Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bruklinas "Nets" aizsargam Dinvidijam pirksta trauma var likt izlaist 4-6 nedēļas

Rolands Eliņš

Bruklinas "Nets" aizsargam Dinvidijam pirksta trauma var likt izlaist 4-6 nedēļas
Rodions Kurucs un Spensers Dinvidijs. Foto: AFP/Scanpix

Bijušais NBA basketbolists Kārons Batlers, turpinot savu iesākot darbu mediju nozarē, vēsta, ka Bruklinas „Nets” aizsargs Spensers Dinvidijs pirksta savainojuma dēļ nevarēs spēlēt 4-6 nedēļas, lai gan vēl izskata savas iespējas izvairīties no operācijas. Rodiona Kuruca pārstāvētā komanda šosezon jau iztiek bez ilgu laiku savainotā Kerisa Levēra, un Dinvidijs bija palīdzējis Bruklinai pacelties līdz sestajai vietai Austrumu konferencē.

25 gadus vecais Spensers Dinvidijs Bruklinas „Nets” komandā nedodas sākumsastāvā, taču viņa nozīme komandā tāpat ir ļoti liela. Vidēji spēlē viņš šosezon guvis 17.2 punktus un veicis piecas rezultatīvas piespēles, turklāt pēdējās piecās spēlēs, kurā Bruklina visās uzvarējusi, viņš vidēji sametis 20 punktus.

Dinvidijs vakardienas spēlē pret Orlando izcēlās ar 29 punktiem, taču kādā epizodē neveiksmīgi sasita pirkstu. Viņš turpināja spēli, bet šodien medicīniskajās pārbaudēs viņam rokas pirkstā konstatētas sarautas saites, vēsta bijušais NBA basketbolists Kārons Batlers, kurš tagad strādā kā basketbola apskatnieks.

Batlers norāda, ka Dinvidijs vēl plāno vērsties pie citiem mediķiem, lai iegūtu papildus viedokli par savu traumu un operācijas nepieciešamību, bet šobrīd tiek paredzēts, ka viņam operācijas dēļ varētu nākties izlaist no četrām līdz sešām nedēļām. „Nets” preses dienests apliecināja, ka Dinvidijs guvis pirksta traumu, bet minēto atgriešanās ilgumu neapstiprināja, norādot, ka vēl turpinās medicīniskās pārbaudes.

„Nets” komanda teju visas sezonas garumā mokās ar savainojumiem. Visbūtiskākais ir Kerisa Levēra savainojums, kas viņu izsitis no ierindas uz visu sezonu jau kopš novembra, tāpat vēl vismaz pāris tuvākajās spēlēs nevarēs piedalīties arī veterāns Džareds Dadlijs un ilgu laiku nespēlējušais Alens Krebs. Maču pret Orlando nepabeidza arī Rondajs Holiss-Džefersons, par kura traumas nopietnību šobrīd ir neskaidrs, savukārt ilgāku laiku izlaidušais bosniešu debitants Džanans Musa tikai pirms dažām dienām nosūtīts uz G līgu, lai pamazām sagatavotos atgriezties laukumā.

Bruklinas komanda tik un tā kaut kādā veidā ir pratusi uzvarēt piecās spēlēs pēc kārtas un ar bilanci 26-23 ieņemt puslīdz stabilu vietu Austrumu konferences „play-off” zonā. Dinvidija savainojuma laikā vēl vairāk tiks prasīts no D`Andželo Rasela, kurš vidēji spēlē guvis 19.3 punktus un veicis 6.5 rezultatīvas piespēles, kamēr Rodions Kurucs šosezon izcēlies ar vidēji 9.6 punktiem spēlē.

„Nets” algu sarakstos brīvas vietas nav, līdz ar to palīgos kādu brīvo aģentu var piesaistīt tikai ar minimālo līgumu. Jāatgādina, ka par brīvo aģentu tuvākajās dienās kļūs kāds no Hjūstonas uz Čikāgu aizmainīts spēlētājs, kurš pavisam nesen pretojās savai aizmainīšanai "Knicks", jo ļoti vēlējās palikt Ņujorkas pilsētā. Karmelo Entonijs iepriekš gan paudis savus nolūkus, cerot spēlēt komandā, kas cīnās izslēgšanas spēlēs, un tiek baumots par viņa pievienošanos "Lakers". Taču šeit vērts norādīt, ka savā konferencē "Nets" ir trīs vietas augstākā pozīcijā nekā "Lakers" Rietumos.

  +5 [+] [-]

, 2019-01-25 01:00, pirms 5 gadiem
Es ceru,ka Nets vadībai pietiks prāta un viņi nenoslēgs līgumu ar Entoniju.

  +2 [+] [-]

, 2019-01-25 01:24, pirms 5 gadiem
nu jomajo, ka neiet.....

Shabazam Napjeram tagad būs vairāk laika ārdīties, viš var ļoti labi nospēlēt, bet var arī visu ļoti smuki norakt... visvairāk man liekas pietrūks Dinvidija clutch momenti un defs.

  +3 [+] [-]

, 2019-01-25 07:01, pirms 5 gadiem
Tas brīdis, kad Bruklinai pussastāvs traumēts, bet tik un tā komanda turpina uzvarēt. Dinvidijs tomēr ir viens no uzbrukuma līderiem, redzēsim vai Napiers spēs viņu aizvietot.

     [+] [-]

, 2019-01-25 07:33, pirms 5 gadiem
pēdīgi jau labi spēlēja, diez kas nav

  +2 [+] [-]

, 2019-01-25 08:14, pirms 5 gadiem
Lai nu ko, bet Entoniju labāk neņemt... Tad labāk Timmu

  +1 [+] [-]

, 2019-01-25 10:08, pirms 5 gadiem
Būs Kurucam jāmet ar Mikelandžello.

     [+] [-]

, 2019-01-25 11:02, pirms 5 gadiem
Spencer Dinwiddie - Game Time Decision
Rondae Hollis-Jefferson - Game Time Decision
Allen Crabbe - Expected to be out until at least Jan 28
Jared Dudley - Expected to be out until at least Jan 28
Dzanan Musa - Expected to be out until at least Jan 28
Caris LeVert - Expected to be out until at least Feb 1

     [+] [-]

, 2019-01-25 15:56, pirms 5 gadiem
Viens PG skorers ir optimāli un tas nozīmē, ka jābūt arī Kurucam vairāk metienu, bet neko nevar zināt ar to Atkinsonu ! Uztaisīs par 2 uzbrukuma līderi kādu kādu Greiemu vai Neipjēru, kas tā pat kā Dinvidijs redz tikai grozu !