Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģa bijušais treneris Longstafs pārņem NBA G līgas komandu "BayHawks"

Agris Suveizda

Porziņģa bijušais treneris Longstafs pārņem NBA G līgas komandu "BayHawks"
Džošua Longstafs
Foto: Portland Press Herald

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Atlantas "Hawks" savā mājaslapā paziņoja, ka par tās fārmkluba "BayHawks" galveno treneri G līgā (bijušajā Attīstības jeb D līgā) kļuvis Džošua Longstafs.

Nepilnus 35 gadus vecais speciālists iepriekšējās trīs sezonas bija trenera asistents Ņujorkas "Knicks" un tostarp personīgi trenēja Kristapu Porziņģi. Iepriekšējā vasarā viņš Latvijā palīdzēja Porziņģim sagatavoties sezonai, un arī šogad viņam bija paredzēts doties uz Latviju, kā arī pievienoties Latvijas valstsvienībai. Tomēr pirms diviem mēnešiem "Knicks" paziņoja par lēmumu neturpināt sadarbību ar Longstafu.

"Džošs ir lielisks komunicētājs un ir apliecinājis spēju izveidot produktīvas attiecības ar jaunajiem spēlētājiem," sacīja "BayHawks" ģenerālmenedžeris Maliks Rouzs. "Viņa kaislība un zināšanas par spēlētāju attīstību perfekti iederas mūsu, kā arī Atlantas veidotajā programmā. Esam iepriecināti, ka organizācijai pievienojas tāda kalibra jaunais treneris."

"Šī man ir lieliska iespēja, un es nevarētu būt priecīgāks par to, ka varēšu būt tik lieliskas organizācijas daļa," teica Longstafs. "Esmu sajūsmināts un pazemīgs par šo iespēju kļūt par galveno treneri profesionālā līmenī, par ko biju sapņojis visu savu dzīvi." Pirms pievienošanās Ņujorkas "Knicks" Longstafs strādāja Oklahomasitijas "Thunder" organizācijā.

Izmantotie resursi:
Hawks Name Josh Longstaff as Head Coach of Erie...

     [+] [-]

, 2017-07-26 15:57, pirms 7 gadiem
Lai labas sekmes ar Hawku naakamo mainju!