Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Tomass: "Arī ierūsējis Porziņģis ir labāks par vairumu NBA basketbolistu"

Rolands Eliņš

Tomass: "Arī ierūsējis Porziņģis ir labāks par vairumu NBA basketbolistu"
Kristaps Porziņģis
Foto: AP/Scanpix

NBA kluba Ņujorkas “Knicks” uzbrucējs Lenss Tomass intervijā ASV medijiem pastāstīja, ka viņa komandas biedrs Kristaps Porziņģis smagi strādā, lai atgūtos no traumas, un atzina, ka bažas par Porziņģa gaidāmo atgriešanos ir pamatotas, taču viņš tik un tā būtu liels atspaids komandai.

“Porziņģis patiešām smagi strādā,” pēc komandas treniņa teica Lenss Tomass. “Viņš treniņā ierodas pirmais, viņš paliek zālē pēdējais, kad visi jau aizgājuši. Kad mēs trenējamies, var redzēt, ka viņam nagi niez. Kristaps dažreiz pienāk pie manis un saka, ka viņš nevar sagaidīt, kad atkal pats varēs spēlēt, viņš nevar nociesties. Viņš paņem basketbola bumbu un turpat malu sākt driblēt. Viņš treniņos daudz strādā, zinu, ka Kristaps vēlas ļoti atkal tikt laukumā.”

Jāatgādina, ka “Knicks” pirms dažām dienām izplatīja oficiālu paziņojumu, pavēstot, ka Porziņģa veselības stāvoklis nākamreiz tiks izvērtēts februāra vidū, attiecīgi viņa atgriešanās laukumā līdz tam nenotiks. Piektdien kluba vadība arī pavēstīja, ka Porziņģis no smagās ceļgala traumas ir atguvies pietiekami tālu, lai sāktu piedalīties 45 minūšu individuālajos treniņos ar treneri, spēlējot viens pret vienu. Šādi viņš trenēsies, līdz saņems ārstu atļauju piedalīties pilnvērtīgos “Knicks” treniņos.

“Es ļoti priecātos, ja varētu šosezon atkal spēlēt kopā ar Kristapu,” sacīja Tomass. “Viņš ir mans komandas biedrs jau kopš tā brīža, kad viņš ienāca līgā. Man nekas nepatiktu labāk, kā atkal kopā gatavoties spēlei un iziet laukumā. Bet saprotu, ka viņam jādara tas, kas nāk par labu ilgtermiņā. Krustenisko saišu savainojums nav tāda lieta, ar ko var jokot, it īpaši, ja Porziņģis iepriekš rādīja visaugstākā līmeņa sniegumu. Mēs noteikti vēlamies, lai viņš atgriežas laukumā bez problēmām un ar pārliecību par sevi, lai nepaliek nekādi psiholoģiski šķēršļi.”

“Knicks” pagaidām sezonas pirmajās 34 spēlēs guvusi tikai deviņas uzvaras un par izslēgšanas spēlēm var aizmirst, turklāt arī Porziņģa atgriešanās, kad tā notiks, sākotnēji nebūs pilnvērtīga, visticamāk, liekot viņam ievērot spēles minūšu ierobežojumu. Taču Tomass uzskata, ka tas tik un tā būtu ieguvums komandai.

“Viņš nav spēlējis kopš februāra,” teica Tomass. “Skaidrs, ka viņš būs nedaudz ierūsējis. Taču arī ierūsējis Porziņģis ir labāks nekā vairums šīs līgas basketbolistu. Esmu drošs, ka viņš atgūsies visai ātri. Vai esmu runājis ar Kristapu, ka viņš vēlas spēlēt tagad? Tā īsti par to nerunājam – mēs savas sarunas aizvadām ar domu, ka viņš atgriezīsies laukumā tiklīdz mēs un viņš pats jutīs, ka var atgriezties laukumā.”

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/2018/12/24/lance...

  +3 [+] [-]

, 2018-12-25 17:40, pirms 5 gadiem
Jā Lens, par tevi arī

  -2 [+] [-]

, 2018-12-25 18:39, pirms 5 gadiem
Vienīgā problēma, ka pašai NY nevajag, lai viņš atgrieztos šosezot. Jāzaudē max daudz spēles, lai būtu labāks drafta piks, plus bik piķi varētu ietaupīt, neiedodot max līgumu Kristapam, jo visiem paliktu šaubas, cik labs viņš būs pēc traumas, vai spēs atgūties pilnībā.

     [+] [-]

, 2018-12-25 18:55, pirms 5 gadiem
pilnībā nepiekrītu tev. KP ir komandas līderis un visi līdzjūtēji gaida viņa atgriezšanos. Tas, ka mums ir LV domāšana, un liekas, ka viss kas šeit notiek ir tikai shēmošana, nav tā Amerikā. Ja viņi gribētu tankot, tad tas viss būtu ļoti labi redzams sniegumā, bet katrs spēlētājs dodās ar pilnu atdevi, vnk komanda ir vāja un tāpēc zaudē.

andzis rakstīja: Vienīgā problēma, ka pašai NY nevajag, lai viņš atgrieztos šosezot. Jāzaudē max daudz spēles, lai būtu labāks drafta piks, plus bik piķi varētu ietaupīt, neiedodot max līgumu Kristapam, jo visiem paliktu šaubas, cik labs viņš būs pēc traumas, vai spēs atgūties pilnībā.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-25 19:40, pirms 5 gadiem
Lai tie būtu zelta vārdi.

     [+] [-]

, 2018-12-25 20:12, pirms 5 gadiem
Tas ir amerikanu,pieklajibas vardi, tas viniem ir asinis!!!

  +1 [+] [-]

, 2018-12-25 22:10, pirms 5 gadiem
andzis rakstīja: Vienīgā problēma, ka pašai NY nevajag, lai viņš atgrieztos šosezot. Jāzaudē max daudz spēles, lai būtu labāks drafta piks, plus bik piķi varētu ietaupīt, neiedodot max līgumu Kristapam, jo visiem paliktu šaubas, cik labs viņš būs pēc traumas, vai spēs atgūties pilnībā.
Mazāk dzer ziemassvētkos!

     [+] [-]

, 2018-12-26 02:36, pirms 5 gadiem
Maikl30 rakstīja: Tas ir amerikanu,pieklajibas vardi, tas viniem ir asinis!!!
+ tas viss ir tikai nauda, dolāri...

     [+] [-]

, 2018-12-26 14:08, pirms 5 gadiem
februārī nav vairs jēgas riskēt ar KP jo vienīgais ko komanda iegūs ir atrādīt viņu faniem. Citādi viņiem ir normāla iespēja neiedot maksimālo līgumu, paturēt uz nākamo sezonu svaigu KP, pluss vēl labāki drafta numuri. Sezona tāpat ir pakāsta jau sen

     [+] [-]

, 2018-12-27 00:01, pirms 5 gadiem
cobham rakstīja: pilnībā nepiekrītu tev. KP ir komandas līderis un visi līdzjūtēji gaida viņa atgriezšanos. Tas, ka mums ir LV domāšana, un liekas, ka viss kas šeit notiek ir tikai shēmošana, nav tā Amerikā. Ja viņi gribētu tankot, tad tas viss būtu ļoti labi redzams sniegumā, bet katrs spēlētājs dodās ar pilnu atdevi, vnk komanda ir vāja un tāpēc zaudē.
Tu laikam nesaproti tankošanas būtību... Protams, ka nekad neviena komandas vadība necer, ka spēlētāji sāks apzināti slikti spēlēt un, protams, neliek to viņiem darīt (sen jau to atklātu un komandu norakstītu). Tankošana jau tieši izpaužās tajā, ka labākie spēlētāji dabon maz minūtes, pārsvarā spēlē jaunie, un kaut kādas zvaigznes netiek nemaz parakstītas. Tai vietā tiek parakstīti lieli līgumi ar kādiem izbijušajiem stāriem vai veterāniem uz tik ilgu termiņu, lai tad, kad beidzas līgums, viņiem būtu brīvi algu griesti un varētu atgriezties uz uzvaru takas. Lūdzu!