Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karijs treniņā atkal savaino potīti

Andrejs Siliņš

Karijs treniņā atkal savaino potīti
Stefans Karijs
Foto: AP/Scanpix

Viena no Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) uzlecošajām zvaigznēm un viens no Goldensteitas "Warriors" galvenajiem spēkiem aizsargs Stefans Karijs otrdienas treniņā, gatavojoties naktī uz rītdienu paredzētajai spēlei pret Ņūorleānas "Hornets", savainojis jau potīti, ar kuru problēmas bijušas jau iepriekš.

Labās kājas potītes savainojuma dēļ Karijs šajā sezonā jau izlaidis astoņas spēles, no kurām vairākumā - piecās - komanda piedzīvojusi zaudējumus. "Karavīru" pulkvedis Kīts Smārts pēc treniņa bija visai optimistiski noskaņots par sava pirmā saspēles vadītāja piedalīšanos gaidāmajā mačā pret Ņūorleānas "Hornets". "Viņš droši vien spēlēs, visticamāk, ka tā," Smārts vismaz publiski neizpauž nekādas satraukuma pazīmes. "Redzēsim, kā viņš jutīsies spēles dienas rītā, bet tas nav tā, kā iepriekš."

Pats Lebrona Džeimsa pilsētā Akronā dzimušais aizsargs ar medijiem pēc treniņa nerunāja, tā vietā uzreiz dodoties pie dakteriem veikt vajadzīgās procedūras, lai pēc iespējas ātrāk būtu gatavs spēlēt. 22 gadus vecais Karijs, kurš pagājušajā gadā tika iekļauts NBA labāko sezonas debitantu simboliskajā pieciniekā, šajā sezonā "Warriors" rindās spēlējis vidēji 33,3 minūtes, atdevis 5,9 rezultatīvas piespēles, izcīnījis 3,6 atlēkušās bumbas un pārtvēris 1,9 pretinieku bumbas.

Recepti, kā uzveikt "Hornets", zina teikt latviešu centrs Andris Biedriņš. "Viņš savus punktus gūs," Andris norāda uz aizsarga Krisa Pola snieguma ietekmi "Hornets" spēlē. "Mums jāpanāk, lai viņš atdod bumbu pēc iespējas vairāk saviem partneriem, nevis pats ar to ir visu laiku." Jācer, ka Andris pret Ņūorleānas centru Emeku Okaforu aizvadīs veiksmīgāku maču nekā pēdējā spēlē pret "Spurs" (27 minūtes, 0 punkti, 4 bumbas, 2 piezīmes).

Tikmēr uzbrūkošais aizsargs Monta Eliss norāda uz iepriekšējo abu komandu tikšanos: "Mums jāspēlē tāpat." 5. janvārī "Warriors" izcīnīja uzvaru Ņūorleānā ar 110:103. Eliss ir visilgāk laukumā vidēji pavadošais spēlētājs visā līgā (41,2 minūtes), ceturtais rezultatīvākais (25,8) un trešais labākais pārtvertajās bumbās (2,3).

Bijušais "Warriors" aizsargs Marko Belinelli no Boloņas provinces "Hornets" rindās šosezon sākuma pieciniekos gājis 44 no 46 spēlēm un vidēji sametis 10,5 punktus katrā mačā.

Slēpts komentārs: Emilio

  -1 [+] [-]

, 2011-01-26 16:26, pirms 13 gadiem
Emilio rakstīja: nu jau, nu jau - nav jau gluži tā, ka visi Hornets spēlētāji, izņemot CP3, ir tik tizli, ka nespēj gūt punktus! pie tam - aplams arī ir uzskats, ka galvenais neļaut iemest Polam - lai viņš dod bumbu citiem. Pols parasti atdod tādas piespēles, ka komandas biedram punktus gūt ir tīrais nieks... ja jau pat tāds telefona stabs kā Okafors spēj Hornets sastāvā savus 10+ ačus samest, tad par ko var būt runa. un nestāstiet, ka tas ir nevis CP3, bet gan paša Okafora meistarības nopelns!
NBA standarts, izceļ vienu zvaigzni un tad domā par viņas neitralizēšanu, ļoti retais treneris pat runā savādāk, pievērš uzmanību iestrādātām shēmām, domā kā apturēt nevis LBJ bet gan kā piespiest viņam darīt to, aks viņam nepatīk.

  -2 [+] [-]

, 2011-01-26 16:31, pirms 13 gadiem
Pats Lebrona Džeimsa pilsētā Akronā dzimušais aizsargs....
Akrona pieder Lebronam??? SC vienmēr daudz jauna uzzinu
Slēpts komentārs: vaimanvai
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-01-26 21:05, pirms 13 gadiem
A cik viņš iemet? |šajā sezonā "Warriors" rindās spēlējis vidēji 33,3 minūtes, atdevis 5,9 rezultatīvas piespēles, izcīnījis 3,6 atlēkušās bumbas un pārtvēris 1,9 pretinieku bumbas.| tāda neliela kļūdiņa.

     [+] [-]

, 2011-01-27 16:14, pirms 13 gadiem
Viss nāk atpakaļ divkārši Karij