Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

"Bucks" treneris: "Adetokunbo ir pilnībā vesels un gatavs sezonas turpinājumam"

"Bucks" treneris: "Adetokunbo ir pilnībā vesels un gatavs sezonas turpinājumam"
Patriks Patersons un Jannis Adetokunbo. Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Milvoki "Bucks" galvenais treneris Maiks Budenholzers portālam ESPN pastāstīja, ka komandas līderis Jannis Adetokunbo ir pilnībā atlabis no ceļgala savainojuma, kas viņu mocīja pirms sezona tika pārtraukta.

"Mums tā ir milzīga priekšrocība, ka Jannis ir pilnībā sadziedējis savainojumu," Milvoki "Bucks" galvenais treneris paziņoja portālam ESPN. "Viņš ir lieliskā formā – gan mentāli, gan fiziski."

Budenholzers turpināja: "Grūti teikt, kas būtu noticis, ja sezona netiktu pārtraukta. Iespējams, ka Adetokunbo būtu izlaidis dažas nedēļas. Varbūt mazāk, bet varbūt arī vairāk. Varam tikai minēt. Šobrīd ir lieliski, ka Jannis ir gatavs doties laukumā."

Saprotams, ka, ja sezona martā netiktu pārtraukta, "Bucks" vadība atpūtinātu savu līderi. Komandai bija pietiekami solīds pārsvars, lai to varētu atļauties. Pārtraukums deva iespēju Adetokunbo kārtīgi atpūsties pirms sezonas atsākšanās.

Grieķis arī šajā sezonā ir viens no galvenajiem favorītiem uz NBA regulārās sezonas MVP jeb vērtīgākā spēlētāja balvu. 25 gadus vecais spēlētājs šajā sezonā vidēji guvis 29,6 punktus, savācis 13,7 atlēkušās bumbas un atdevis 5,8 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2020/06/2...


Kevins Durents ar olimpisko zeltu. Foto: AP/Scanpix
3

Lebrons, Durents, Karijs, Embīds un citi – ASV uz Parīzi vedīs superzvaigžņu sastāvu

Olimpisko spēļu vīriešu basketbola turnīrā četras reizes pēc kārtas uzvarējusi ASV izlase, un šovasar Parīzē tā visdrīzāk spēlēs zvaigžņotā sastāvā – kā ziņo ESPN, jau izvēlēti vienpadsmit no divpadsmit spēlētājiem, vienu vietu vēl paturot brīvu.
Greisons Alens ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
3

Karjerā labāko regulāro sezonu aizvadījušais Alens tiek pie 70 miljonu līguma ar ''Suns''

Savā karjerā labāko Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulāro sezonu aizvadījušais amerikāņu aizsargs Greisons Alens vienojies ar Fīniksas ''Suns'' par līguma pagarināšanu uz nākamajām četrām sezonām par 70 miljoniem ASV dolāru, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Entonijs Edvardss un Kevins Durents jau drīzumā atkal tiksies uz laukuma. Foto: AFP/Scanpix
13

Pamatturnīra beigas: "Thunder" triumfē Rietumos, "Suns" tiksies ar "Timberwolves"

Aizvadītas noslēdzošās 2023./24. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā turnīra spēles. Austrumu konferencē otro vietu izcīnījusi Ņujorkas "Knicks", kas pagarinājumā pārspēja Čikāgas "Bulls", savukārt Rietumos triumfēja Oklahomsitijas "Thunder", kurai seko attiecīgi čempione Denveras "Nuggets" un Minesotas "Timberwolves".