Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

"Suns" noslēdz piecu gadu līgumu ar Bledso par 70 miljoniem dolāru

"Suns" noslēdz piecu gadu līgumu ar Bledso par 70 miljoniem dolāru
Eriks Bledso
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Fīniksas "Suns" parakstīja piecu gadu līgumu ar aizsargu Eriku Bledso. Darījuma kopējā summa ir 70 miljoni ASV dolāru (54,6 miljoni eiro), vēsta Ziemeļamerikas mediji.

24 gadus vecais aizsargs Eriks Bledso 43 pagājušās sezonas spēlēs izcēlās ar 17,7 punktiem, 4,7 atlēkušajām bumbām un 5,5 rezultatīvām piespēlēm. Ar Bledso sastāvā Fīniksas "Suns" izcīnīja 28 uzvaras, bet bez viņa tika pie 20 panākumiem (39 spēlēs). Pirms pārcelšanās uz Fīniksu Bledso bija Krisa Pola aizvietotājs Losandželosas "Clippers".

Ilgu pārrunu rezultātā Bledso tika pie ilgtermiņa līguma ar Fīniksas komandu. "Suns" ziņo par piecu gadu līgumu, darījuma summu gan neatklājot. Ziemeļamerikas mediji vēsta, ka Bledso sezonā saņems 14 miljonus ASV dolāru (10,9 miljoni eiro). Piecu gadu laikā aizsargs tiks pie 70 miljoniem dolāru (54,6 miljoni eiro). Sākumā "Suns" piedāvāja četru gadu līgumu ar vidēji 12 miljonu ASV dolāru algu, taču Bledso pārstāvji prasīja krietni dāsnāku līgumu.

Līdz ar to skaidrs, ka "Suns" nākamsezon būs vismaz trīs laba līmeņa saspēles vadītāji. Bledso oficiāli pievienojies Goranam Dragičam (20,3 p., 5,9 rez.p.) un Aizijam Tomasam (20,3 p., 6,3 rez.p.).

Tikmēr Losandželosas "Lakers" parakstīja līgumu ar aizsargu Roniju Praisu, kuram nākamā būs desmitā sezona NBA. Līdz šim Praiss ir spēlējis piecās komandās – Sakramento "Kings", Jūtas "Jazz", Fīniksas "Suns", Portlendas "Trail Blazers" un Orlando "Magic" – un vidēji spēlē izcēlies ar 3,4 punktiem un 1,5 rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
NBA.com
ESPN: The Worldwide Leader In Sports


, 2014-09-25 10:08, pirms 10 gadiem
Pārmaksāts.
, 2014-09-25 10:21, pirms 10 gadiem
Būtu interesantāk bijis, ja būtu parakstījis ar Minesotu.. Tagad Suns Dragičs jāiemaina pret kādu sakarīgu SF un sastāvs gana labs, lai pacīnītos par PO.
, 2014-09-25 10:29, pirms 10 gadiem
Reaalais rakstīja: Būtu interesantāk bijis, ja būtu parakstījis ar Minesotu.. Tagad Suns Dragičs jāiemaina pret kādu sakarīgu SF un sastāvs gana labs, lai pacīnītos par PO.
Suns šobrīd ir ātrākā aizsargu līnija visā līgā ar augumā īsiem, taču zibenīgiem spēlētājiem, kuri visi var ļoti labi viens otru mainīt, uzturot ļoti augstu tempu visas spēles garumā. nedomāju, ka kādu no šiem aizsargiem tagad būtu prāta darbs mainīt prom. ja vēl ņem vērā, ka viņiem ir tāds SF kā Grīns, tad jautājumu vispār nav!
, 2014-09-25 10:34, pirms 10 gadiem
Šajā visā nu es nekādi neredzu vietu Thomasam. Dragičs,Bledso,Ennis,Goodwins. Pārak daudz talantu uz 1/2 pozīciju.
Cerams,ka Suns izdarīs pareizo soli aizmainīs Thomasu pret kādu stretch4 vai kārtīgu centru. Katrā ziņā,ja Bledso būs vesels,tad neredzu variantus kā Suns varētu netikt PO.
, 2014-09-25 10:36, pirms 10 gadiem
Reaalais rakstīja: Būtu interesantāk bijis, ja būtu parakstījis ar Minesotu.. Tagad Suns Dragičs jāiemaina pret kādu sakarīgu SF un sastāvs gana labs, lai pacīnītos par PO.
Pričom te SF? Grīns,Takers,Warrens arī Marcus.M var uzspēlēt pa SF. Garajā galā gan noderētu,kāds papildinājums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-09-25 11:14, pirms 10 gadiem
Dabūja vairāk kā Rondo(čempions, 4 all-star spēļu dalībnieks un spēlētājs kurš sevi ir pierādijis krietni augstākā līmenī)
, 2014-09-25 11:40, pirms 10 gadiem
Prognozēju, ka bez laba papildinājuma garajā galā Suns nopietnu konkurenci rietumos neradīs. Spurs, Clippers, Thunder, TraiBlazers, kau vai tie paši Warriors var nolikt ne mazāk talantīgu "mazo" līniju pretī, bet centra pozīcijā Okafors - Plumlee varētu būt vājākais duets rietumos.
, 2014-09-25 11:48, pirms 10 gadiem
Ātruma ziņā aizsargu pozīcijā uzkatu ka raptors ir klāt vai ne pat labāki. Un Dragičs tomēr nav tik ātrs ka Bledso un Tomass. Uzskatu, ka Dragičs ir pārvērtēts, aizsardzībā postā viņš neko nevar nosegt, bet nu labi šosezon redzēsim.. Un kas garajam galam vainas pie tāda ātra spēles stila Morris, Frye, Plumlee.
Bet, lai suns kaut ko sasniegtu, uzlabotu, viņiem tāpat ir jāmaina spēles stils un ar vienu labu īpašību - "ātrums", nevar uzvarēt.
, 2014-09-25 11:52, pirms 10 gadiem
Guncha123 rakstīja: Dabūja vairāk kā Rondo(čempions, 4 all-star spēļu dalībnieks un spēlētājs kurš sevi ir pierādijis krietni augstākā līmenī)
Te man liekas bija tada lieta,ka Suns pasi iedeva max,lai tikai vins prom neaizietu.Rondo nenospeles visu sezonu@celtics,jo redz vins esot netrenejams
, 2014-09-25 11:59, pirms 10 gadiem
Baidos, ka Channing Frye šogad, ja ne turpmākos 4 gadus, priecēs Orlando Magic fanus. Report: Frye agrees to 4-year deal with Magic |... Abi Morisi ir neslikti uzbrucēji, lai gan arī nekas īpašs. Taču pagaidām ir ļoti liels jautājums par centriem. Es teiktu, ka maiņa tomēr prasās.
, 2014-09-25 12:06, pirms 10 gadiem
protams, ka cena ļoti pretrunīga. Suns, kuriem ir, iespējams, labākais medicīnas staff līgā apšaubīja, ka viņa ceļi ir tik vērti. Bez tam maksāt spēlētājam, kurš aizvadījis spoži visā savā karjerā tikai pusi sezonas un par ar to visu nav līgas top10 aizsargu sarakstā.
Vismaz Suns ir daudz labu kāršu ar ko iesaistīties darījumos.
, 2014-09-25 12:09, pirms 10 gadiem
larondons rakstīja: Baidos, ka Channing Frye šogad, ja ne turpmākos 4 gadus, priecēs Orlando Magic fanus. Report: Frye agrees to 4-year deal with Magic |... Abi Morisi ir neslikti uzbrucēji, lai gan arī nekas īpašs. Taču pagaidām ir ļoti liels jautājums par centriem. Es teiktu, ka maiņa tomēr prasās.
Toč Frye ir aizlaists prom, nu ko teikt malači, paši sev izrok bedri.. šogad tur nekā nebūs, Bledsoe neizvilks to komandu uz sevi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-09-25 18:20, pirms 10 gadiem
Emilio rakstīja: Suns šobrīd ir ātrākā aizsargu līnija visā līgā ar augumā īsiem, taču zibenīgiem spēlētājiem, kuri visi var ļoti labi viens otru mainīt, uzturot ļoti augstu tempu visas spēles garumā. nedomāju, ka kādu no šiem aizsargiem tagad būtu prāta darbs mainīt prom. ja vēl ņem vērā, ka viņiem ir tāds SF kā Grīns, tad jautājumu vispār nav!
Es neredzu, kā PHO domā sadalīt spēles laiku visiem mazajiem...

Tad jau labāk būtu taisījuši sign & trade pret kaut ko vērtīgu citā pozīcijā. Ja vien kādam interesētu Bledsoe.
, 2014-09-25 18:22, pirms 10 gadiem
Born Ready rakstīja: Šajā visā nu es nekādi neredzu vietu Thomasam. Dragičs,Bledso,Ennis,Goodwins. Pārak daudz talantu uz 1/2 pozīciju.
Cerams,ka Suns izdarīs pareizo soli aizmainīs Thomasu pret kādu stretch4 vai kārtīgu centru. Katrā ziņā,ja Bledso būs vesels,tad neredzu variantus kā Suns varētu netikt PO.
Nu tad PHO būtu dīvaini, ja mainītu tiko iegūtu spēlētāju, par kuru paši bija sajūsmā, kad ieguva.

Un neaizmirsti, ka tie ir mežonīgie rietumi un tur var teikt ir tikai viena brīva vieta uz PO.
, 2014-09-25 20:03, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu tad PHO būtu dīvaini, ja mainītu tiko iegūtu spēlētāju, par kuru paši bija sajūsmā, kad ieguva.

Un neaizmirsti, ka tie ir mežonīgie rietumi un tur var teikt ir tikai viena brīva vieta uz PO.
Varbūt viņi bija tik lielā sajūsmā,jo nebija pilnīgi pārliecināti par Bledso nākotni. Lai vai kā te prasās pēc kārtīgas maiņas,jo savādāk par gadīties,ka tie paši PO aizslīdz garām. Man patiktu trade-Thomas+Plumlee pret Diengu vai Thomas+Plumlee+Markieff.M pret Diengu+Youngu. Protams,ka tas ir kosmisks trade,bet varētu sanākt interesanti.
, 2014-09-25 21:22, pirms 10 gadiem
Born Ready rakstīja: Varbūt viņi bija tik lielā sajūsmā,jo nebija pilnīgi pārliecināti par Bledso nākotni. Lai vai kā te prasās pēc kārtīgas maiņas,jo savādāk par gadīties,ka tie paši PO aizslīdz garām. Man patiktu trade-Thomas+Plumlee pret Diengu vai Thomas+Plumlee+Markieff.M pret Diengu+Youngu. Protams,ka tas ir kosmisks trade,bet varētu sanākt interesanti.
Kooooooo??? Thomas pret Diengu??? Kas ir Diengs, ko viņš tādu ir izdarījis, lai viņu mainītu pret 20pt džeku un vēl gribi piemest klāt Plamliju...
, 2014-09-25 21:52, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Kooooooo??? Thomas pret Diengu??? Kas ir Diengs, ko viņš tādu ir izdarījis, lai viņu mainītu pret 20pt džeku un vēl gribi piemest klāt Plamliju...
Pašlaik neko īpašu,bet,ja tam čalim dos iespēju viņš būs 15P+10R+2B vecis.Sezonas noslēgumā viņam deva iespēju un bija diez gan iespaidīgas spēles. Šī viņam būs "izlaušanās"sezona. APSOLU!
, 2014-09-26 01:54, pirms 10 gadiem
Born Ready rakstīja: Pašlaik neko īpašu,bet,ja tam čalim dos iespēju viņš būs 15P+10R+2B vecis.Sezonas noslēgumā viņam deva iespēju un bija diez gan iespaidīgas spēles. Šī viņam būs "izlaušanās"sezona. APSOLU!
Nu bet tad viņam tas vispirms ir jāpierāda. Ja jau tu saki, tad domāju, ka PHO skauti to visu arī zin.
Dāvis Bertāns noskatās, kā divus punktus gūst Aleksejs Pokuševskis. Foto. AP. Scanpix
18

Bertāns iemet piecus punktus, "Hornets" pārtrauc piecu zaudējumu sēriju

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) piecu zaudējumu sēriju pārtraukusi Šārlotas "Hornets" komanda, kas savā laukumā ar 118:111 pārspēja Austrumu konferences šī brīža ceturto labāko komandu Klīvlendas "Cavaliers". Dāvis Bertāns nospēlēja nepilnas 23 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar pieciem gūtajiem punktiem.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
4

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.
Ostins Rīvss. Foto: Jack Dempsey/AP/Scanpix
9

Rīvsam ''triple-double'', ''Lakers'' atspēlē 19 punktu deficītu un trillerī uzvar ''Bucks''

Naktī uz trešdienu Nacionālajā basketbola asociācijā spēlē starp Milvoki ''Bucks'' un Losandželosas ''Lakers'' bija nepieciešami divi papildlaiki. Pamatlaikā ''Lakers'' atspēlēja 19 punktu deficītu, bet otrā papildlaika beigās pēc Ostina Rīvsa tālmetiena nodrošināja uzvaru (128:124).