Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rouzs: "Zinu, ka ap mani, Karmelo un Porziņģi sapulcēs pareizos spēlētājus"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rouzs: "Zinu, ka ap mani, Karmelo un Porziņģi sapulcēs pareizos spēlētājus"
Deriks Rouzs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubu Ņujorkas "Knicks" papildinājušais Deriks Rouzs veltījis cildinošus vārdus latvietim Kristapam Porziņģim un norādījis, ka ir tuvu tam, lai demonstrētu 2011. gada sniegumu, kad viņš kļuva par līgas vērtīgāko spēlētāju.

Preses konferences laikā lielākais smaids Derika Rouza sejā parādījās pēc jautājuma par Kristapu Porziņģi. "Pagājušajā sezonā spēlēt pret viņu bija ļoti grūti, jo viņš labi kustas kājās un uzbrūk grozam no jebkuras distances. Viņš ir nesavtīgs, atrod labas piespēles, meistarīgs un vienmēr cīnās," sacīja saspēles vadītājs, kurš par nākamo sezonu saņems 21,3 miljonus dolāru.

"Būtu gatavs uz visu, lai spēlētu vienā komandā ar viņu, un tagad esmu kopā ar diviem tādiem spēlētājiem [arī Karmelo Entoniju]. Zinu, ka komandas vadība sapulcēs pareizos spēlētājus ap mums. Esmu patīkami satraukts, un nākamajai sezonai vajadzētu būt labai," norādīja Rouzs, kurš 2011. gadā kļuva par regulārā čempionāta vērtīgāko spēlētāju, vidēji mačā gūstot 25 punktus, taču turpinājumā cīnījies ar savainojumiem.

Starp kandidātiem uz Ņujorkas "Knicks" centra pozīciju tiek nosaukti arī divi bijušie Rouza komandas biedri no Čikāgas "Bulls" - Pau Gazols un Žoakims Noā. Saspēles vadītājs piedāvāja palīdzīgu roku sarunās par viņu iegūšanu. Tāpat izskanējis arī Dvaita Hovarda no Hjūstonas "Rockets" variants.

Tikmēr Ņujorkas "Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks uzskata, ka Rouza pievienošanās palīdzēs Porziņģim tikt pie vieglākiem metieniem, īpaši pēc pick&roll sadarbībām.

Rouzs savainojuma dēļ bija spiests izlaist 2012./2013. gada sezonu. Nākamajā viņš laukumā devās tikai desmit mačos, bet pēdējā - 66 spēlēs, kurās izcēlās ar 16,4 punktiem un 4,7 rezultatīvām piespēlēm. "Domāju, ka mans ķermenis ir atpūties. Vasarā jāgatavojas un jānoķer ritms. Un cenšos nedomāt, cik mačus aizvadīšu nākamajā sezonā - negribu uzlikt papildus spiedienu," pauda Rouzs.

"Uzskatu, ka esmu tuvu tam, lai rādītu sniegumu, kādu demonstrēju MVP sezonā. Taču šeit sēdēt un stāstīt skaistas lietas - tas nedos pilnīgi neko. Nākamajā sezonā mans sniegums runās pats par sevi," pārliecināts bija 2008. gada draftā ar pirmo numuru izvēlētais basketbolists.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

1 2 38 komentāri

  +3 [+] [-]

, 2016-06-25 13:01, pirms 8 gadiem
Ja jau 66 spēles ir nospēlējis pag sez, gribētos ticēt, ka varēs noturēties arī tikpat ilgi nākamajā. Tad sanāk ka KP spēlēs pa 4o visu laiku

  +3 [+] [-]

, 2016-06-25 13:01, pirms 8 gadiem
Njā diez kādas man būtu sajūtas, ja basketbola superzvaigznes par mani šādi izteiktos

  +1 [+] [-]

, 2016-06-25 13:05, pirms 8 gadiem
Diez,kas notiktu ja Rouzam butu ļoti laba sezona un ar viņu pagarinātu līgumu.Riskētu dot vairāku sezonu līgumu?Vai tomēr ietu pēc Westbruka,CP3 un vēl kaut kas nopietns tur bija.
Pēc all-star break spēlēja jau viņš labi,un šogad tie savainojumi nebija nopietni.

  +1 [+] [-]

, 2016-06-25 13:07, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Diez,kas notiktu ja Rouzam butu ļoti laba sezona un ar viņu pagarinātu līgumu.Riskētu dot vairāku sezonu līgumu?Vai tomēr ietu pēc Westbruka,CP3 un vēl kaut kas nopietns tur bija.
Pēc all-star break spēlēja jau viņš labi,un šogad tie savainojumi nebija nopietni.
es domāju, ka ņemtu Rouzu, ja šis neprasītos atpakaļ uz Čikāgu.

  +1 [+] [-]

, 2016-06-25 13:08, pirms 8 gadiem
tas ir vairāk kā skaidrs,ka viņš nenospēlēs bez traumām,jautājums ir tikai ar cik lielām,skatoties pagātni knicks mazs labums no viņa!

  +3 [+] [-]

, 2016-06-25 13:11, pirms 8 gadiem
Ja viņš to domātu patiesi, tad jau šodien pat būtu izbeidzis līgumu un noslēdzis jaunu uz vairākiem gadiem par 10mio gadā, lai komanda var savākt normālu sastāvu.
Jo viņš pats ir dilemmas priekšā - ir iespēja dabūt līgumu uz vairākkiem gadiem, vai arī atlikušo karjeru mētāsies pa ntajiem klubiem kā maiņas papildpriekšmets.

  +1 [+] [-]

, 2016-06-25 13:12, pirms 8 gadiem
alexey sonar rakstīja: es domāju, ka ņemtu Rouzu, ja šis neprasītos atpakaļ uz Čikāgu.
es vakar skatijos preses konferenci,un Rous teica,ka vēlas te pabeigt karjeru.

  +4 [+] [-]

, 2016-06-25 13:26, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: es vakar skatijos preses konferenci,un Rous teica,ka vēlas te pabeigt karjeru.
Interesanti, nav nospēlējis ne vienu spēli NYK, bet karjeru jau vēlas nobeigt..

  +2 [+] [-]

, 2016-06-25 13:28, pirms 8 gadiem
Mja. Patīkami, kā Rouzs šādi izsakās par kp6. Ja rouzam nebūs nopietnu traumu, tad komandai būs labs sniegums un būs nopietna cīņa par play-off.
Tagad tik jāgaida, kas būs centra pozīcijā un kādi vēl papildinājumi būs.

  +2 [+] [-]

, 2016-06-25 13:40, pirms 8 gadiem
ROSE rakstīja: Interesanti, nav nospēlējis ne vienu spēli NYK, bet karjeru jau vēlas nobeigt..
Kur problēma pagarināt līgumu

  +9 [+] [-]

, 2016-06-25 14:09, pirms 8 gadiem
patiesībā ir pilnīgi vienalga, kā un ko viņš saka par KP, jo tāda ir pieklājīgas sarunas etiķete un normas, kurām Rouzs vienkārši seko. Realā attieksme būs redzama tad, kad sāksies spēles un varēs redzēt, cik daudz un cik labas piespēles KP un pārējā komanda dabūs no Rouza.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2016-06-25 14:23, pirms 8 gadiem
cowboys11 rakstīja: tas ir vairāk kā skaidrs,ka viņš nenospēlēs bez traumām,jautājums ir tikai ar cik lielām,skatoties pagātni knicks mazs labums no viņa!
Ko nu var kladzināt par tām traumām... nejau viņš tāds īpašais, kurš tagad visu laiku traumēsies. Tik pat labi var nospēlēt tagad 5 gadus bez nekādām nopietnām problēmām. Protams, loterija, bet tā tas ir ar jebkuru profesionālajā sportā.

  +2 [+] [-]

, 2016-06-25 14:59, pirms 8 gadiem
Pat, ja viņš atkal nospēlēs tās 60 spēles, ir pilnīgi skaidrs, ka Rouzs šobrīd nav ne tuvu tas, kas bija pirms 5-6 gadiem un nebūs vairs nekad. Traumas savu ir padarījušas. 2 sezonas viņš faktiski vispār bija bez spēļu prakses. OK, protams, talants tur bija milzīgs un basketbola iemaņas viņam neviens nav atņēmis, bet NBA līmenim viņš jau sen vairs kā nav nekāda superzvaigzne. Gluži vienkārši viss ko Rouzam šobrīd vajag, tas ir mēģināt pierādīt sevi, un viņš to arī darīs - ņems bumbu un taisīs statistiku. Dikti šaubos, ka no tā iegūs Porziņģis un Knicks, jo vēl jau ir Entonijs, kas darīs to pašu. Te ir uzreiz jautājums, kādās situācijās uzbrukumā bumbas dabūs Porziņģis, un cik daudz viņš tās dabūs? Ko Hornāčeks varēs izdarīt, jo Rouzs nav Kalderons? Te ir pretī 21 miljona līgums. Nu un pasarg Dievs vēl Hovardu uz Knicks, kurš bumbas nav varējis sadalīt ne ar Braientu, ne Hārdenu un vienmēr bijis neapmierināts ar komandām, kur dominē citi spēlētāji.

     [+] [-]

, 2016-06-25 15:11, pirms 8 gadiem
Pēdejais gads kopā ar lielo līgumu, ja viņš gribēs nākamajā sezonā tādu pašu līgumu.

  -2 [+] [-]

, 2016-06-25 15:21, pirms 8 gadiem
Lūk, es arī nesaprotu tos spiedzējus, kuri ģībst aiz sajūsmas gan par Rouzu, gan arī cer uz Howarda pievienošanos Knicks. OK, KNicks droši vien biežāk iekļus nedēļas un dienas labāko momentu topos. Tikai komanda no tā nesāks spēlēt labāk un nevinnēs biežāk. Saspēles vadītājs, kurš ir traumatisks, spēle ļoti fizisku, atru basketbolu ar lielu daudzumu kotakta groza tuvumā, kur ir liels risks iegūt jaunas traumas atkal? Saspēlnieks, kurš vismazāk ir slavens ar savām piespēlēm? Vai viņš mainīs savu spēli? Diezinvai. Par Howardu neizteikšos. Visi atzīst, ka mīnusi raksturā atsver visu plusus ar uzviju. Kāds ir paredzamais ieguvums no šādiem spēlētājiem komandai, kurai jau pirms tam visā sezonas garumā bija milzīgas problēmas tieši ar komandas spēli un bumbas kustību ? miniet trīs reizes.

  +2 [+] [-]

, 2016-06-25 15:21, pirms 8 gadiem
Man liekas, ka trakāk būs ja NY piesaistīs KD, tad automātiski KP būs all time C. Un šīs sezonas pusfinālā KD tikai ņēma un puļīja pa grozu, lai gan nekrtita un finālā 3 zāģi pēc kārtas un zaudējums Wariors. Viņš no bumbas nešķirsies un savus 25-30 metienus spēlē stabili izlidinās, blakus vēl Carmelo un Rozs ar vismaz 15-20 metieniem. KP tad tikai dabūs mest no ofensīvā rebaunda un tad kad KD atpūtīsies uz soliņa. No vienas puses rebaundi būs daudz vairāk un potenciāli katrā spēlē double double statistika 10p-10atl, taču KP zvaigznes statusu aizēnos un bumbas nozags.... Daudz labāk būtu, tad tas pats Gazols vai ideālajā varintā Noā. Howards NY neder, bet pa ja atnāktu KP viņš neko neatņemtu, jo driblēt viņš nemāk un visu lauku zem groza bumbu gaidītu.

  +5 [+] [-]

, 2016-06-25 15:43, pirms 8 gadiem
Vislabaakais variants buutu Noa. Vinjam pietiks ja vinsh buus aizsuutiijis kaadu maajaas un panjeemis 5 bumbas un galvenais - noshanceejis aizsardziibaa. Vinjam neinteresee ne alleyopp, ne dienas momenti, vinsh vienkaarshi atstraadaa naudu. Tas taa no teoreetiskaas puses. No citas puses - iedomaajieties KP bija tuvu 2blk videeji speelee, arii Noa ir tuvu tam. Un ja shie abi tornji buus zem groza, tad skats vareetu buut apmeeram, kad KP bija u18 chempii. Protams, Rouzs nav pass-first pg, tachu, vinsh piedaavaa aatru basketbolu, taads, kuraa peec manaam domaam KP juutas viseertaak. Protams, nav vinsh kaads bija MVP sezonaa, bet es arii vinju nenorakstiitu, ka nebuus vairs taads utml. Visaadi notiek, es personiigi uzskatu, ka vinsh var to izdariit, jo viss ir galvaa. Ar savu fizisko speeli vinsh var kaartiigi piesaistiit citus pretspeleetaajus taa paverot iespeejas citiem, visai logjiski. Jautaajums cik vinsh daudz veleesies daliities ar bumbu. Fils ganjau ierobezhos. Runaa vinsh labi, kaa jau pienjemts. Bet ja komandaa ir divi 20+ miljonu liigumi, tie runaa pashi par sevi. Zvaigznes, kuraam ego ir dazhaadi. Galvenais, tagad NYK piesaistiit atbilstoshu sg, 6th man un pa lielam izskaataas ok. Tomeer ar 30milj briiviem liidzekljiem nu nevar nepiesaistiit labu speleetaaju, veelpietam taadaa klubaa.

P.S Kraufords no LAC manupraat nav briivais agjents?

  +1 [+] [-]

, 2016-06-25 15:55, pirms 8 gadiem
brunco rakstīja: Man liekas, ka trakāk būs ja NY piesaistīs KD, tad automātiski KP būs all time C. Un šīs sezonas pusfinālā KD tikai ņēma un puļīja pa grozu, lai gan nekrtita un finālā 3 zāģi pēc kārtas un zaudējums Wariors. Viņš no bumbas nešķirsies un savus 25-30 metienus spēlē stabili izlidinās, blakus vēl Carmelo un Rozs ar vismaz 15-20 metieniem. KP tad tikai dabūs mest no ofensīvā rebaunda un tad kad KD atpūtīsies uz soliņa. No vienas puses rebaundi būs daudz vairāk un potenciāli katrā spēlē double double statistika 10p-10atl, taču KP zvaigznes statusu aizēnos un bumbas nozags.... Daudz labāk būtu, tad tas pats Gazols vai ideālajā varintā Noā. Howards NY neder, bet pa ja atnāktu KP viņš neko neatņemtu, jo driblēt viņš nemāk un visu lauku zem groza bumbu gaidītu.
Par KD Ņujorkā tu vari aizmirst - viņš tiksies ar BOS, GSW, LAC, SAS, MIA un OKC.
https://twitter.com/TheVertical/sta...

Kā arī Rouzs+Melo+KP=50M no 93M Cap. Pievieno KD, tie būs 70M. Vēl vajag atrast pamata SG un nokomplektēt beņķi. (Pagaidām ir tikai OKvinns un Džastins Holidejs, pa kuriem abiem ir 5M algās)

  -1 [+] [-]

, 2016-06-25 16:21, pirms 8 gadiem
raveetaajs rakstīja: Vislabaakais variants buutu Noa. Vinjam pietiks ja vinsh buus aizsuutiijis kaadu maajaas un panjeemis 5 bumbas un galvenais - noshanceejis aizsardziibaa. Vinjam neinteresee ne alleyopp, ne dienas momenti, vinsh vienkaarshi atstraadaa naudu. Tas taa no teoreetiskaas puses. No citas puses - iedomaajieties KP bija tuvu 2blk videeji speelee, arii Noa ir tuvu tam. Un ja shie abi tornji buus zem groza, tad skats vareetu buut apmeeram, kad KP bija u18 chempii. Protams, Rouzs nav pass-first pg, tachu, vinsh piedaavaa aatru basketbolu, taads, kuraa peec manaam domaam KP juutas viseertaak. Protams, nav vinsh kaads bija MVP sezonaa, bet es arii vinju nenorakstiitu, ka nebuus vairs taads utml. Visaadi notiek, es personiigi uzskatu, ka vinsh var to izdariit, jo viss ir galvaa. Ar savu fizisko speeli vinsh var kaartiigi piesaistiit citus pretspeleetaajus taa paverot iespeejas citiem, visai logjiski. Jautaajums cik vinsh daudz veleesies daliities ar bumbu. Fils ganjau ierobezhos. Runaa vinsh labi, kaa jau pienjemts. Bet ja komandaa ir divi 20+ miljonu liigumi, tie runaa pashi par sevi. Zvaigznes, kuraam ego ir dazhaadi. Galvenais, tagad NYK piesaistiit atbilstoshu sg, 6th man un pa lielam izskaataas ok. Tomeer ar 30milj briiviem liidzekljiem nu nevar nepiesaistiit labu speleetaaju, veelpietam taadaa klubaa.

P.S Kraufords no LAC manupraat nav briivais agjents?
vērojot pagājušo sezonu Knicks, pie ļoti ātra uzbrukuma KP bija pēdējais, kas tika pāri laukumam. Lopezs tika ātrāk pāri laukumam. Bieži to piefiksēju. Bet visā pārējā es piekrītu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-06-25 19:24, pirms 8 gadiem

     [+] [-]

, 2016-06-25 19:25, pirms 8 gadiem
tādsnesportists rakstīja: vērojot pagājušo sezonu Knicks, pie ļoti ātra uzbrukuma KP bija pēdējais, kas tika pāri laukumam. Lopezs tika ātrāk pāri laukumam. Bieži to piefiksēju. Bet visā pārējā es piekrītu.
Tās reizes kuras tu ievēroji bija tāpēc, ka sekoja KP 3pt metiens un tā ir kombinācija, nevis KP novēlots uzbrukums, jo aizsardzības PF/C atgriežoties pēc ieraduma skrien zem groza vai max uz ft līnijas (sagaidīt pretspēlētāju), kas savukārt ir pietiekami tālu, lai KP netraucēti varētu izmest 3pt.

     [+] [-]

, 2016-06-25 19:27, pirms 8 gadiem
Mopshelis rakstīja: http://www.dukebasketballreport.com/2016/6/24/12028866/marshall-plumlee-signs-a-guaranteed-contract-with-the-new-york-knicks
Šis savukārt sāk atgādināt, ka NYK ies uz īsu soliņu, respektīvi 3-4gab ar 38+min un vajag čaļus kuri deldēs beņķi, naivā cerībā, ka gēni no pārējiem brāļiem būs kaut par 80%

     [+] [-]

, 2016-06-25 19:59, pirms 8 gadiem
kluchux rakstīja: Šis savukārt sāk atgādināt, ka NYK ies uz īsu soliņu, respektīvi 3-4gab ar 38+min un vajag čaļus kuri deldēs beņķi, naivā cerībā, ka gēni no pārējiem brāļiem būs kaut par 80%
šitas ir stiprākais no visiem,bet viņam uzbrukuma nav

  -1 [+] [-]

, 2016-06-25 20:17, pirms 8 gadiem
kluchux rakstīja: Tās reizes kuras tu ievēroji bija tāpēc, ka sekoja KP 3pt metiens un tā ir kombinācija, nevis KP novēlots uzbrukums, jo aizsardzības PF/C atgriežoties pēc ieraduma skrien zem groza vai max uz ft līnijas (sagaidīt pretspēlētāju), kas savukārt ir pietiekami tālu, lai KP netraucēti varētu izmest 3pt.
nemuldi, kombinācija bija atsevišķs stāsts. bija vesela kaudze momentu, kur KP ātrā spēlē vienkārši netika tempā pāri laukumam.

     [+] [-]

, 2016-06-25 20:24, pirms 8 gadiem
tādsnesportists rakstīja: nemuldi, kombinācija bija atsevišķs stāsts. bija vesela kaudze momentu, kur KP ātrā spēlē vienkārši netika tempā pāri laukumam.
Nu piekrītu, bet tās bija tās 35min spēles, kuras bija neadekvātas viņam debijas sezonā.

     [+] [-]

, 2016-06-25 20:32, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: šitas ir stiprākais no visiem,bet viņam uzbrukuma nav
ir mazliet metiens, muskuļu massa ar bik ir. Tāds palēns, bet samērā jaudīgs izskatās.

     [+] [-]

, 2016-06-25 21:58, pirms 8 gadiem
šo studentu ar taisās pa lēto iepirkt
https://www.youtube.com/watch?v=_fD...

     [+] [-]

, 2016-06-25 22:40, pirms 8 gadiem
tādsnesportists rakstīja: šo studentu ar taisās pa lēto iepirkt
https://www.youtube.com/watch?v=_fDgiYepWUM
Pēc drafta jau parakstija..Visi izbrīn;iti,ka viņš netika nodraftēts.Tāds JJ Redick tips+ defence kaplis

     [+] [-]

, 2016-06-25 23:01, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Pēc drafta jau parakstija..Visi izbrīn;iti,ka viņš netika nodraftēts.Tāds JJ Redick tips+ defence kaplis
tur pie kandidātiem, ko knicks varētu piesaistit bija vairāki samērā interesanti studentiņi.
https://www.youtube.com/watch?v=5RD...

     [+] [-]

, 2016-06-25 23:41, pirms 8 gadiem
Daņa Fox rakstīja: rakstat normali lai var lasit un saprast nevis zilēt kautkadus KD KP KC ZB AB UN KK
Downis

  -1 [+] [-]

, 2016-06-26 06:02, pirms 8 gadiem
tādsnesportists rakstīja: nemuldi, kombinācija bija atsevišķs stāsts. bija vesela kaudze momentu, kur KP ātrā spēlē vienkārši netika tempā pāri laukumam.
Pietaisi pāksti, ātros uzbrukumos Knicks, nopietni, tādi arī bija? Un Rose ja neko citu tad vismaz uzliek NY vārdu atpakaļ uz mapes, tas ir, citi spēlētāji ir vairāk ieintresēti pārstāvēt orandž-zilos.

     [+] [-]

, 2016-06-26 11:17, pirms 8 gadiem
Ar Rouza 21 miljonu tur nekādi spēlētāji apkārt nesanāk

     [+] [-]

, 2016-06-26 11:23, pirms 8 gadiem
KD 01.07.2016 tiekās NY ar Filu un tas jau ir fakts..... Instragram info.
Viņa pirms tikšanās uzstādījums esot bijis nostiprināt PG pozīciju, to NY ar Rozu izdarīja. Tālākais jau līguma aspekti, sūdīgi, bet stipri liekas, ka KD var parakstīties. Cerēsim, ka nenonāks pie kompromisa un Roze kā solīja pēc 01.07.2016 uzzvanīs saviem dieviem Čikāgas kolēģiem (Pao,Noa).
1 2 38 komentāri