Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Wizards" bez Bertāna atgriežas ar zaudējumu Sanantonio

Artūrs Šāblis
Artūrs Šāblis

"Wizards" bez Bertāna atgriežas ar zaudējumu Sanantonio
Demārs Derouzens ceļā uz grozu. Foto: RS/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas "Wizards" šorīt izbraukumā ar 101:121 piekāpās Sanantonio "Spurs". ASV galvaspilsētas pārstāvjiem tā bija pirmā spēle kopš 12. janvāra, taču Dāvis Bertāns joprojām gaida iespēju atgriezties laukumā.

Dāvis Bertāns mačā nepiedalījās Covid-19 pašizolācijas dēļ, bet Rauls Netu laukumā nedevās, jo turpina dziedēt savainojumu. Rasels Vestbruks, kura dalība spēlē bija apšaubāma, tomēr spēja palīdzēt komandai.

Spēli ar nelielu izrāvienu iesāka viesi, kas bija vadībā ar 8:2, taču nedaudz vēlāk "Wizards" komiski izniekoja uzbrukumu, kurā nerealizēja vairākus metienus no dažādām pozīcijām. "Spurs" spēja uz brīdi rezultāta starpību samazināt līdz minimumam, tomēr pēc 12 nospēlētām minūtēm Vašingtona bija vadībā ar 26:23. Sanantonio veiksmīgo ieskrējienu turpināja arī otrajā ceturtdaļā, kopsummā gūstot desmit punktus pēc kārtas. Precizitāte abām komandām kritās, un vadības maiņas notika visai bieži. Pirmo puslaiku "Spurs" noslēdza ar viena punkta pārsvaru, taču šokējošs bija cits statistikas rādītājs – "Wizards" pirmajās divās ceturtdaļās spēja realizēt vien trešdaļu no izpildītajiem soda metieniem.

Arī otrais puslaiks iesākās ar vadības maiņām, taču drīz vien atrauties sāka "Spurs", ar diviem tālmetieniem pēc kārtas panākot sešu punktu pārsvaru. Burvji gan nekur tālu Dāvja Bertāna iepriekšējai komandai aizskriet neļāva, jo jau trešās ceturtdaļas vidū atkal panāca pilnīgu līdzsvaru mača rezultātā. "Spurs" vēlreiz izdarīja nozīmīgu izrāvienu, un Patijs Milzs trešās ceturtdaļas pēdējā sekundē ar traku trejaci panāca plus astoņi savai komandai. Teksasas komanda arī noslēdzošajā ceturksnī turpināja spēlēt labāk, tādēļ Vašingtonas "Wizards" jau 21. reizi pēc kārtas zaudēja izbraukuma mačā Sanantonio.

Bredlijs Bīls jau 34. spēlē pēc kārtas spēja gūt vismaz 20 punktus, šoreiz pretinieku grozā iemetot 31 punktu, kam pievienoja septiņas atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles. Cita "Wizards" zvaigzne Rasels Vestbruks 25 laukumā pavadītās minūtēs guva vien deviņus punktus, savāca astoņas atlēkušās bumbas, atdeva sešas rezultatīvas piespēles un trīs reizes tika bloķēts.

Mājinieku labā 21 punktu guva Patijs Milzs, kurš zem groziem izcīnīja arī četras atlēkušās bumbas un atdeva trīs rezultatīvas piespēles, bet pie triple-double tika Dežonte Marejs, kura kontā 11 punkti, tikpat atlēkušās bumbas un desmit rezultatīvas piespēles. Jāpiezīmē, ka "Spurs" rindās septiņi spēlētāji spēja gūt vairāk par desmit punktiem.

Nākamā spēle Vašingtonas "Wizards" plānota 27. janvārī 3.00 pēc Latvijas laika pret Rodiona Kuruca pārstāvēto Hjūstonas "Rockets".

     [+] [-]

, 2021-01-25 08:33, pirms 3 gadiem
Kamēr Rūjienas lāzeris spēles skatīsies pa TV, burvjiem pie uzvarām netikt

Dāvis atgriežoties pierādīs, ka dīkstāvi izmantojis lietderīgi

     [+] [-]

, 2021-01-25 12:25, pirms 3 gadiem
Vestbruks tāds ambālis.