Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" trenera amata kandidāts Badenholcers pārtrauc sadarbību ar "Hawks"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"Knicks" trenera amata kandidāts Badenholcers pārtrauc sadarbību ar "Hawks"
Maiks Badenholcers 2017. gada 29. janvārī: "Hawks" todien ceturtajā pagarinājumā uzvarēja "Knicks" ar 142:139
Foto: AP/Scanpix

"Atlanta Hawks" un 2015. gada labākais NBA treneris Maiks Badenholcers (Mike Budenholzer) trešdien, 25. aprīlī, vienojās par sadarbības pārtraukšanu. Badenholcers tiek uzskatīts par vienu no galvenajiem pretendentiem Ņujorkas "Knicks" basketbolistu trenēšanai.

Talantīgais treneris no 1996. līdz 2013. gadam bija Grega Popoviča palīgs “San Antonio Spurs”, šajā laikā izcīnot četrus NBA titulus un 16 reizes pēc kārtas tiekot pie 50 uzvarām. Turpinājumā viņš kļuva par Atlantas “Hawks” galveno treneri.

“Vanagi” Badenholcera vadībā pirmajās četrās sezonās iekļuva izslēgšanas spēlēs, turklāt 2015. gadā pamatturnīrā izcīnīja 60 uzvaras un sasniedza Austrumu konferences finālu. Šosezon Atlantas bilance bija 24-58 un trenera pozīcijas saļodzījās.

Badenholcers līdz 2017. gada pavasarim veica arī “Hawks” ģenerālmenedžera pienākumus, taču pērn minētās funkcijas tika uzticētas Trevisam Šlenkam (Travis Schlenk). Šlenks un Atlantas īpašnieks Tonijs Reslers (Tony Ressler) vienojās ar treneri par darba attiecību pārtraukšanu divus gadus pirms termiņa beigām – šajā laikā Badenholceram bija jāsaņem 14 miljonus ASV dolāru.

“Hawks” pirms nedēļas atļāva Badenholceram runāt par darba iespējām Ņujorkā un Fīniksā. Treneris svētdien, 22. aprīlī, tikās ar “Knicks” vadību un joprojām ir pretendentu lokā. Vienlaikus viņš paziņoja, ka pārtraucis sarunas ar Arizonas klubu “Suns”.

Badenholcers tiek uzskatīts par vienu no labākajiem taktiķiem un uzbrukuma speciālistiem NBA. Viņa bilance Atlantā bija 230-219, tai skaitā izslēgšanas spēlēs 17-22. Veiksmīgajā 2015. gada sezonā “Hawks” precizitāte trīspunktu metienos (38,0%) bija otrā labākā līgā.

ESPN ziņo, ka “Hawks” galvenā trenera amatam ir pieci kandidāti: “Charlotte Hornets” galvenā trenera palīgs Stefens Sailass (Stephen Silas), “Portland Trail Blazers” palīgi Neits Tibetss (Nate Tibbetts) un Deivids Vanterpūls (David Vanterpool), kā arī “Spurs” palīgi Ime Udoka un Džeimss Borrego. Viens no priekšnoteikumiem – Atlanta vēlas lētāku treneri.

“Knicks” vadība ir uzrunājusi deviņus kandidātus – Badenholceru, Deividu Fizdeilu, Džeriju Stekhausu, Marku Džeksonu, Keniju Smitu, Maiku Vudsonu, Deividu Blatu, kā arī Borrego un “Celtics” galvenā trenera palīgu Džimu Larranagu.

Izmantotie resursi:
Atlanta Hawks, coach Mike Budenholzer agree to...
https://www.northjersey.com/story/s...
Mike Budenholzer, one of Knicks’ coaching...

  +1 [+] [-]

, 2018-04-26 16:19, pirms 6 gadiem
Itkā Jau vispār Knicks skatās, beidzot, uz sakarīgajiem treneriem. Cerams, ka Budenholzers uz Knicks, tad šiem beidzot pa pēdējām sezonām būs zolīds treneris. Larranagu un Džeksons ar nebūtu slikti.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-26 16:25, pirms 6 gadiem
Nu šogad treneru tirgus ir iespaidīgs..Ja daudziem bija daudz varianti par numur viens izvēli Knicks sakarā,tad Budam laužot līgumu visiem uzreiz viņš ir pirmajā vietā.
Buds pats vēloties trenēt Knicks,un viņš atstāja gandrīz 15 miljonus uz galda Atlantā atsakoties no līguma..Paveicās visām komandām,ka viņs atteicās,jo savādāk izmaksātu dārgi,jo tad būtu jāizmanto picki..

     [+] [-]

, 2018-04-26 16:52, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Nu šogad treneru tirgus ir iespaidīgs..Ja daudziem bija daudz varianti par numur viens izvēli Knicks sakarā,tad Budam laužot līgumu visiem uzreiz viņš ir pirmajā vietā.
Buds pats vēloties trenēt Knicks,un viņš atstāja gandrīz 15 miljonus uz galda Atlantā atsakoties no līguma..Paveicās visām komandām,ka viņs atteicās,jo savādāk izmaksātu dārgi,jo tad būtu jāizmanto picki..
Nekur nav teikts, ka viņš atteicās no visas naudas.
(and the organization finalized terms of a split Wednesday night.)

Bet tagad arī visas komandas treneriem tādu piķi maksā. It kā zema līmeņa spēlētāja cipars algā, bet tāpat daudzi iegrābjas un atlaižot jāpiķo tāpat.

     [+] [-]

, 2018-04-26 17:30, pirms 6 gadiem
Atlantas vadība itkā esot neapmierināta ar to, ka Badenholcers centās iet uz uzvaru atsevišķās spēlēs pret komandām, kas bija playoff zonā, un beigās arī Atlanta tankathonā zaudēja 1. vietu Fīniksai un Memfisai.
Priekš knicks tas būtu baigi forši ja viņu dabūtu, top treneris, skolojies pie Popoviča.

     [+] [-]

, 2018-04-26 21:47, pirms 6 gadiem
Der! Nav ļoti interesti, bet labs treneris. Nav izcils, bet ir labs

     [+] [-]

, 2018-04-26 23:01, pirms 6 gadiem
Народ недавно нашли уникальный способ как без диет, без спорта и без мед.препаратов сделать свое тело красивым и подтянутым.Я сразу решил протестировать и был в шоке: за 2 недели убрал пивное пузо и начали проступать кубики, подкачал руки и спину, и скинул даже пару килограмм. Теперь и жена захотела попробовать вeдь нe нужнo cидеть на диетах и хoдить в cпоpт зал да и цена вoпpоca кoпeeчнaя,а вычитал об этом способе здесь --- Блог Домашнего качка

     [+] [-]

, 2018-04-27 07:38, pirms 6 gadiem
sapnis rakstīja: Der! Nav ļoti interesti, bet labs treneris. Nav izcils, bet ir labs
Un nav izcils tieši kāpēc? Tāpēc, ka nav gredzenu? Viņam bijusi tāda iespēja?

Manuprāt, tas, ko viņš paveica ar Atlantu bija diezgan iespaidīgi.

     [+] [-]

, 2018-04-27 08:56, pirms 6 gadiem
Ivijis rakstīja: Un nav izcils tieši kāpēc? Tāpēc, ka nav gredzenu? Viņam bijusi tāda iespēja?

Manuprāt, tas, ko viņš paveica ar Atlantu bija diezgan iespaidīgi.
Piekritu, bet nav izcils, jo pec pirmas sezonas varondarbiem, tagad ir pieredzejis par daudz zaudejumus. Jaa komanda ir miskaste, bet ari NYK nav medusmaize. Izcilam trenerim butu jaatrod veids kaa uzvaret- kaut vai publiski spiezhot uz menedzmentu, lai uzlabo sastavu. Fizdeils tada zinja pieradija, ka ar pashvaku sastavu var ilgi tureties ari pie labiem rezultatiem. Ari Blats to ir izdarijis eiropa