Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Holinss: "Ja Teletovičs būtu bijis lidmašīnā, viņš varēja nomirt"

Andrejs Siliņš

Holinss: "Ja Teletovičs būtu bijis lidmašīnā, viņš varēja nomirt"
Mirza Teletovičs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Bruklinas "Nets" galvenais treneris Laionels Holinss atzinis, ka bosniešu uzbrucēja Mirzas Teletoviča veselības stāvoklis esot ļoti nopietns.

Teletovičs nedevās komandas pēdējā izbraukumā, un Holinss norāda, ka tas varēja būt izšķirošs lēmums: "Ja viņš būtu iekāpis lidmašīnā, viņš varēja nomirt." Pats bosnietis gan savā "Twitter"kontā trauksmi neceļ: "Esmu laimīgs, ka man ir tik daudz draugu. Paldies visiem par atbalsta vārdiem. Man bija neliela problēma, bet tagad viss ir kārtībā... Paldies visiem faniem no Bosnijas, Spānijas un ASV par atbalstu."

Teletovičam konstatēti asins recekļi plaušās. Nav izslēgts, ka basketbolistam nāksies visu turpmāko dzīvi īpaša aprūpe, proti, asins atšķaidītāji. Neesot izslēgts, ka Teletovičam var nākties beigt karjeru, pagaidām joprojām neesot skaidrs viedoklis, vai cilvēks, kuram jālieto asins atšķaidītāji, drīkst droši nodarboties ar kontakta sportu. Teletovičam tiks veiktas pārbaudes, vai nav bojāta sirds.

Citi "Nets" spēlētāji pauduši šoku un šo lietu sasaistījuši ar kritumu Teletoviča sniegumā laukumā pēdējā laikā. "Nekad neesmu dzirdējis par sportistu, kurš katru dienu trenējas un kuram ir asins sarecējumi. Tas ir biedējoši," sacīja Džo Džonsons. "Zināju, ka viņam ir grūti, bet viņš teica, ka tas ir formas krituma dēļ," sacīja horvāts Bojans Bogdanovičs. "Domāju, tas zināmā mērā izskaidro, kāpēc viņam negāja. Svarīgi, lai tagad viņš saņemtu vajadzīgo aprūpi," izteicās Meisons Plamlī.

29 gadus vecais Teletovičs nekad nav draftēts, taču NBA nonāca pēc lieliska snieguma Vitorijas "Caja Laboral" rindās Spānijas ACB līgā un Eirolīgā. Šis ir pēdējais Teletoviča līguma gads ar "Nets". 206 centimetrus garais uzbrucējs šosezon vidēji 22,3 minūtēs guvis 8,5 punktus un izcīnījis 4,9 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
theScore

  +6 [+] [-]

, 2015-01-25 23:53, pirms 9 gadiem
Nu ja jaabeidz karjera tas gan ir beediigi, gribeeju rakstiit, ka tik agri, bet viens latvietis briivpratiigi beidza veel atraak.

  -2 [+] [-]

, 2015-01-26 07:55, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Nu ja jaabeidz karjera tas gan ir beediigi, gribeeju rakstiit, ka tik agri, bet viens latvietis briivpratiigi beidza veel atraak.
kursh tad?

  +1 [+] [-]

, 2015-01-26 08:10, pirms 9 gadiem
asinsdesa rakstīja: kursh tad?
Vai tad nezini biedru Andri ?

     [+] [-]

, 2015-01-26 08:16, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Nu ja jaabeidz karjera tas gan ir beediigi, gribeeju rakstiit, ka tik agri, bet viens latvietis briivpratiigi beidza veel atraak.
Tieši tā, man žēl to spēletāju, kas traumu/slimību dēļ nevar spēlēt. Viņi noteikti atdodu visu, lai turpinātu A te vienam Andriņam ir viss Dieva dods, gan veselība, gan parametri, vienīgi pamazāk domašanas iedeva!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-01-26 15:32, pirms 9 gadiem
Žoriks Vartanovs rakstīja: Tieši tā, man žēl to spēletāju, kas traumu/slimību dēļ nevar spēlēt. Viņi noteikti atdodu visu, lai turpinātu A te vienam Andriņam ir viss Dieva dods, gan veselība, gan parametri, vienīgi pamazāk domašanas iedeva!
Dods. Varbūt pirms kāda apcelšanas par prāta spējām, vispirms jāparūpējas par savām.