Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Atsevišķām NBA komandām dota atļauja atvērt treniņu halles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Atsevišķām NBA komandām dota atļauja atvērt treniņu halles
Trejs Jangs. Foto: AP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandām, kas atrodas štatos, kuros vairs nav tik strikti noteikumi saistībā ar koronavīrusa pandēmiju, atļauts atvērt durvis savām treniņu hallēm. Tiek meklēts risinājums, lai spēlētāji varētu trenēties arī štatos ar stingrākiem ierobežojumiem.

Kā konkrēts piemērs nosaukts Džordžijas štats, kurā atrodas Atlantas "Hawks" komanda. Spēlētāji no nākamās nedēļas piektdienas, 1. maija, pēc brīvprātības principa var doties uz individuālajiem treniņiem, kamēr treniņi grupās vai komandas organizētas nodarbības joprojām ir aizliegtas. Līdz šim NBA halles spēlētājiem bija slēgtas.

Šādā veidā spēlētājiem tiks dota iespēja trenēties salīdzinoši drošos apstākļos. Iespējams, lēmuma pieņemšanu pasteidzināja tas, ka vairāki ģenerālmenedžeri atzinuši – spēlētāji pie viņiem vērsušies ar jautājumu, vai būtu atļauts doties uz Atlantu, lai pēc tam apmeklētu fitnesa centrus, kuriem ir arī basketbola zāles. Džordžijas štatā fitnesa zālēm atļauts darboties. Šādi jautājumi klubu vadītājos raisījuši bažas.

"Ja mūsu spēlētāji drīkst kāpt lidmašīnā un doties uz Atlantu, kur viņi trenētos publiskā un visiem pieejamā fitnesa centrā, tad viņiem vajadzētu būt pieejai mūsu treniņu hallēm," sacīja kāds ģenerālmenedžeris, kurš palika anonīms.NBA vadība sarunās ar komandām, kas atrodas štatos, kuros ir spēkā stingrāki noteikumi saistībā ar palikšanu mājās, solījusi palīdzību alternatīvu iespēju atrašanā, lai arī šo komandu spēlētāji varētu atgriezties pie treniņu aizvadīšanas.

Kā vēsta situācijai tuvu stāvoši avoti, treniņu halles atvēršana nenozīmē, ka ir skaidrs laiks, kad varētu atsākties sezona. Komisārs Adams Silvers un klubu īpašnieki joprojām uzskata, ka nepieciešams ilgāks laiks, lai saprastu, vai, kad un kā sezona varētu atsākties. Jāpiebilst arī tas, ka ne visi spēlētāji palika pilsētās, kuru komandas pārstāv. Basketbolistiem tika dota atļauja doties uz savām mājām, taču spēlētājiem no Eiropas tika sniegta rekomendācija palikt Ziemeļamerikā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-04-26 11:48, pirms 4 gadiem
Sākam atgriesties ...

  +1 [+] [-]

, 2020-04-26 11:58, pirms 4 gadiem
naudai nospļauties uz cilvēkiem

  +1 [+] [-]

, 2020-04-26 12:10, pirms 4 gadiem
Atsevišķām vai konkrēti Atlantai? Nemanīju nevienu citu komandu rakstā..

  +1 [+] [-]

, 2020-04-26 12:24, pirms 4 gadiem
Tikai Atlantiem ...

     [+] [-]

, 2020-04-26 12:48, pirms 4 gadiem
Basketbols Live:
https://www.youtube.com/watch?v=vuo...