Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Clippers" īpašnieks no Doulena par 400 miljoniem nopērk arēnu Losandželosā

"Clippers" īpašnieks no Doulena par 400 miljoniem nopērk arēnu Losandželosā
Stīvs Balmers. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

NBA kluba Losandželosas „Clippers” īpašnieks Stīvs Balmers iegādājies „Forum” arēnu Kalifornijā, tiekot galā ar savu lielāko šķērsli, lai šajā Losandželosas piepilsētā varētu būvēt jaunu arēnu savai NBA komandai. Balmers par „Forum” arēnu „Madison Square Garden Company”, kas pieder Ņujorkas „Knicks” īpašniekam Džeimsam Doulenam, samaksās 400 miljonus dolāru.

Viens no pasaules bagātākajiem cilvēkiem Stīvs Balmers plāno uzbūvēt jaunu mājas arēnu „Clippers” komandai. Šī arēna ieplānota Losandželosas piepilsētā Inglvudā, kurā nesen jau uzbūvēts „SoFi Stadium”, kas būs mājvieta NFL klubiem „Rams” un „Chargers”.

Par Balmera plāniem jau iepriekš protestēja „Knicks” īpašnieks Džeimss Doulens, kura vadītais uzņēmums „Madison Square Garden Company” bija sācis juridisku strīdu ar Balmeru un pilsētas domi. Proti, Doulena uzņēmumam šajā pilsētā pieder mūzikas pasākumu arēna „Forum”, un Doulens norādīja, ka pilsētas dome bija devusi solījumus nepieļaut konkurējošas arēnas būvēšanu, kā arī maldinājusi viņu par zemes pārdošanas nolūkiem.

Balmers šo strīdu atrisinājis ar 400 miljonu dolāru palīdzību. „Clippers” oficiāli paziņojusi, ka panākta vienošanās par „Forum” arēnas iegādāšanos, attiecīgi vairs nav būtisku šķēršļu tās jaunās mājvietas būvniecībai. „Forum” turpinās funkcionēt kā mūzikas pasākumu norises vieta.

Darījums vēl nav oficiāli apstiprināts, tam ir dažādi papildu nosacījumi, bet tiek plānots, ka tas tiks nokārtots līdz jūnijam.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2020-03-25 10:08, pirms 4 gadiem
"Doulens norādīja, ka pilsētas dome bija devusi solījumus nepieļaut konkurējošas arēnas būvēšanu"

Es arī gribētu tādus solījumus no valdības, ka nākotnē nebūs konkurentu manam uzņēmumam.
, 2020-03-25 10:19, pirms 4 gadiem
ASV bagātie jau sen dzīvo Sociālismā, bet nabagiem ir jādzīvo Kapitālismā!
, 2020-03-25 10:30, pirms 4 gadiem
oxa rakstīja: ASV bagātie jau sen dzīvo Sociālismā, bet nabagiem ir jādzīvo Kapitālismā!
Ui taisnība...dzīve augstākajam slānim ir pilnīgi cita..oficiāli nokārto 400 ļimaki pārpirkšanu, bet būtība nemainās..
Kristaps Porziņģis cenšas apturēt Keilebu Martinu. Foto. USA Sports Today. Scanpix
68

Porziņģim vāja metienu precizitāte, "Heat" ar trejaču rekordu nokārto līdzsvaru sērijā

Otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā ar 101:111 piekāpās Maiami "Heat", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu pirmās kārtas sērijā (1-1). Porziņģis spēli noslēdza ar sešiem gūtajiem punktiem.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.