Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dinvidijam tomēr būs operācija, Hārdevejs neapmierināts ar "Knicks" spēli

Rolands Eliņš

Dinvidijam tomēr būs operācija, Hārdevejs neapmierināts ar "Knicks" spēli
Spensers Dinvidijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Pēc aizvadītās nakts NBA spēles, kurā divu latviešu pārstāvēto komandu cīņā „Nets” pārliecinoši pieveica „Knicks”, Ņujorkas komandas līderis Tims Hārdevejs atzina, ka pretinieki bijuši vairāk noskaņoti uzvarai, kamēr „Nets” aizsargs Spensers Dinvidijs tomēr nolēmis tikt galā ar pirksta traumu un piekritis operācijas, kuras dēļ izlaidīs vairākas nedēļas.

„Viņi vienkārši vēlējās uzvarēt vairāk nekā mēs,” pēcspēles intervijā izteicās „Knicks” līderis Tims Hārdevejs, kurš pats gan trāpīja tikai divus no 14 metieniem no spēles. „Viņi tika pie visām bumbām, par kurām varējām pacīnīties arī mēs. Daži tiesnešu lēmumi nebija mums labvēlīgi, taču to mēs nevaram kontrolēt. Gluži vienkārši nespēlējām ar tādu pašu intensitāti kā Bruklina. Viņi iznāca laukumā ar konkrētu mērķi, bet mēs ne.”

Neskatoties uz „Nets” milzīgo pārsvaru cīņā par atlēkušajām bumbām (60:33), „Knicks” tā arī nesūtīja laukumā Turcijas centru Enesu Kanteru, kurš atkal palika rezervē. „Nets” līdzjutēji mača izskaņā sāka skandēt viņa vārdu un pieprasīt Kantera došanos laukumā, ko pats Turcijas centrs vērtēja atzinīgi: „Dzirdēju, kā fani skandē „Mēs vēlamies Enesu!” Vēlos pateikt „Nets” līdzjutējiem, ka novērtēju šādu attieksmi. Viņi maksā naudu par biļetēm, lai vērotu basketbolu, bet mani vienkārši nelaiž laukumā.”

„Knicks” šis bija astotais zaudējums pēc kārtas, un komandas lielākās „cīņas” atlikušajā sezonas gaitā izskatās par nokļūšanu pēc iespējas labākās pozīcijās NBA drafta loterijā, kamēr Rodiona Kuruca pārstāvētā „Nets” svinēja sesto uzvaru pēc kārtas.

Bruklinai spēlē pret „Knicks” nepalīdzēja komandas otrs rezultatīvākais spēlētājs Spensers Dinvidijs, kuram konstatēts pirksta saišu pārrāvums. Dinvidijs pirmajās medicīniskajās pārbaudēs bija saņēmis ieteikumu veikt operāciju, taču viņš nevēlējās palikt ārpus sastāva brīdī, kad komanda ļoti reāli pieteikusies uz izslēgšanas spēlēs, un izvērtēja savas iespējas spēlēt caur sāpēm un operāciju atlikt uz vasaru.

Kā ziņo ESPN, tas tomēr nenotiks, un pēc tikšanās ar vēl diviem mediķiem Dinvidijs tomēr pieņēmis viņu padomu un piekritis pirksta saišu operācijai. Plānotais termiņš, kurā Dinvidijs atgriezīsies laukumā, ir trīs līdz sešas nedēļas. Teorētiski Dinvidijs varētu būt ierindā jau pavisam drīz pēc Zvaigžņu spēles pārtraukuma, kas nozīmētu tikai deviņu spēļu izlaišanu, taču sliktākais scenārijs nozīmē atgriešanos marta vidū un apmēram 20 spēļu izlaišanu.

Dinvidijs šosezon vidēji spēlē guvis 17.2 punktus un pieteicis sevi kā vienu no kandidātiem uz Gada labākā rezervista balvu. Vidēji spēlē viņš arī veicis piecas rezultatīvas piespēles un savācis 2.5 atlēkušās bumbas. „Nets” vakar uz desmit dienu līguma pamata sastāvu papildināja ar austrāliešu uzbrucēju Mičelu Krīku, kurš vakardienas spēlē piedzīvoja debiju NBA, izejot laukumā uz pavisam īsu brīdi un gūstot vienu punktu no soda metienu līnijas.

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/2019/01/25/nets-...

  +4 [+] [-]

, 2019-01-26 18:44, pirms 5 gadiem
Spēcīgs zaudējums Bruklinai

  -2 [+] [-]

, 2019-01-26 20:57, pirms 5 gadiem
Tas taču labi ka zaudē , varbūt dabūs top 3 drafta piku, pirmo reiz kopš 1985 gada

     [+] [-]

, 2019-01-26 21:13, pirms 5 gadiem
Jau labu laiku Knicks ja izdevīgāk zaudēt nekā vinnēt. Šī sezona ir jānoraksta lai dabūtu labu draftu, jalauj spēlēt jaunajiem un vecie japietaupa. Kristapam sosezon nav ko lauzties laukumā, vai tad viņam to neviens nevar pateikt!?

     [+] [-]

, 2019-01-26 21:17, pirms 5 gadiem
NBA ir bizness, sportiskā ziņā gan izsmiekls - komandas un spēlētāji miljonāri "profesionāļi" cīnās lai vairāk zaudētu..

     [+] [-]

, 2019-01-26 21:51, pirms 5 gadiem
Hardavejs jau nu būtu turējis muti, tikai 2 trāpīti metieni no spēles.

     [+] [-]

, 2019-01-26 22:26, pirms 5 gadiem
fantomas rakstīja: Jau labu laiku Knicks ja izdevīgāk zaudēt nekā vinnēt. Šī sezona ir jānoraksta lai dabūtu labu draftu, jalauj spēlēt jaunajiem un vecie japietaupa. Kristapam sosezon nav ko lauzties laukumā, vai tad viņam to neviens nevar pateikt!?
Netak. Spēles garša jāatgriež. Nekas ļauns nenotiks, ja nospēlēs pēdējo mēnesi.

     [+] [-]

, 2019-01-27 10:17, pirms 5 gadiem
Hardavejs jau nu nekaads " liideris "nekad nav bijis😅