Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Āris Kakstāns

Kerrijs un Rendolfs katrs par sevi

Kerrijs un Rendolfs katrs par sevi
Zaks Rendolfs un Edijs Kerrijs

Ņujorkas "Knicks" galvenais treneris Aizija Tomass savu šīs vasaras sapņu duetu Kerrijs-Rendolfs varētu šķirt, vienam no viņiem liekot spēli sākt no rezerves.

Svētdien "Knicks" ar 90:95 zaudēja mājas spēli pret Losandželosas "Lakers", līdz ar to nonākot situācijā ar 8 uzvarām un 19 zaudējumiem. Trešdien pret Orlendo "Knicks" sākumsastāvs varētu būt pavisam cits, nevis kā pret "Lakers".

Kerrija - Rendolfa duets jeb tandēms esot viena no sliktākajām iespējamām garā gala kombinācijām. Katrs no viņiem vidēji spēlē atdod mazāk rezultatīvas piespēles, nekā jebkuram no viņiem ir kļūdas. Laikraksts "NY Times" esot aptaujājis dažus skautus, kuri teikuši: "Godīgi, tas ir slikts salikums."

Abi šie spēlētāji ir orientēti uz spēku, ko mēs lieliski redzējām svētdienas vakarā TV ekrānos. Rendolfs un Kerrijs regulāri izpildīja tā dēvētos "bumps" - ar spēku uzgrūdās sedzējam un kamēr viņš atgūstas no trieciena, izpilda metienu. Abi praktiski nedala piespēles un vāji spēlē aizsardzībā - līdz ar to abi vienlaicīgi laukumā rada vairākus lielus robus.

Kad "Knicks" atspēlēja lielo vairāk kā 20 punktu deficītu, abi atradās uz soliņa, nevis laukumā. Nedaudz pavērtējot mazo spēlētāju sniegumu - Džamals Kraufords pret "Lakers" visu pirmo puslaiku meta garām, taču treneris Tomass viņam turpināja uzticēties un otrajā Džamals patiešām "atvērās". Šo Tomasa īpašību var salīdzināt ar viņa bijušo partneri Džo Dumarsu, kurš tagad Detroitā komandu veido pēc filozofijas, ka "talantam arī nepieciešams pateikt, ka mēs nevaram viņam maksāt vairāk par kādu noteiktu cenu." Šo Dumarss teica pirms ilgāka laika Čārlza Bārklija sakarā, kurš izteica vēlmi kļūt par NBA kluba GM (ģenerālmenedžeri). Bārklijs pamatoja, ka labi prot atrast talantu. Aizija Tomass arī ļoti labi atrod talantu - komandā ir vairāki labi 1-uz-1 spēlētāji, taču nav tik spēcīgi vienotībā.

Bārklija TV partneris Kenijs Smits stāsta: "Nav viens noteikts iemesls, kāpēc sastāvs būtu labs vai slikts. "Knicks" cieš no visā komandā izplatītā uzticības trūkuma laukumā. Mainīt sastāvu būtu kā nokrāsot sapuvušu māju. Jāatrisina pamatu un sienu problēma, nevis nokrāsot māju."

Nobeigumā atliek citēt kāda skauta uz Ņujorkas vienību attiecināto: "Atsevišķo daļu summa ("Knicks" kā klubs) nav tāda, kā ņemot katru daļu (spēlētāju) atsevišķi.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-12-25 18:28, pirms 16 gadiem
pirms sezonas saakuma Knicks likaas ceriigaaki, bet...!!
Slēpts komentārs: cimmers
, 2007-12-25 18:48, pirms 16 gadiem
vajadzetu Rendolfs un Lī!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-12-25 18:58, pirms 16 gadiem
Abi lai nomet svaru un uzka4aajas,,spelee izskataas kaa burgeri divi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-12-25 19:42, pirms 16 gadiem
lee ir tiešma labāks par šiem abiem - ja vinām ļautu spēlēt tad tiešām vin''s varētu izaugt par zvaigzni !! - jo ir viens no daudzsološākajiem atkēlušo b. vācējiem līgā .
vienozīmīgi lee sākumsastāva- vienu no šiem rpm- kuru - nezinu - kurš ir kustīgāks un kurma ir lielāk cīņas spars- jo tieš itas ņujorkai pietrūkst- CĪŅASSPARS !!
, 2007-12-25 19:43, pirms 16 gadiem
Jums te visiem jaiet uz NBA par komandu menedzeriem
, 2007-12-25 19:49, pirms 16 gadiem
Impala nesaprotu kur ir tava problema, cilveki izsaka savas domas un kamer tas domas ir logiskas un sakarigas, tikmer nav ko parmest.
, 2007-12-25 19:51, pirms 16 gadiem
Abi šie spēlētāji ir orientēti uz spēku..un abi sie speeleetaaji ir apveelusies!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-12-25 23:03, pirms 16 gadiem
shitie labie resnuļi
, 2007-12-25 23:04, pirms 16 gadiem
Jā, šie divi iepriekšējā spēlē atstāja, nu nekādu iespaidu. Daudz labāk nospēlēja Lī ar Rouzu, kuri deva rezultātu un cīnijās. Protams Karijs un Rendolfs ir labi spēlētāji, bet kaut kas viņiem nesanāk kā cilvēkiem, nevis basketbolistiem!
, 2007-12-26 09:15, pirms 16 gadiem
bet tādai Ņūjorkai tas ir baigais kauna traips, ka nespēj nokomplektēt vienu sakarīgu komandu ar tādiem finansu resursiem ...
gan jau nākamajā sezonā būs pilnīgi cita komanda - rādīs sakarīgu sniegumu (Celtic ir labs piemērs!)
, 2007-12-26 13:26, pirms 16 gadiem
ja varētu kādu no resnuļiem vai (un) Marberiju sakarīgi iemainīt pret labām drafta iespējēm tuvākajā nākotnē, tad būtu ļooooti labs atspaids gan spēles, gan mikroklimata un, kas NYK laikam ir vismazsvarīgākais - finansiālajā ziņā...

tā, starp citu - nez, kā būtu, ja Hjūstons tomēr netiktu atskaitīts...
, 2007-12-26 21:23, pirms 16 gadiem
richardsons ari pienemies svara...ko nauda dara ar talantiem...
Dāvis Bertāns noskatās, kā divus punktus gūst Aleksejs Pokuševskis. Foto. AP. Scanpix
19

Bertāns iemet piecus punktus, "Hornets" pārtrauc piecu zaudējumu sēriju

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) piecu zaudējumu sēriju pārtraukusi Šārlotas "Hornets" komanda, kas savā laukumā ar 118:111 pārspēja Austrumu konferences šī brīža ceturto labāko komandu Klīvlendas "Cavaliers". Dāvis Bertāns nospēlēja nepilnas 23 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar pieciem gūtajiem punktiem.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
4

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.
Ostins Rīvss. Foto: Jack Dempsey/AP/Scanpix
9

Rīvsam ''triple-double'', ''Lakers'' atspēlē 19 punktu deficītu un trillerī uzvar ''Bucks''

Naktī uz trešdienu Nacionālajā basketbola asociācijā spēlē starp Milvoki ''Bucks'' un Losandželosas ''Lakers'' bija nepieciešami divi papildlaiki. Pamatlaikā ''Lakers'' atspēlēja 19 punktu deficītu, bet otrā papildlaika beigās pēc Ostina Rīvsa tālmetiena nodrošināja uzvaru (128:124).