Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lavārs Bols: "Negribu, lai Lamelo nonāk "Warriors""

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Lavārs Bols: "Negribu, lai Lamelo nonāk "Warriors""
Lavārs Bols, Foto: AP / Scanpix

Talantīgā basketbolista Lamelo Bola skandalozais tēvs Lavārs Bols uzskata, ka viņa dēlam, kurš 2020. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jauno spēlētāju draftā ir viens no galvenajiem favorītiem uz kopējo pirmo numuru, nonākšana Goldensteitas "Warriors" nebūtu labākais variants.

Lavārs Bols uzskata, ka viņa dēls ir labākais spēlētājs no tiem, kuri pieejami šī gada NBA jauno spēlētāju draftā, bet viņš negribētu, lai dēlu draftē Goldensteitas "Warriors", kas nākamsezon noteikti būs starp favorītēm uz titulu.

"Man nepatīk, ka "Warriors" komandā Lamelo būs lomas spēlētājs," Lavārs Bols atklāja to, kāpēc negrib, lai dēls nonāk Goldensteitas komandā. "Viņiem ir Klejs Tompsons, Stefens Karijs un citi spēlētāji. Ieliekot viņu šajā komandā, viņam būtu jābūt "sekotājam", bet mans dēls nav "sekotājs"."

Bols vecākais turpināja: "Lamelo ir īpašs un ļoti talantīgs spēlētājs. Nedomāju, ka viņam divi vai trīs gadi jāmācās no veterāniem, viņš ir gatavs uzņemties galveno lomu komandā jau tagad."

Neskatoties uz visu, Lavārs Bols domā, ka "Warriors" izvēlētos viņa dēlu ar pirmo numuru, ja tai būtu pirmās izvēles tiesības NBA draftā: "Protams, ka Goldensteita izvēlētos Lamelo ar pirmo numuru. Beigu beigās tas ir bizness. Lamelo liks cilvēkiem piepildīt arēnu. Kurš drafta spēlētājs vēl to spētu?"

"Warriors" ir 14 procentu iespējamība tikt pie 2020. gada NBA drafta pirmās izvēles. Komanda šajā sezonā 65 spēlēs spēja izcīnīt tikai 15 uzvaras.

Izmantotie resursi:
https://www.nbcsports.com/bayarea/w...

  -1 [+] [-]

, 2020-06-25 12:51, pirms 4 gadiem
Lavārs + Savickijs...
būtu lieliski Dinamo vadītāji...

  -1 [+] [-]

, 2020-06-25 14:46, pirms 4 gadiem
Jācer, ka nonāks Warriors par spīti

     [+] [-]

, 2020-06-25 15:31, pirms 4 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: Jācer, ka nonāks Warriors par spīti
GSW nevajag tāda tipa spēlētaju

  -1 [+] [-]

, 2020-06-25 20:29, pirms 4 gadiem
Labākais būs tas, ka neviena komanda negribēs šamo ņemt, dēļ sencīša.

     [+] [-]

, 2020-06-26 09:37, pirms 4 gadiem
Autor, Stefens nevis Stefans Karijs.

Lavāram atkal veras ciet... Šī ir vājākā drafta klase pēdējos kādos 20 gados. Lai arī kur nonāks Lamelo viņš nāks no beņķa.