Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Grizzlies'' pārcelto spēļu skaitā noķer ''Wizards'' - nenotiks arī mačs pret ''Bulls''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Grizzlies'' pārcelto spēļu skaitā noķer ''Wizards'' - nenotiks arī mačs pret ''Bulls''
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi, ka Memfisas ''Grizzlies'' nedēļas vidū paredzētais mačs pret Čikāgas ''Bulls'' ir pārcelts, kas jau būs sestā vienības nenotikusi spēle šosezon. Kā iemesls minēts, ka komanda nevarēs trenēties pirms mača, jo tajā esot bijuši Covid-19 inficēšanās gadījumi.

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) sezonas sākums Covid-19 pandēmijas dēļ bijis pārbaudījumiem pilns. Jau krietns skaits spēļu ir pārceltas, jo kādā no vienībām konstatēta inficēšanās ar vīrusu, un tā nespēj nokomplektēt astoņu basketbolistu sastāvu. Pēc ilgāka pārtraukuma naktī uz pirmdienu pirmo maču aizvadīja Dāvja Bertāna Vašingtonas ''Wizards''. Spēlē gan nepiedalījās latvietis, kurš ievietots Covid-19 veselības un drošības protokolā, kas var liecināt par basketbolista inficēšanos ar vīrusu.

Kā nākamā vienība, kurai atceļ vairākus mačus, ir Memfisas ''Grizzlies''. ESPN ziņo, ka nedēļas vidū paredzētā cīņa pret Čikāgas ''Bulls'' būs jau sestā nenotikusī komandas spēle šosezon. NBA paziņojusi, ka cīņa pārcelta, jo ''Grizzlies'' nebūs iespējams trenēties pirms paredzētās spēles. Kā liecina ESPN informācija, neviens jauns komandas basketbolists nav iekļauts Covid-19 veselības un drošības protokolā.

Ar septiņiem panākumiem 13 mačos ''Grizzlies'' pašreiz ieņem sesto vietu Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...