktus un trāpot četrus tālmetienus. Orlando rindās 24 punkti Oladipo, uzvarai netraucēja arī Evana Furņē tikai trīs gūtie punkti, savukārt šovasar draftētais Mario Hezonja laukumā izgāja tikai uz īsu brītiņu. Ņujorkas komanda tagad atgriezīsies savā laukumā, naktī uz sestdienu, 2:30 pēc Latvijas laika, aizvadot maču pret "Heat", kurai zaudēja aizvakar.

”Magic”-”Knicks” 91:100

(20:17, 26:18, 26:28, 28:28)
Magic: Oladipo 24, Vucevičs 22 (12 atl.b.), Heriss 17 (10atl.b.), Peitons 12 (11rez.p.), Smits 8, Nikolsons 7, Frajs 3, Furņē 3, Napjērs 2, Gordons 2, Hezonja, Mārbls
Knicks: Entonijs 28 (13 atl.b.), Kalderons 25, Porziņģis 10 (6 bloki), Aflalo 10, Lopess 8 (12 atl.b.), Tomass 6, O`Kvins 4, Vujačičs 2, Amundsons, Gelovejs, Grants.

Statistika

KomandasMet.%3p. %S.m. %Atl.bumbasRez.p.Kļūdas
Magic34/86 (40%)5/16 (31%)27/32 (84%)48207
Knicks31/83 (37%)9/27 (33%)20/25 (80%)471611

Porziņģis spēcīgi bloķē Oladipo danka mēģinājumu


Izmantotie resursi:
NBA.com
1 2 42 komentāri

  -1 [+] [-]

, 2015-11-26 04:47, pirms 8 gadiem
Galvu augšā - drīz būs gan metienu precizitāte, gan 3pt kritīs. Tik šonakt Kristapam 8pt bevis kā rakstā 10.

 +15 [+] [-]

, 2015-11-26 04:48, pirms 8 gadiem
Pirmais puslaiks Porzem it kā pēc statistikas izskatījās slikts, BET tie, kas neredzēja spēli - varu apgalvot, ka liela uzmanība tiek veltīta mūsu letiņam no pretinieku puses un Krisīts ļoti labi spēlē aizsardzībā un tik tiešām arī apgrūtina daudzus metienus, bloki nav tikai rādītājs un šādā spēle -4 un 10 punkti ir ļoti labs rādītājs, KNICKS soliņš apaļas nulles, steidzami kautkas jādomā, četrās izbraukuma spēlēs divas uzvaras nav slikti, LETS GO KNICKS.

  +4 [+] [-]

, 2015-11-26 04:48, pirms 8 gadiem
Touareg rakstīja: Galvu augšā - drīz būs gan metienu precizitāte, gan 3pt kritīs. Tik šonakt Kristapam 8pt bevis kā rakstā 10.
10, iečeko vēlreiz NBA mājaslapā nepierakstīja ))
Aizgulējās statistiķi

  +1 [+] [-]

, 2015-11-26 04:51, pirms 8 gadiem
Bloks pa taisno uz dienas topu

Ja būtu kritis, tad statu līnija vienkārši iespaidīga.

Pirmajā ceturdaļā vispār bumbu nedeva....

  -1 [+] [-]

, 2015-11-26 04:52, pirms 8 gadiem
Laikam švaki skatījos, ka redzēju tikai vienu izmestu trīspunktnieku

  +1 [+] [-]

, 2015-11-26 04:54, pirms 8 gadiem
nu punkti zinja kp6 shodien isti negaja izskatijas ka bikinj parspilejis svaru zale jo metieni visi mazliet pa talu aizsardziba nospeleja vienk super 6 bloki plus vel izprovaceja pret sevi paris smukas piezimes 2 reiz pedejas sekundes smuki atmeta bumbu uz 3 punktinieku nekas cerams ka majas atgus precizitati kaut gan ja skatas pec statiem nau nemaz tki slikta spele

  +1 [+] [-]

, 2015-11-26 04:54, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Laikam švaki skatījos, ka redzēju tikai vienu izmestu trīspunktnieku
varbut biji mazliet piemidzis jo kp maz bumbu deva

  +9 [+] [-]

, 2015-11-26 05:01, pirms 8 gadiem
Nu nekrita šodien KP, bet aizsardzībā neslikti. Plus dudz tika ignorēts uzbrukumā, kad bija brīvs.
Nafig Fišers nespēlē to soliņu, ko pirmsezonā un sezonas sakumā. Un tur laukumā savu čomu Vujačiču pedēja ceturdaļā. Viņš jau sen nav nba limenī. 3pt speciālists, kas nevar iemest brīvu trīnīti.
Nu kopumā izbraukums ok, bet pedejas divas speles vienkārši briesmīgas. Cerams mājās saņemsies, gribētos lai paņem HEAT. Kuri starpcitu sodien pamatīgi atrāvas no Detroitas.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-26 05:07, pirms 8 gadiem
Nu neko darīt. Aizsardzībā patiešām ļoti labi nospēleja. Runājot par uzbrukumu-šodien nebija viņa diena. Neiekrita viņa metiena,bet nu viņu arī ļoti pieskatīja. Nevar gaidīt,ka viņš tagad katrā spēlē pa 20 punktiem metīs. Vairāk žēl par zaudejumu. Diezgan pārliecinoši zaudēja. Ir komandā spelētāji kuriem jāpadomā vai viņu vieta patiešām ir NBA. Ar tādiem rezervistiem grūti būs tikt astotniekā.
Starp citu tikko noskatījos Bostonas-Filadelfijas spēli. Kā Filadelfija izlaida uzvaru Nebiju vēl viņu speli redzējis. Varēja patiešām redzēt,ka Okafors tur ir galvenais spēlētājs. Tad viņš tur var izpausties. Bet neko tādu viņā nesaskatu. Bomžu komandas līderis.

  -1 [+] [-]

, 2015-11-26 05:11, pirms 8 gadiem
spaanietis rakstīja: Nu nekrita šodien KP, bet aizsardzībā neslikti. Plus dudz tika ignorēts uzbrukumā, kad bija brīvs.
Nafig Fišers nespēlē to soliņu, ko pirmsezonā un sezonas sakumā. Un tur laukumā savu čomu Vujačiču pedēja ceturdaļā. Viņš jau sen nav nba limenī. 3pt speciālists, kas nevar iemest brīvu trīnīti.
Nu kopumā izbraukums ok, bet pedejas divas speles vienkārši briesmīgas. Cerams mājās saņemsies, gribētos lai paņem HEAT. Kuri starpcitu sodien pamatīgi atrāvas no Detroitas.
Nu nevar teikt, ka Gallovejam un Grantam baigi ietu pēdējā laikā. Un to arī nevar gaidīt no 20+ pika. Bet nu otrā maiņa ar Serafinu un O`kvinu laukumā spēlē tā, ka garie viņiem nav, jo uzbrukuma arsenāls abiem nekāds.

  +3 [+] [-]

, 2015-11-26 05:11, pirms 8 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Nu neko darīt. Aizsardzībā patiešām ļoti labi nospēleja. Runājot par uzbrukumu-šodien nebija viņa diena. Neiekrita viņa metiena,bet nu viņu arī ļoti pieskatīja. Nevar gaidīt,ka viņš tagad katrā spēlē pa 20 punktiem metīs. Vairāk žēl par zaudejumu. Diezgan pārliecinoši zaudēja. Ir komandā spelētāji kuriem jāpadomā vai viņu vieta patiešām ir NBA. Ar tādiem rezervistiem grūti būs tikt astotniekā.
Starp citu tikko noskatījos Bostonas-Filadelfijas spēli. Kā Filadelfija izlaida uzvaru Nebiju vēl viņu speli redzējis. Varēja patiešām redzēt,ka Okafors tur ir galvenais spēlētājs. Tad viņš tur var izpausties. Bet neko tādu viņā nesaskatu. Bomžu komandas līderis.
Tad jau sacensība par PHI pirmo uzvaru un GSW pirmo zāģi vēl joprojām spēkā

  +3 [+] [-]

, 2015-11-26 05:29, pirms 8 gadiem
NYK soliņš neko nav sametis-tikai 12 punkti pret Magic 43...

  +1 [+] [-]

, 2015-11-26 05:30, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Tad jau sacensība par PHI pirmo uzvaru un GSW pirmo zāģi vēl joprojām spēkā
Ceru,ka šīs sacensības ilgi notiks Netiem pagaidām pieder antirekords 0-18 Vēl 3 zāģi Filadelfijai lai ieietu vēsturē. Diez vai Okafors tur ir laimīgs? Tā jau viņš ir labs spēlētājs,bet nu debijas sezonā vēl neizcīnīt nevienu uzvaru un iespējams kļūt par līdzautoru visneveiksmīgākajam startam NBA vēsturē diez ko labi neizskatās. Un pēc tāda zaudējuma komandai vēl vairāk rokas var nolaisties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-11-26 05:46, pirms 8 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Ceru,ka šīs sacensības ilgi notiks Netiem pagaidām pieder antirekords 0-18 Vēl 3 zāģi Filadelfijai lai ieietu vēsturē. Diez vai Okafors tur ir laimīgs? Tā jau viņš ir labs spēlētājs,bet nu debijas sezonā vēl neizcīnīt nevienu uzvaru un iespējams kļūt par līdzautoru visneveiksmīgākajam startam NBA vēsturē diez ko labi neizskatās. Un pēc tāda zaudējuma komandai vēl vairāk rokas var nolaisties.
Filadelfijai 19 spēle ir ar lakers, vismaz varēs ar līdzvērtīgu pretinieku cīnīties par rekordu
Ja nesanāk pret lakeriem, tad 24spēle ir ar nets, tas manuprāt ir visreālākais variants, ja ne tad tad var arī 40 pēc kārtas zaudēt

  +1 [+] [-]

, 2015-11-26 06:00, pirms 8 gadiem
enzo360 rakstīja: Filadelfijai 19 spēle ir ar lakers, vismaz varēs ar līdzvērtīgu pretinieku cīnīties par rekordu
Ja nesanāk pret lakeriem, tad 24spēle ir ar nets, tas manuprāt ir visreālākais variants, ja ne tad tad var arī 40 pēc kārtas zaudēt
Cerams Filadelfijai viss izdosies ar rekordu Pēc šī rekorda sasniegšanas varēs jau skatīties uz sezonas rekordu zaudējumos. Kāds nevar pateikt kāda ir sliktākā sezonas uzvaru-zaudējumu bilance NBA vēsturē?

     [+] [-]

, 2015-11-26 06:24, pirms 8 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Cerams Filadelfijai viss izdosies ar rekordu Pēc šī rekorda sasniegšanas varēs jau skatīties uz sezonas rekordu zaudējumos. Kāds nevar pateikt kāda ir sliktākā sezonas uzvaru-zaudējumu bilance NBA vēsturē?
Ar lokautu:
1 2012 Charlotte Bobcats 7 59 .106

Bet % ir sliktākais.

Tad no mūsdienām ir tie paši minētie Nets:

6 2010 New Jersey Nets 12 70 .146

  +3 [+] [-]

, 2015-11-26 06:40, pirms 8 gadiem
Es dažreiz sāku domāt, ka tik Porziņģis neizšauj visu pulveri ātrāk par laiku.., kā skan paruna, kas ātri deg tas ātri dziest..

Citādi jau spēlē ekselenti , lai veicas puisim!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-11-26 07:19, pirms 8 gadiem
Gan jau viss labais būs vēl priekšā... Kristapa Porziņģa spēles momentu pilnais video apskats: https://www.youtube.com/watch?v=WXg...

  +1 [+] [-]

, 2015-11-26 07:21, pirms 8 gadiem
Ja godīgi, ja Porziņģi uzskatam par 2 komandas līderi aiz Karmelo, tad viņam šonakt vajadzēja gūt 5~ pt vairāk un komanda būtu iespējams uzvarējusi.. Bet ko nu ar kritiku, tas ir tikai sākums..

  +4 [+] [-]

, 2015-11-26 07:22, pirms 8 gadiem
Tas bloks ar 2 rokām pret Oladipo būs topos..

  +2 [+] [-]

, 2015-11-26 08:10, pirms 8 gadiem
Metienu precizitāti visbiežāk ietekmē nogurums. Un Kristapam, patreiz, ķermenis piedzīvo slodzi kāda viņam, visdrīzākais, līdz šim bijusi tikai pirmssezonu sagatavošanās ciklos. Tā ka rezultatīvas spēles no viņa var gaidīt mājas spēlēs, kur ir papildus emocionālais lādiņš un spēlēs pirms kurām bijušas brīvdienas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-11-26 08:47, pirms 8 gadiem
Bet pēc pāris pēdējām spēlēm - nepamet sajūta, ka Kalderons pat diezgan ļoti ignorē KP - meklē tikai KA - un tad viņi savā starpā saspēlējas - daudzos brīžos bija tā, ka KP izdabū brīvu pozīciju - bet viņu noignorē. nebija nevienas ātrās saspēles ar KP.

  +2 [+] [-]

, 2015-11-26 08:48, pirms 8 gadiem
Nekas, nākamajā mačā būs 25+10. Vēl viena superspēle bloku ziņā, vismaz kāds prieciņš.
Slēpts komentārs: Converse87

     [+] [-]

, 2015-11-26 09:00, pirms 8 gadiem
2p. 3/9, 3p. 0/4

  -2 [+] [-]

, 2015-11-26 09:04, pirms 8 gadiem
geografs rakstīja: Bet pēc pāris pēdējām spēlēm - nepamet sajūta, ka Kalderons pat diezgan ļoti ignorē KP - meklē tikai KA - un tad viņi savā starpā saspēlējas - daudzos brīžos bija tā, ka KP izdabū brīvu pozīciju - bet viņu noignorē. nebija nevienas ātrās saspēles ar KP.
Esmu arī to ievērojis (un netikai Porzee). NYK jamegina dabūt kādu normālu PG.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-26 09:13, pirms 8 gadiem
Nu sonakt uzbrukuma gan tie metieni lielakoties bija slikti.
Ny vispar tas uzbrukums ir drausmigs,ja Melo ar Kristapu spele slkti uzbrukuma,tad no parejiem principa nav ko gaidit.Sonakt vienigi Kalderons atkal izsava,ka slotas kats.Kas notiek ar Viljamsu..Sonakt pat nelaida laukuma puiku.Parbaudes speles speles bija viens no lideriem,bet sakoties sezonai minutes principa nedabuj

     [+] [-]

, 2015-11-26 10:06, pirms 8 gadiem
Converse87 rakstīja: Policista cienīgi stati! Porzee noteikti ir labāks policists, ka Sviedriņš.
Lohs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 42 komentāri