Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lenards: "Cenšos būt labākā komanda pasaulē, ne labākais spēlētājs"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lenards: "Cenšos būt labākā komanda pasaulē, ne labākais spēlētājs"
Kavai Lenards aizsardzībā pret Vinsu Kārteru
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras attālumā no iekļūšanas Rietumu konferences otrajā kārtā nonākusi Sanantonio "Spurs", kas aizvadītajā naktī ar 116:103 mājās pieveica Memfisas "Grizzlies", sērijā panākot 3-2. Manu Džinobili saņēma uzslavas no komandas biedriem un trenera, bet Kavai Lenards norādīja, ka individuālie sasniegumi viņu neinteresē.

Manu Džinobili maču pabeidza ar desmit punktiem, trim rezultatīvām piespēlēm un trim pārtvertām bumbām, tomēr publikas sajūsmu izraisīja 39 gadus vecā aizsarga atdeve un pašaizliedzība. "Visi zinām, ka viņam ir milzīga sirds. Kad viņš ir vesels, viņš atstāj milzīgu iespaidu uz komandas sniegumu," sacīja Sanantonio "Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs. "Labā spēle un tāds sākums patiešām iedeva grūdienu."

"Viņš ieradās ar savu vectēva sulu, kā mēs to saucam, un tad mēs sekojām," teica Patijs Milzs. "Mums nevajadzētu gaidīt viņu, lai ieliktu ātrumā, taču ir iedvesmojoši redzēt, kā viņš metas pakaļ bumbai un riskē ar savu ķermeni. Izlaušanās līdz grozam un apspēlēšana – tas mums palīdz atvērties."

Milzs iemeta 20 punktus, realizējot piecus no septiņiem metieniem, un nopelnīja uzslavas no Džinobili. "Veids, kādā viņš pabeidza spēli, bija neticams," teica 15 gadus līgā aizvadījušais veterāns, kurš pats pirmajā ceturtdaļā guva astoņus punktus 77 sekundēs. "Viņš trāpīja četrus tālmetienus beidzamajā ceturtdaļā, smagus metienus. Reizēm ir vajadzīgs kas tāds. Reizēm metienus trāpīs viņš, reizēm Kavai. Ir labi, ja komandai ir vairākas opcijas."

"Kad visi iesaistās un paveic savu darbu, esam pretinieks, kuru apturēt ir ļoti grūti. Ir jāizmanto komandas dziļums," teica spāņu uzbrucējs Pau Gazols. Tikmēr TNT eksperts Čārlzs Bārklijs nosauca Kavai Lenardu par otro labāko basketbolistu pasaulē, tomēr pieticīgajam "Spurs" līderim uzslavas nebija nekas īpašs: "Nedzirdēju to. Bet tam nav starpības. Pašlaik cenšos būt labākā komanda pasaulē." Lenards iemeta 28 punktus un izdarīja sešas rezultatīvas piespēles.

"Gaidījām, ka sērija būs ilga," teica Memfisas "Grizzlies" saspēles vadītājs Maiks Konlijs, kurš ar 26 punktiem bija rezultatīvākais komandā. "Jebkura spēle, ieskaitot šo, mūsu izpratnē ir kā septītā. Pret ikvienu maču attiecamies tā, it kā tas būtu pēdējais. Grasāmies atgriezties Sanantonio, lai aizvadītu vēl vienu maču. Tāds ir komandas noskaņojums."

Dāvis Bertāns sērija piektajā mačā laukumā pavadīja 14 minūtes, kas bija ceturtais ilgākais laiks starp rezervistiem – aiz Džinobili, Milza un Gazola. Latvietis realizēja vienu no pieciem tālmetieniem, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
News, Sports, Business | San Antonio...
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2017-04-26 16:47, pirms 7 gadiem
Unikāls raksts, acis izmežģīt lasot

  +1 [+] [-]

, 2017-04-26 16:57, pirms 7 gadiem
Jā, tos sauc par saliktiem, paplašinātiem teikumiem. Tādus arī var izmantot, tiesa gan, nepieciešams atiet dažus metrus no skolas sporta zāles.

"Veids, kādā viņš pabeidza spēli, bija neticams." Hokeja līdzjutējs to lasīs vienā veidā. Kā reaģēs NBA fans? "Vai tad Dveins Veids nepārcēlās uz Čikāgu?"

  +7 [+] [-]

, 2017-04-26 17:20, pirms 7 gadiem
Rakstu iztulkot nejēdz, bet, kā zviedru uzvārdu jākropļo - tad šie pirmrindnieki!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-04-26 19:08, pirms 7 gadiem
Bez nekāda "heita", bet nu šis tiešām ir tāds līmenis, ka katrs trešais, nejauši, uz ielas satiktais cilvēks, iztulkotu labāk. Šādi raksti liek aizmirst, par ki tas raksts vispār ir.

  +1 [+] [-]

, 2017-04-26 19:09, pirms 7 gadiem
suhinsh rakstīja: Rakstu iztulkot nejēdz, bet, kā zviedru uzvārdu jākropļo - tad šie pirmrindnieki!
Par šo rakstu cilvēks nopelnīja zem 2 eur, ko piesienies?