Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Rockets" tēmē uz Batleru, Karmelo – uz "Lakers" vai "Knicks"?

Rolands Eliņš

"Rockets" tēmē uz Batleru, Karmelo – uz "Lakers" vai "Knicks"?
Džimijs Batlers. Foto: AFP/Scanpix

NBA klubs Hjūstonas “Rockets” centīsies panākt Džimija Batlera maiņas darījumu, vēsta ESPN, savukārt Ņujorkas medijs SNY norāda, ka par Karmelo Entonija ticamāko nākamo komandu citu klubu vadītāji uzskata Losandželosas “Lakers”, taču pats Entonijs būtu gatavs atgriezties Ņujorkā.

ESPN avoti norāda, ka Hjūstonas “Rockets” nav atmetusi ideju par trīs superzvaigžņu apkopošanu savā sastāvā – pirms gada Džeimsam Hārdenam un Krisam Polam pievienojās Karmelo Entonijs, taču Entonija dalība komandā izvērsās neveiksmīga un viņš to atstāja jau krietni pirms sezonas beigām. Tagad “Rockets” tēmē uz Džimija Batlera pievienošanos komandai, ko būtu iespējams panākt ar “sign and trade” darījumu, proti, viņam piekrītot tikt aizmainītam uzreiz pēc jauna līguma noslēgšanas ar ”76ers”.

Batlers pēc dažām dienām kļūs par brīvo aģentu, un viņš vēlas saņemt maksimālo līgumu. Filadelfija viņam var piedāvāt piecu gadu līgumu par 190 miljoniem dolāru, un ”76ers” plāno veikt aktīvas pārrunas ar Batleru, tiesa, arī ESPN pagaidām izsaka tikai minējumus, cik lielu līgumu “76ers” gatava piedāvāt.

“Rockets” sava aizpildītā algu saraksta dēļ nespēj Batleram sniegt tiešu līguma piedāvājumu par 140 miljoniem dolāru, taču to iespējams paveikt, pierunājot “76ers” veikt maiņu. Ja Batlers piekrīt pārcelties uz Hjūstonu, tad “76ers”, lai nepalaistu viņu par velti, varētu vienoties ar “Rockets” par maiņas darījumu.

Tiesa, Filadelfijai šovasar tik un tā gaidāma aktīva vasara, jo brīvo aģentu statusu iegūs arī Tobaiass Heriss un Džonatans Rediks. Par prioritāti “76ers” pagaidām uzskata Batlera noturēšanu sastāvā, taču, ja radīsies iespēja parakstīt līgumus ar Herisu un/vai Rediku, “76ers” varētu vairs nemaz nevēlēties saņemt kompensāciju par Batleru, ļaujot viņam vienkārši izvēlēties citu komandu, kas savukārt nebūs derīgs variants Hjūstonai.

Bez kluba joprojām ir arī Karmelo Entonijs, kura vērtība gan pamatīgi kritusies pēc neveiksmīgā perioda Hjūstonā. Ņujorkas medijs SNY norāda, ka pats Karmelo būtu gatavs atgriezties “Knicks” sastāvā, lai tur noslēgtu savu karjeru, un ka viņš būtu gatavs aizmirst visas negācijas, kas pavadīja viņa pēdējās sezonas šajā klubā. Citāds noskaņojums gan esot “Knicks” vadībai, kas par Entonija piesaistīšanu gatava domāt tikai tad, ja izdodas piesaistīt citu superzvaigzni, bet pretējā gadījumā “Knicks” neredz vajadzību gados jaunajā sastāvā iekļaut pieredzējušo Karmelo.

SNy vēsta, ka citu NBA klubu vadītāji Entonijam par ticamāko mērķi uzskata Losandželosas “Lakers”. Karmelo ir ļoti draudzīgās attiecībās ar Lebronu Džeimsu, un šī varētu būt abiem iespēja beidzot uzspēlēt vienā NBA komandā, kurai tagad pievienojies arī Entonijs Deiviss.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://www.sny.tv/knicks/news/coul...

  +4 [+] [-]

, 2019-06-26 18:49, pirms 5 gadiem
Ja raksta kaut kādas spekulācijas, tad var uzrakstīt līdz galam, ka tad HOU jāšķiras no Gordona un Kapelas. Un jāsāk domāt vai tas jau nav par daudz prasīts.

A to šitādus rakstus var katru dienu tulkot un pirms 01.07. nemaz nav jēga rakstīt.

     [+] [-]

, 2019-06-26 18:52, pirms 5 gadiem
Ja Hārdens kasās ar cp3,tad kas diez notiks ja dabūtu Džimiju

  +1 [+] [-]

, 2019-06-26 18:57, pirms 5 gadiem
Dievs dod, lai Karmelo atgrieztos NYK

  +1 [+] [-]

, 2019-06-26 19:09, pirms 5 gadiem
Gordonu un Capelu par Butleru, tas ir stipri pārspīlēts. Tas pats Gordons lieliski pēdējās divās sezonās ir spēlējis.
Par Melo, ja nedabūs stārus klāt, tad Melo būs tieši laikā, jo lai nav tik sāpīgi izjust zaudējumu garšu

     [+] [-]

, 2019-06-26 19:30, pirms 5 gadiem
par šim baumām man gan interesantāka liekas bauma, ka KD noraidījis GSW opciju un runās ar NYK.

     [+] [-]

, 2019-06-26 19:34, pirms 5 gadiem
šo nesaprotu, kas ir prioritāte? itkā Batlers, bet vēl vairāk grib tos divus? sākumā nebūs iespēja parakstīt? kaut kad vēlāk tikai radīsies iespēja? :

"..Par prioritāti “76ers” pagaidām uzskata Batlera noturēšanu sastāvā, taču, ja radīsies iespēja parakstīt līgumus ar Herisu un/vai Rediku, “76ers” varētu vairs nemaz nevēlēties saņemt kompensāciju par Batleru, ļaujot viņam vienkārši izvēlēties citu komandu, kas savukārt nebūs derīgs variants Hjūstonai.."

     [+] [-]

, 2019-06-26 19:36, pirms 5 gadiem
Daniel rakstīja: par šim baumām man gan interesantāka liekas bauma, ka KD noraidījis GSW opciju un runās ar NYK.
Kas tieši tur interesants? Tas taču nebija nekas jauns, ka apbraukās potenciālās komandas.

     [+] [-]

, 2019-06-26 19:44, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Kas tieši tur interesants? Tas taču nebija nekas jauns, ka apbraukās potenciālās komandas.
ok, tad Tu esi lielākais NBA eksperts, ja iepriekš to ar pārliecību publiskoji.

ESPN eksperti kā reālāko opciju domāja, ka paliks GSW.

https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2019-06-26 19:55, pirms 5 gadiem
Daniel rakstīja: ok, tad Tu esi lielākais NBA eksperts, ja iepriekš to ar pārliecību publiskoji.

ESPN eksperti kā reālāko opciju domāja, ka paliks GSW.

https://www.espn.com/nba/story/_/id/27051903/where-top-nba-free-agents-going-our-experts-predict
Vai es teicu, ka mainīs komandas???? Es teicu, ka zināms bija tas, ka apbraukās arī citas komandas. Un to, ka citas dos max arī atrunājuši ir daudzi eksperti. Ne jau es pats savas prognozes te saku.

  +1 [+] [-]

, 2019-06-26 20:02, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Ja raksta kaut kādas spekulācijas, tad var uzrakstīt līdz galam, ka tad HOU jāšķiras no Gordona un Kapelas. Un jāsāk domāt vai tas jau nav par daudz prasīts.

A to šitādus rakstus var katru dienu tulkot un pirms 01.07. nemaz nav jēga rakstīt.
Kapela pret warriors parādīja, ka viņš nav tās naudas vērts. Gordons gan būtu liels zaudējums.