Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Entonijs citē Vitniju Hjūstoni: "Ņujorka, es vienmēr tevi mīlēšu"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Entonijs citē Vitniju Hjūstoni: "Ņujorka, es vienmēr tevi mīlēšu"
Kristaps Porziņģis un Karmelo Entonijs 2017. gada 9. aprīlī Ņujorkā
Foto: Scanpix

Karmelo Entonijs (Carmelo Anthony, Syracuse) pirmdien, 25. septembrī, tika oficiāli aizmainīts no Ņujorkas "Knicks" uz "Oklahoma City Thunder". Desmitkārtējais NBA zvaigžņu spēles dalībnieks savā mājas lapā publicēja emocionālu vēstuli faniem un pilsētai.

"Mīļā Ņujorka, zināju, ka mums lemts būt kopā no pirmās tikšanās dienas. Tā bija mīlestība no pirmā skatiena. (...) Ierados Ņujorkā, lai Piedzimtu no jauna. Īpaša notikuma sajūta sagādāja man daudz bezmiega nakšu, sapņojot par iespējām. Turpināju sev teikt "Atstāj savas pēdas Ņujorkā un tu būsi sevi realizējis."

Ņujorka sagatavoja mani pārbaudījumiem jebkurā pasaules vietā. Tā man iemācīja, kā Justies Ērti, kad kļuva neērti. Pateikt “uz redzēšanos” ir visgrūtāk. Nekad nedomāju, ka tā teikšu, īpaši tev. Neviens nespēs tevi aizstāt. Ir grūti atrast tādu kā tevi – tu vienmēr man pietrūksi.

Tu palīdzēji man smieties. Tu notrausi manas asaras. Pateicoties Tev, nepazīstu bailes. Tu ienāci manā dzīvē kā svētība. Ir laiks pacelt roku un teikt “uz redzēšanos”. Tās nav beigas, jo vienmēr esmu teicis, “palieku ar Ņujorku līdz beigām”.

Tagad tevi pazīstu jau daudzus gadus un, jāatzīst, ka tie bijuši labākie gadi manā mūžā. Tu palīdzēji man kļūt par personu, kāda esmu šodien. Gribu, lai zini, ka vienmēr būsi manā sirdī. Lai kas notiktu, es vienmēr TEVI MĪLĒŠU. Lai gan tās ir pagaidu atvadas, tās ir pašas grūtākās atvadas.

Slauku asaras no vaigiem un smaidu reizē, jo zinu, ka kādu dienu mēs atkal tiksimies. “Man bija saules pielieti brīži, kamēr dzīve aptumšoja skatuvi.” Un manā brīnumu grāmatā tu nekad nebūsi tikai viena no lappusēm. Tavas spožās gaismas mani pavadīs vēl ilgi, kad izdzisīs visas pārējās.

"Gadi paiet. Laiki mainās. Vienīgais, kas izdzīvo un sniedzas pāri šim neizbēgamajam procesam, katrā reizē mirdzot arvien spožāk, ir IZCILAIS cilvēka gars, kurš izturējis cīņu un līdz beigām palicis uzticīgs savai dziļākajai pārliecībai."

Man jājautā sev, kāda mērķa vai sasnieguma dēļ cenšos dzīvē izcelties. Zinu, ka dzīve var būt pretrunu pilna. Tā var būt arī netaisnīga, nepiedodoša. Nevaru atļauties to ignorēt un pagriezt pasaulei muguru. Man tika dota izvēle slīkt vai peldēt. Izvēlējos peldēt. "Līdz pašām beigām, lai kādā trakojošā jūrā atrastos." PALDIES."

Entonijs atteicās no līgumā paredzētās neaizmainīšanas atrunas (no-trade clause), lai tiktu aizmainīts uz Oklahomsitiju, kur viņš apvienos spēkus ar NBA vērtīgāko spēlētāju Raselu Vestbruku (Russell Westbrook) un “All Star” uzbrucēju Polu Džordžu (Paul George).

Izmantotie resursi:
DEAR NEW YORK - Melo

  +1 [+] [-]

, 2017-09-26 14:11, pirms 7 gadiem
Nu blin, sagatavojies!

  +2 [+] [-]

, 2017-09-26 14:26, pirms 7 gadiem
Apšaubu ka tas ir viņa domāts un rakstīts , bet tas jau normāli !!!

  +1 [+] [-]

, 2017-09-26 16:28, pirms 7 gadiem
Labas atvadu standartfrāzes, labi nodeva šams.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-27 01:06, pirms 7 gadiem
Standarta cukurs. Priekā!

     [+] [-]

, 2017-09-28 21:00, pirms 7 gadiem
Labs, var just, ka nācis no sirds. Veiksmi Entonijam jaunajā komandā.