Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Knicks" prezidents: "Vēlamies atrast treneri, kurš mūs padarīs pastāvīgu uzvarētāju"

"Knicks" prezidents: "Vēlamies atrast treneri, kurš mūs padarīs pastāvīgu uzvarētāju"
Līons Rouzs. Foto: AP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" prezidents Līons Rouzs norādījis, ka jauna galvenā trenera meklējumos galvenais uzdevums ir atrast speciālistu, kurš "Knicks" no attīstības komandas padarīs par pastāvīgi uzvarēt spējīgu komandu.

Bijušais Alena Aiversona un Lebrona Džeimsa aģents Rouzs amatā tika apstiprināts martā, taču vien tagad sniedzis savu pirmo pilnvērtīgo interviju. Protams, tā aizvadīta ar "Knicks" īpašniekam Džeimsam Doulenam piederošo "MSG Network" audiovizuālo mediju uzņēmumu.

"Vēlamies atrast pareizo līderi, kurš var attīstīt mūsu jaunos spēlētājus un vienlaikus uzticēt viņiem konkrētus uzdevumus. Treneri, kurš mūs no attīstības komandas padarīs par pastāvīgi uzvarēt spējīgu komandu," Rouzs komentēja galvenā trenera meklējumus. "Tāpat vēlamies, lai šis treneris labi sastrādātos ar menedžmentu. Kādu, kuram acīs rakstīts, ka viņš vada šo kuģi un zinās, kā paveikt savu darbu."

Rouzs arī nosauca termiņu, kādā vēlas atrast jaunu treneri komandai - jūlija beigas.

Iepriekš izskanējis, ka "Knicks" uz darba intervijām aicinājuši virkni speciālistu - gan jau labi pazīstamus kā Toms Tibodo, Kenijs Atkinsons, Džeisons Kids, gan mazāk zināmi kā Ime Udoka, Kriss Flemings, Vils Hārdijs un citi, kas līdz šim bijuši asistenti citos klubos. Tāpat uzrunāts arī līdzšinējais pagaidu treneris Maiks Millers.

Izmantotie resursi:
ESPN


, 2020-06-25 14:32, pirms 4 gadiem
ņem Bagiju.. не прогадаешь, залупа
, 2020-06-25 14:46, pirms 4 gadiem
Kā var padarīt par pastāvīgu uzvarētāju, ja treneri maina katru sezonu
, 2020-06-25 15:25, pirms 4 gadiem
Tur pat Buda nepalīdzēs (sk. Filu Džeksonu). Varbūt pamēģināt tandēmu Jēzus Kristus/ pravietis Muhameds?
, 2020-06-25 15:49, pirms 4 gadiem
izklausās bezcerīgi - ne jau trenera amatā ir NYK problēmas
, 2020-06-25 16:52, pirms 4 gadiem
Daniel rakstīja: izklausās bezcerīgi - ne jau trenera amatā ir NYK problēmas
njā, kamēr vien pie stūres būs Dolans, viņi var meklēt to ideālo treneri, cik vien vēlas..
, 2020-06-26 17:35, pirms 4 gadiem
Starkovs, it kā, esot uzvarētājs... Arī brīvs šobrīd.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.