Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Heat'' noslēdz maksimālo līgumu ar Adebajo, ''Pelicans'' - ar Ingremu

''Heat'' noslēdz maksimālo līgumu ar Adebajo, ''Pelicans'' - ar Ingremu
Bams Adebajo. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) turpinās brīvo aģentu tirgus un maksimālos līgumus ar vieniem no komandu līderiem noslēgušas uzreiz divas komandas. Maiami ''Heat'' panākusi piecu gadu vienošanos ar Bamu Adebajo par 163 miljoniem ASV dolāru, kamēr Ņūorleānas ''Pelicans'' par 158 miljoniem uz pieciem gadiem ar Brendonu Ingremu.

Maiami ''Heat''pagarinājusi līgumu ar tās vienu no līderiem Bamu Adebajo uz turpmākajām piecām sezonām par maksimālo iespējamo summu - 163 miljoniem ASV dolāru. Adebajo ir tiesīgs pretendēt uz rookie maksimālā līguma summa ar iespēju, ka basketbolists var nopelnīt pat līdz 195.6 miljoniem ASV dolāru. 2019./2020. gada sezonā Adebajo kļuva par vienu no ''Heat'' līderiem, palīdzot iekļūt NBA finālā, kur gan tika atzīts Losandželosas ''Lakers'' pārākums.

Tāpat savu vienu no kluba līderiem noturējis Ņūorleānas ''Pelicans'', kas panākusi vienošanos uz piecām sezonām par maksimālo iespējamo summu - 158 miljoniem ASV dolāru ar Brendonu Ingremu. Jau pirms pagājušās sezonas ''Pelicans'' basketbolistam piedāvāja pagarināt vienošanos, taču Ingrems atteicās. Pagājušajā sezonā bijušais ''Lakers'' spēlētājs parādīja atzīstamu sniegumu, iekļūstot arī NBA Visu zvaigžņu spēlē. Ar šo Ingrems pievienojies Džamalam Marejam un Benam Simonsam, kas no 2016. gada drafta klases noslēdzis maksimālo līgumu ar kādu NBA klubu.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/wojespn/status/...
https://twitter.com/ZachLowe_NBA/st...


, 2020-11-24 22:11, pirms 3 gadiem
uz Bukiem!
, 2020-11-24 22:24, pirms 3 gadiem
Bostonieti? Es tač teicu, ka Bams noslēgs! Ko netici ekspertam?
, 2020-11-24 22:25, pirms 3 gadiem
Izskatās,ka visi var aizmirst uz nākošo gadu par grieķa iegūšanu.Bamam un grieķim viens aģents,un tas noteikti pačukstējis Miami..Savādāk būtu 100% gaidījuši nākošo sezonu,un parakstītu kā pēdējo,lai neaizņem cap vietu.
, 2020-11-24 22:27, pirms 3 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Bostonieti? Es tač teicu, ka Bams noslēgs! Ko netici ekspertam?
Tur nav nekāda sakara ar eksperu vai nē
Te vnk loģiska domāšana gadu uz priekšu
, 2020-11-24 22:30, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Izskatās,ka visi var aizmirst uz nākošo gadu par grieķa iegūšanu.Bamam un grieķim viens aģents,un tas noteikti pačukstējis Miami..Savādāk būtu 100% gaidījuši nākošo sezonu,un parakstītu kā pēdējo,lai neaizņem cap vietu.
Tas viss tavs trakais plāns ir ļoti riskants. Iedomājies, ja bams dabū nopietnu traumu? Kāda naudiņa aizies garām tam aģentam gan arī Bamam. Un gada laikā daudz kas var mainīties.
, 2020-11-24 22:34, pirms 3 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Tas viss tavs trakais plāns ir ļoti riskants. Iedomājies, ja bams dabū nopietnu traumu? Kāda naudiņa aizies garām tam aģentam gan arī Bamam. Un gada laikā daudz kas var mainīties.
Nesaprotu šo. Nu ko tu visu laiku vari runāt "ja nu dabū traumu". A, ja parāda, vēl 10x labāku sniegumu? Tu pie katra līguma tikai raksti - ja nu trauma....
, 2020-11-24 22:35, pirms 3 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Tas viss tavs trakais plāns ir ļoti riskants. Iedomājies, ja bams dabū nopietnu traumu? Kāda naudiņa aizies garām tam aģentam gan arī Bamam. Un gada laikā daudz kas var mainīties.
KP taču bija tas pats atrunāts ar Knicks..Sarunāja,ka ies pēc diviem max čaļiem,un KP pārslēgs kā pēdējo,lai būtu cap space..
Risks protams pastāv,bet pēdējās sezonas visi ar traumām dabuj tos extension.
Pirmais kurš varētu nedabūt lielo extension varētu būt Orlando Isaac.

Nē nu tīri teorētiski Heat sanāk Max slots uz nākošo gadu,jo Leonardam un Dragičam ir 1+1 ar team option..Kopā viņiem ir 30 mil.Igijam ar beidzas.Sanāk viņiem stabili max spēlētājs.
, 2020-11-24 22:40, pirms 3 gadiem
sanāk, ka Miami palikusi praktiski vecajā sastāvā, neko nemainot un pagaidām nepiepērkot. Gandrīz vienīgie??
, 2020-11-24 22:55, pirms 3 gadiem
wizinjsh rakstīja: Nesaprotu šo. Nu ko tu visu laiku vari runāt "ja nu dabū traumu". A, ja parāda, vēl 10x labāku sniegumu? Tu pie katra līguma tikai raksti - ja nu trauma....
Nu bet tas vienmēr ir risks. Labāk ātrāk noslēdz un miers. Tagad nopietnas traumas nav retums. Daudz nepatīkami piemēri vienkārši. Tas pats Īzaks. Nu tu nevari vairs saprast kāds tad būs tagad viņa nākamais līgums. Vēl ir citi piemēri. Pols Pīrs teiktu ņem naudu, par pārējo domāsi vēlāk. Taspats OKC aizsardzības džeks, dabūja traku traumu un izskatās ka karjera beigusies, Bugijs nepaņēma no Pels normālu līgumu, un tā arī vairs neko lielu nenoslēgs.
, 2020-11-24 23:31, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: sanāk, ka Miami palikusi praktiski vecajā sastāvā, neko nemainot un pagaidām nepiepērkot. Gandrīz vienīgie??
Nomainīja Krovderu pret Hārklesu..Bredliju dabuja uz 2 sezonām.Džounsu Jr zaudēja Blazers.
, 2020-11-25 08:27, pirms 3 gadiem
Šis nozīmē,ka Buks parakstīs Giani. Risks par traumu eksistē,bet ja ir viens aģenra,tad mierīgi varēja uztaisīt zemgalda vienošanos ar Bamu,ka iedos max pat ja būs smaga trauma un slkta sezona. Plus Mia reputāxija ir gana laba,lai ticētu viņiem.
, 2020-11-25 09:10, pirms 3 gadiem
Ingrems tomēr pārmaksāts. Bams - nē.
, 2020-11-25 09:55, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Nomainīja Krovderu pret Hārklesu..Bredliju dabuja uz 2 sezonām.Džounsu Jr zaudēja Blazers.
Salīdzinot ar tirgus placi, kurš bija visapkārt, Miami bija ļoti konservatīvi. Jautājums tikai, vai viss pulveris nav izšauts pagājušajā sezonā ??
, 2020-11-25 12:09, pirms 3 gadiem
Saucas krīze, bet ar miljoniem visi mētājas kā traki! Kas darīsies nākamsezon?
, 2020-11-25 12:43, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Ingrems tomēr pārmaksāts. Bams - nē.
Nepiekritīšu, ka Ingrems ir pārmaksāts.Domāju, ka ļoti personīgi to uztvertu, ja nepiedāvātu max. Kad esi labākais spēlētājs komandā, tad tu esi pelnījis max
Dāvis Bertāns noskatās, kā divus punktus gūst Aleksejs Pokuševskis. Foto. AP. Scanpix
23

Bertāns iemet piecus punktus, "Hornets" pārtrauc piecu zaudējumu sēriju

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) piecu zaudējumu sēriju pārtraukusi Šārlotas "Hornets" komanda, kas savā laukumā ar 118:111 pārspēja Austrumu konferences šī brīža ceturto labāko komandu Klīvlendas "Cavaliers". Dāvis Bertāns nospēlēja nepilnas 23 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar pieciem gūtajiem punktiem.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.
Ostins Rīvss. Foto: Jack Dempsey/AP/Scanpix
9

Rīvsam ''triple-double'', ''Lakers'' atspēlē 19 punktu deficītu un trillerī uzvar ''Bucks''

Naktī uz trešdienu Nacionālajā basketbola asociācijā spēlē starp Milvoki ''Bucks'' un Losandželosas ''Lakers'' bija nepieciešami divi papildlaiki. Pamatlaikā ''Lakers'' atspēlēja 19 punktu deficītu, bet otrā papildlaika beigās pēc Ostina Rīvsa tālmetiena nodrošināja uzvaru (128:124).