Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lilards, Nurkičs un Makolums samet 89 punktus, nodrošinot Portlendas uzvaru

Krišs Upenieks

Lilards, Nurkičs un Makolums samet 89 punktus, nodrošinot Portlendas uzvaru
Deimians Lilards
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA): regulārās sezonas turnīrā šovakar aizvadīta viena agrā spēle, kurā Portlendas ''Trail Blazers'', pateicoties lieliskam līderu sniegumam, ar rezultātu 127:125 pieveica Bruklinas ''Nets''.

Mača pirmā ceturtdaļa Portlendai neizdevās, jo ne īsti vedās spēle uzbrukumā, ne izdevās apturēt ''Nets'' ātro uzbrukumu - 23:32. Otrajās 12 minūtēs viesi spēja pietuvoties līdz 51:53.

Tikai un vienīgi uzbrukums abu komandu darbībās dominēja trešajā ceturtdaļā, kuru Portlenda uzvarēja ar 41:39, spējot izlīdzināt rezultātu uz tablo - 92:92. Lielāko daļu izšķirošās ceturtdaļas priekšā bija Bruklina, bet galotni drošāk nospēlēja '"Trail Blazers'', gūstot panākumu spraigā cīņā ar 127:125.

Uzvarētāju sastāvā šajā spēlē bija trīs izteikti līderi. Deimians Lilards spēli pabeidza ar 34 punktiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm, Jusufam Nurkičam 29 punkti un 15 atlēkušās bumbas, bet Sīdžejam Makolumam 26 punkti un piecas rezultatīvas piespēles.

Portlenda ar 19 spēlēs izcīnītām 11 uzvarām pakāpusies jau uz piekto vietu Rietumu konferencē, kamēr Bruklina ar bilanci 6-12 ierindojas 13. vietā Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA | NBA.com