Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: tomy91

Vinss Kārters uz Magic?

Vinss Kārters uz Magic?
Rafērs Alstons (pa labi) un Kortnijs Lī.

Vinss Kārters uz Magic?

New Jersey Nets veic nopietnas sarunas par darījumu, kā rezultātā Nets zvaigzne Vinss Kārters tiktu aizmainīts uz Orlando Magic, pretī saņemot Rafēru Alstonu, Toniju Battie un Kortniju Lī.
Sarunas ir sasniegušas tādu stāvokli, ka darījums varētu notikt līdz ceturtdienas beigām, apgalvo iesaistītās puses.
Šī maiņa Orlando Magic dotu ko vairāk, kā zvaigzni viņu sastāvā, tā ļautu viņiem atrast ceļu, lai iegūtu NBA čempiontitulu.
Tas, ka klubs savā sastāvā iegūtu Vinsu kārteru, viņiem ļautu kļūt par favorītiem austrumu koforencē nākošgad, līdz ar to tas ļautu vieglāk piesaistīt atpakaļ Hedo Turkoglu, līdz ar to komanda ar tā jau esošajām zvaigznēm - Dvaitu Hovardu, Rašārdu Luisu, Džemīru Nelsonu, - būtu liels pretspēks pārējām NBA vienībām.
Ņūdžersijas komandai šis solis palīdzētu ietaupīt naudas līdzekļus, jo abi - Alstons un Battie ir pēdējā līguma gadā, kas nākošgad ļautu komandai piesaistīt jaunas zvaigznes,jo par ierobežoti brīvajiem aģentiem kļūst tādas līgas zvaigznes kā Lebrons Džeimss, Dveins Veids u.c.
Darījums Ņūdžersijas komandai dotu jaunu perspektīvu aizsargu Lī personā.

Izmantotie resursi:
espn.go.com: NBA - National Basketball Association Teams,...


, 2009-06-25 23:59, pirms 15 gadiem
To Redzēsim tad, kad viss būs noticies ,taču es personiski negribētu lai Kārters uz Magic!
, 2009-06-26 12:25, pirms 15 gadiem
Viņu jau apmainīja!!!
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.