Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Porziņģis: "Jāatrod līdzsvars: gribu būt agresīvs, bet nesavākt piezīmes"

Porziņģis: "Jāatrod līdzsvars: gribu būt agresīvs, bet nesavākt piezīmes"
Lamarkuss Oldridžs un Kristaps Porziņģis
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā zaudēt turpina Ņujorkas "Knicks", kas aizvadītajā naktī izbraukumā ar 98:106 piekāpās Sanantonio "Spurs", piedzīvojot piekto neveiksmi pēc kārtas. Kristaps Porziņģis, kurš cīnījās ar piezīmju problēmām, norādīja, ka jāmācās no kļūdām.

Kristaps Porziņģis ceturtajā ceturtdaļā spēlēja ar piecām piezīmēm, un pēc zaudējuma latvietis norādīja, ka jāmācās no kļūdām un jāizdara secinājumi. "Aizsardzībā cenšos spēlēt agresīvi, tomēr man jāatrod pareizais balanss. Gribu būt agresīvs, taču nesavākt sodus. Ar to man vienmēr bijušas problēmas," pauda Porziņģis. "Ir spēles, kad atļauj spēlēt fiziskāk, un ir spēles, kad nosvilpj pat mazāko kontaktu. Man jābūt gudrākam un uzmanīgākam."

"Viena no svarīgākajām lietām – neļaut fiziskajam basketbolam ietekmēt emocijas. Nedrīksti kļūt dusmīgs un nikns, jo tad pieņem sliktos lēmumus, piemēram, pagrūd kādu," turpināja viens no Ņujorkas "Knicks" līderiem. "Esmu pieļāvis šādas kļūdas iepriekš, pieļāvu arī šajā mačā. Jāmācās un jācer, ka turpmāt tas neatkārtosies."

Sanantonio "Spurs" pirmajā puslaikā ieguva 19 punktu pārsvaru, kuru viesi mača beigās sadeldēja līdz trim punktiem, tomēr uzvarēt neizdevās. Tādējādi Ņujorkas "Knicks" piedzīvoja piekto neveiksmi pēc kārtas un astoto pēdējos deviņos mačos. Nākamais zaudējums komplektā ar Maiami "Heat" uzvaru nozīmēs zaudētas teorētiskas izredzes kvalificēties izslēgšanas mačiem.

Porziņģis, kurš guva 12 punktus, realizējot visus sešus soda metienus, un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas aizsardzībā, ritmu uzbrukumā atrada tikai cīņas beigās. 21 gadu vecais uzbrucējs norādīja, ka nav domājis par savu sniegumu: "Centos palīdzēt komandai, nevis iesaistīties katrā uzbrukumā. Bija pakaļdzīšanās, tikām līdz mīnus četri, un tas viss – bez manas palīdzības. Puiši spēlēja labi, bet es centos pieņemt pareizos lēmumus un palīdzēt izcīnīt uzvaru."

Trešo ceturtdaļu Ņujorkas "Knicks" uzvarēja ar 31:17, un galvenais treneris Džefs Hornačeks panākuma atslēgu saskatīja aizsardzībā. "Neļāvām viņiem gūt vieglus punktus. Likām tos nopelnīt, izdarīt grūtus metienus no distances, un "Spurs" precizitāte sāka klibot. Arī uzbrukumā tikām līdz grozam, bet viss sākās no aizsardzības," pauda Hornačeks. "Pēc tam viņi iemeta trīs trejačus pēc kārtas un atjaunoja pārsvaru."

"Dažās piezīmēs viņam vienkārši nepaveicās," Hornačeks sacīja par Porziņģi. "Piemēram, pieļautā kļūda, pēc kuras sekoja uzbrukums trijatā pret vienu. Nepatika, ka viņš uztaisīja sodu, bet patika, ka neļāva vienkārši iemest no groza apakšas. Ir piezīmes, kuras nav nepieciešamas, kuras jāizslēdz no viņa spēles, īpaši maču sākumā. Skatoties no gaišās puses, patika, ka visu ceturto ceturdaļu viņš spēlēja ar piecām piezīmēm."

Uzvarētāju rindās pusotru minūti laukumā pavadīja Dāvis Bertāns, kurš ar metieniem vai citiem statistikas rādītājiem neizcēlās.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/nyknicks


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-03-26 17:10, pirms 7 gadiem
SAS_24 rakstīja: https://www.youtube.com/watch?v=9CM...

Lebron James Dunk Over Ian Mahinmi
Nu smuki, smuki, ir gan redzētas monstruālākas lietas. Tikai Cavs zaudēja, kas tomēr laikam ir svarīgākais
, 2017-03-26 18:04, pirms 7 gadiem
SAS_24 rakstīja: https://www.youtube.com/watch?v=9CM...

Lebron James Dunk Over Ian Mahinmi
Beidz spamot ībli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.