Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dončičs: "Nepieciešams uzlabot sniegumu aizsardzībā"

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

Dončičs: "Nepieciešams uzlabot sniegumu aizsardzībā"
Luka Dončičs. Foto: AFP/Scanpix

Dalasas "Mavericks" piedzīvoja zaudējumu pret Denveras "Nuggets" ar rezultātu 113:117. Kristaps Porziņģis guva 16 punktus, savukārt Luka Dončičs pievienoja kārtējo triple-double, tomēr ar to nepietika uzvarai šajā mačā.

"Komandas sniegums otrajā puslaikā bija daudz labāks. Ir svarīgi palīdzēt viens otram gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Spēles pirmajā pusē mēs to nedarījām," sacīja "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails. "Mums ir jāspēlē kā komandai. Nav nozīmes, kāds piecinieks atrodas laukumā. Ja kustinām bumbu, palīdzam viens otram tikt pie labākiem metieniem, tad dosim sev iespēju. Daudzas komandas saskaras ar Covid-19 gadījumiem, traumām, nedrīkstam meklēt attaisnojumus," turpināja Kārlails.

Denveras "Nuggets" trešajā ceturtdaļā palika bez viena no saviem līderiem Džamala Mareja, kurš tika izraidīts par sitienu Hārdevejam starp kājām. "Pieļauju, ka viņš bija sarūgtināts par to, ka šajā situācijā nepiešķīra piezīmi. Šobrīd tai vairs nav nekādas nozīmes, jo piedzīvojām zaudējumu," sacīja Tims Hārdevejs. Pēc Mareja izraidīšanas aktivizējās Maikls Porters, kurš spēli pabeidza ar 30 gūtajiem punktiem. "Pieļāvām kļūdas aizsardzībā, atļaujot viņam mest no brīvām pozīcijām. Porters ir ļoti labs metienu izpildītājs," pauda Kārlails.

Arī Luka Dončičs norādīja uz problēmām aizsardzībā: "Nedomāju, ka Mareja izraidīšana mūs uzmundrināja. Turpinājām cīnīties par katru laukuma centimetru. Vienkārši nepieciešams uzlabot sniegumu aizsardzībā." Dončičs šajā spēlē izcēlās ar 35 punktiem, 11 atlēkušajām bumbām un 16 rezultatīvajām piespēlēm.

"Mavericks" ieņem desmito vietu Rietumos ar astoņām uzvarām un deviņiem zaudējumiem. Nākamā spēle paredzēta pēc divām dienām pret Jūtas "Jazz".

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/game/den-vs-dal...
https://www.mavs.com/mavericks-nugg...

  -3 [+] [-]

, 2021-01-26 10:40, pirms 3 gadiem
Luka diplomātisks. Visiem skaidrs, ka tas, ko viņš gribēja teikt ir "Podriņķis ir ubags un dēļ viņa nespējas mēs zaudējam"

  -1 [+] [-]

, 2021-01-26 11:13, pirms 3 gadiem
Luka vienmēr ir haltūrējis aizsardzībā, nedomāju, Kad tas varētu mainīties!

  +2 [+] [-]

, 2021-01-26 11:36, pirms 3 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Luka vienmēr ir haltūrējis aizsardzībā, nedomāju, Kad tas varētu mainīties!
Var redzēt,ka tu šogad nevienu spēli neesi redzējis

  -4 [+] [-]

, 2021-01-26 12:05, pirms 3 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Luka vienmēr ir haltūrējis aizsardzībā, nedomāju, Kad tas varētu mainīties!
Cirvis. Luka ir izteikts pozitīvs aizsardzībā (+1.9 DBPM). Tikmēr Podriņķis ir negatīvs (-0.3 DBPM). Tas, ka Podriņķis reizi pa reizei kādu metienu nobloķē (un tas arī notiek arvien retāk un retāk) tas nenozīmē, ka viņš ir labs aizsardzībā. Šosezon arī starp labākajiem "rim protectors" Podriņķa vārds nefigurē. Tā kā ja Luka runāja par aizsardzības uzlabošanu, tad viņš pirmkārt runāja par tādiem caurumiem kā Podriņķis.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-26 12:12, pirms 3 gadiem
Aizsardzība ir viena lieta. Te gribas uzrunāt citu jautājumu. Kā teica sivēniņš Nuf-Nufs, māju vajag būvēt no ķieģeļiem! KP markas ķieģeļi - labākie ķieģeļi ASV tirgū!

     [+] [-]

, 2021-01-26 12:57, pirms 3 gadiem
Lukadrons labākais!!