Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Adamss un ''Pelicans'' pagarina līgumu uz diviem gadiem par 35 miljoniem ASV dolāru

Adamss un ''Pelicans'' pagarina līgumu uz diviem gadiem par 35 miljoniem ASV dolāru
Jannis Adetokunbo un Stīvens Adamss
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Pēc tam, kad Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņūorleānas ''Pelicans'' savās rindās pēc maiņas darījuma ieguva centru Stīvenu Adamsu, abas puses spējušas vienoties par līguma pagarināšanu uz diviem gadiem par kopējo summu 35 miljoniem ASV dolāru.

Nu jau bijušais Oklahomsitijas ''Thunder'' centrs Stīvens Adamss tika iekļauts darījumā uz Ņuorleānas ''Pelicans'', pretī ''Thunder'' saņemot Džordžu Hilu. ''Thunder'' pēc 2019./2020. gada sezonas veic pamatīgu pārbūvi, aizmainot Krisu Polu uz Fīniksas ''Suns'', Denisu Šrēderu uz Losandželosas ''Lakers'', bet Danilo Galināri pievienojās Atlantas ''Hawks''.

Adamss tika aizmainīts pirms sava līguma pēdējā gada, kurā jaunzēlandiešu basketbolists pelnītu 27.5 miljonus ASV dolārus, kas ir samērā daudz priekš laba aizsardzības basketbolista, kuram uzbrukums nav stiprā puse. ''Pelicans'' gan saredz Adamsam vietu kluba nākotnes rotācijā, vienojoties ar spēlētāju par divu gadu līguma pagarināšanu par kopējo summu 35 miljoniem ASV dolāru. Tas nozīmē, ka pēc 2020./2021. gada sezonas nākamajos divos gados centra spēlētājs pelnīs aptuveni 10 miljonus dolāru mazāk kā līdz šim.

Visticamāk, Stīvens Adamss būs pamatsastāva centrs, laukumā dodoties vienlaicīgi ar Zaionu Viljamsonu. Centra pozīcija gan ''Pelicans'' nokomplektēta itin solīda - bez Adamsa par savām minūtēm laukumā cīnīsies Džeksons Hejzs un Villijs Ernangomezs.

2019./2020. gada sezonā ''Pelicans'' nespēja iekļūt izslēgšanas cīņās, pēc kā sadarbība netika turpināta ar galveno treneri Alvinu Džentriju. Viņa vietu ieņēma Stens Van Gandijs.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/report-pel...


, 2020-11-24 20:50, pirms 3 gadiem
Šokējoši daudz. Domāju, ka būs max 12millioni. Bet nu aizsardzības speciālistus novērtē
, 2020-11-24 22:38, pirms 3 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Šokējoši daudz. Domāju, ka būs max 12millioni. Bet nu aizsardzības speciālistus novērtē
Da kāds tev aizsardzības speciālists Adams
Solīds ir aizsardzībā,bet noteikti nav speciālists.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.