Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

NBA kluba ģenerālmenedžeris: "Vai tiešām domājat, ka mēs spēlētu, ja tas nebūtu naudas dēļ?"

NBA kluba ģenerālmenedžeris: "Vai tiešām domājat, ka mēs spēlētu, ja tas nebūtu naudas dēļ?"
NBA zvaigžņu spēles dalībnieki. Foto: NBA

Vairāku NBA klubu ģenerālmenedžeri anonīmās sarunās ar "The Athletic" žurnālistu Semu Amiku (Sam Amick) pauduši bažas par sezonas atsākšanu Floridas pilsētā Orlando.

“Ja kaut kas notiks, parādīsies jautāums “Vai tas bija tā vērts?” Ja viss risināsies lieliski, tas ieies vēsturē. “Vai atceries Burbuli?” jeb vienalga kādā vārdā to nosauks. Ja tiksim galā, tas būs īpaši,” teica viens ģenerālmenedžeris.

Cits ģenerālmenedžeris atzina, ka jūtas nepārliecināts par sezonas atsākšanu. “Pastāv liela neskaidrība. Zinu, ka tiek veikti visi nepieciešamie (piesardzības) pasākumi, taču palicis daudz nezināmā. Jūs zināt un es zinu, kādēļ spēlējam – naudas dēļ. Ja tā nebūtu, vai tiešām domājat, ka mēs spēlētu? Apzinos to un esmu par spēlēšanu...taču ar bažām.

Trešdien, 24. jūnijā, Floridā tika reģistrēti 5508 jauni elpceļu vīrusa gadījumi jeb vidēji 256 gadījumi uz vienu miljonu iedzīvotāju (pavalstī dzīvo 21,5 miljoni iedzīvotāju). Tas ir augstākais rādītājs – 20. jūnijā tika konstatēti 4049 gadījumi.

Kāds ģenerālmenedžeris uztraucās par personāla drošību. “Redzot infekcijas gadījumus koledžu (amerikāņu) futbola komandās, pamanīju, ka nosaucot skaitļus, lieto apzīmējumu “spēlētāji un personāls”. Mani visvairāk uztrauc sadaļa “un personāls”. Kuri personāla pārstāvji saķer vīrusu un kāpēc pakļauju viņus riskam?”

Komandas plāno ierasties Orlando 7.-11. jūlijā, bet pirmo treniņnometņu sākums paredzēts 9. jūlijā.

Izmantotie resursi:
https://bleacherreport.com/articles...
https://theathletic.com/1889772/202...


Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
25

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.