Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Taunss: "Man bija 5% izredžu izdzīvot un tikai 1% izredžu negūt smagas traumas"

Agris Suveizda

Taunss: "Man bija 5% izredžu izdzīvot un tikai 1% izredžu negūt smagas traumas"
Kārls Entonijs Taunss pret Džeimsu Hārdenu. Foto: AP/Scanpix

LETA--AFP. Viena no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigznēm Kārls Entonijs Taunss no Minesotas "Timberwolves" komandas ir priecīgs, ka izdzīvojis pēc pagājušajā nedēļā notikušās automašīnu sadursmes.

23 gadus vecais basketbolists ceturtdien bija ceļā uz lidostu, tomēr pēc apstāšanās automašīnas aizmugurē ieskrēja kravas auto, kas nepaspēja sabremzēt. Taunss tika sveikā cauri ar izbīli un nelielām traumām, kas viņam lika izlaist divas spēles, bet pirmdien pret Sakramento "Kings" viņš bija atpakaļ ierindā, izceldamies ar 34 punktiem un 21 atlēkušo bumbu.

"Šis bija tāds negadījums, kurā izdzīvošanas iespējamība bija 5%," pirmdien teica Taunss. "Es iekļāvos šajos 5%, bet no tiem 4% iespējamības bija, ka es gūtu ļoti nopietnas traumas. Tā kā es tās neguvu, ierakstījos šajā 1% un varu būt laimīgs. Esmu priecīgs, ka viss beidzās labi. Reāli paveicās, ka viss tā arī beidzās."

Taunss šosezon vidēji katrā no mačiem izcēlies ar 23,3 punktiem un 12,0 atlēkušajām bumbām. Tikmēr "Timberwolves" komanda Rietumu konferences kopvērtējumā atrodas 11.vietā.

Izmantotie resursi:
LETA

 +10 [+] [-]

, 2019-02-26 20:34, pirms 5 gadiem
Jokdaris, pats izdomāja tādu statistiku.

     [+] [-]

, 2019-02-26 21:55, pirms 5 gadiem
Interesanti, ka timeklī nav nevienas pašas bildes no tās avārijas, ņemot vērā, ka mūsdienās katram kabatā ir viedais telefons. Samīcītie dzelži ļautu objektīvi novērtēt avārijas nopietnību, a te tikai viņa vārdi, ka tas bija šausmīgi un šādā avārijā 99% cilvēku gūtu nopietnas traumas kā minimums.

Un es vispār gribētu saprast to viņa loģiku, kāpēc pēc viņa domām pie identiskas avārijas citiem paveiktos daudz mazāk. Pie citādākas avārijas (lielāka kravas auto ātruma, piemēram) tas liktos loģiski, bet, ja tupa salīdzina divus vienādus notikumus un spriedelē, ka viņš nu ir tas izredzētais...

Sorry, aizfilozofējos!

  +2 [+] [-]

, 2019-02-26 22:32, pirms 5 gadiem
Andzzeys rakstīja: Interesanti, ka timeklī nav nevienas pašas bildes no tās avārijas, ņemot vērā, ka mūsdienās katram kabatā ir viedais telefons. Samīcītie dzelži ļautu objektīvi novērtēt avārijas nopietnību, a te tikai viņa vārdi, ka tas bija šausmīgi un šādā avārijā 99% cilvēku gūtu nopietnas traumas kā minimums.

Un es vispār gribētu saprast to viņa loģiku, kāpēc pēc viņa domām pie identiskas avārijas citiem paveiktos daudz mazāk. Pie citādākas avārijas (lielāka kravas auto ātruma, piemēram) tas liktos loģiski, bet, ja tupa salīdzina divus vienādus notikumus un spriedelē, ka viņš nu ir tas izredzētais...

Sorry, aizfilozofējos!
Redz,tad avārijas tuvumā nav bijis neviens no tiem,kuriem prieku sagādā citu nelaimju fotografēšana un filmēšana.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-26 23:58, pirms 5 gadiem
Domājams, smagais pārbrauca pāri Kārļa autiņam, kamēr pats bija izskrējis uz krūmiem. Labi, ka visi ir sveiki un veseli.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-27 00:13, pirms 5 gadiem
Žēl, ka dēļ tā gadījuma beidzās viņu neizlaisto spēļu sērija, jo čalis 3 sezonas pēc kārtas nevienu spēli neizlaida un domāju šosezon arī būtu mierīgi nogājis līdz mērķam.

  -1 [+] [-]

, 2019-02-27 08:18, pirms 5 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Žēl, ka dēļ tā gadījuma beidzās viņu neizlaisto spēļu sērija, jo čalis 3 sezonas pēc kārtas nevienu spēli neizlaida un domāju šosezon arī būtu mierīgi nogājis līdz mērķam.
Līdz kādam mērķim?

Vai šim:

NBA: A.C. Green, 1,192 consecutive games.
????

     [+] [-]

, 2019-02-27 11:18, pirms 5 gadiem
No kurienes tādi procenti izvilkti?

     [+] [-]

, 2019-02-27 12:03, pirms 5 gadiem
Un ne vārda, ka viņš ne sekundi nedomāja par sevi, bet par visu apkārtējo drošību... jocīgi... amerikānim ļoti netipiski!

     [+] [-]

, 2019-02-27 12:14, pirms 5 gadiem
striker rakstīja: Redz,tad avārijas tuvumā nav bijis neviens no tiem,kuriem prieku sagādā citu nelaimju fotografēšana un filmēšana.
Drizāk dīvaini, ka viņs pats to nedarīja! Kas gan mūsdienās var būt labāks, kā salikt tādas ekstrēmas bildes un pašam tās piekomentēt ar vārdiem 'kā man paveicās! ak es laimīgais! visi citi tur nebūtu izkūlušies sveikā cauri'