Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Nešs: "Būtu grūti atrast NBA vēsturē vēl prasmīgāku spēlētāju par Kariju"

Nešs: "Būtu grūti atrast NBA vēsturē vēl prasmīgāku spēlētāju par Kariju"
Stīvs Nešs (pa labi) spēlējot "Lakers" rindās pret Stefenu Kariju
Foto: AFP/Scanpix

Pēdējā gada laikā ir izskanējuši daudzu basketbola ekspertu viedokļi par to, kurš patlaban ir labākais spēlētājs Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA). Liela daļa basketbola apskatnieku uzskata, ka šobrīd nepārspējams ir Goldensteitas “Warriors” līderis Stefens Karijs. Līdzīgās domās ir Stīvs Nešs, kurš sarunā ar mercurynews.com blogeri Timu Kavakami atklāja savas domas par talantīgo basketbolistu.

Pašlaik divkārtējais NBA regulārās sezonas vērtīgākais spēlētājs (MVP) Stīvs Nešs strādā par “Warriors” kluba spēlētāju attīstības konsultantu.

Sarunas ievadā ar mercurynews.com Nešam tika vaicāts, vai Kariju varētu salīdzināt ar NBA visu laiku lielāko zvaigzni Maiklu Džordanu, uz ko Nešs atbildēja noraidoši: “Es negribētu viņu salīdzināt ar Maiklu Džordanu, es nevienu negribētu salīdzināt ar Maiklu. Bet es teiktu, ka Stefs savā ziņā iekļūst leģendāro spēlētāju kategorijā. Viņš ir savas karjeras plaukumā un būs tur vēl dažus gadus. Viņa spēja realizēt metienus, un tajā pašā laikā, viņa spējas vadīt saspēli ir vēsturiskas. Būtu grūti atrast NBA vēsturē vēl prasmīgāku spēlētāju par Kariju.”

Karijs pagājušajā sezonā aizveda “Warriors” komandu līdz NBA čempionu titulam pēc 40 gadu ilgas pauzes (1975.gada finālsērijā “Warriors” pārliecinoši ar 4:0 sērijā pārspēja Vašingtonas “Bullets”). Pats Karijs ieguva regulārās sezonas vērtīgākā spēlētāja (MVP) titulu, vidēji spēlē atzīmējoties ar 23 punktiem, četrām piespēlēm un divām pārķertām bumbām. Savukārt, šīs sezonas 15 nospēlētajās spēlēs Karijs izcēlies ar vēl iespaidīgākiem statistikas rādītājiem – 32 punktiem, piecām piespēlēm, piecām atlēkušajām bumbām un divām pārķertām bumbām. “Warriors” šajā sezonā vēl nav sajutusi zaudējuma rūgtumu.

“Viņš kļūst tikai labāks un labāks. Spēle kļūst agresīvāka un viņa prasmju līmenis uzlabojas, kas ir savā ziņā satraucoši. Iespējams, ka viņš ir ar prasmēm un iemaņām apdāvinātākais spēlētājs, kāds jebkad ir spēlējis basketbolu. Ņemot vērā, ka viņa pieredze un spēles izpratne turpinās tikai augt, tad ir diezgan loģiski domāt par augstumiem, kurus viņš vēl sasniegs,” par Karija izaugsmi šajā sezonā izteicās Nešs. Nešam arī lūdza salīdzināt viņa spēles stilu ar Karija spēli: “Stefam un man ir līdzīgas prasmes laukumā, bet mums ir dažādas mentalitātes. Kopš pirmā gada līgā, es biju saspēles vadītājs. Stefs sāka, kā otrais numurs, tad viņš pielāgoja savu spēli saspēles vadīšanai un paveica to fantastiski labi. Es vairāk meklēju iespējas izveidot momentus komandas biedriem un ceturtajā ceturtdaļā, ja tas bija nepieciešams, agresīvāk uzbrukt grozam. Tas nenozīmē, ka tas, ko viņš dara ir nepareizi - tas ir citādāk. Viņš uzauga laukumā kā metējs, savukārt es kā spēles veidotājs [play-maker].”

Nešam tika jautāts, par kādām lietām tiek diskutēts ar Kariju treniņos: “Pārsvarā visas sarunas bijušas par domāšanas stilu, spēles lasīšanu, reaģēšanu uz dažādām spēles situācijām u.t.t. Man īsti nav ko teikt par viņa tehniku, varbūt tikai par stratēģiju. Bet mēs runājam par labāko basketbola spēlētāju! Iespējams, arī Lebronu varētu uzskatīt par labāko, bet Stefs šogad pāries pavisam citā līmenī.” Nešs arīdzan piekrita žurnālista apgalvojumam par to, vai Kariju varētu ierindot visu laiku labāko basketbolistu TOP 10, piebilstot, ka jaunajiem basketbolistiem ir lieliska iespēja vērot Karija spēli un mēģināt līdzināties viņam.

Noslēgumā Nešs atklāja savas domas par “Warriors” lielisko sezonas sākumu un galvenajām atšķirībām no pagājušā gada spēles: “Tās pārmaiņas, pirmssezonā [“Warriors”] neizskatījās labi. Es pat teiktu, viņi izskatījās dabiski nemotivēti. Neviens viņus nenosodītu, ja viņi sezonu uzsāktu pakāpeniski. Bet viņi sāka uzreiz spēlēt savu spēli, tas parāda viņu [“Warriors”] mentālo noturību un lepnumu. Domāju, ka grūtāki laiki viņiem vēl būs, ja kāds iegūs nopietnāku traumu izjaucot saspēli. Tomēr ar ko tamlīdzīgu viņi bija saskārušies pagājušās sezonas izslēgšanas spēlēs un viņi spēja atbildēt uz šo jautājumu. Jūtu, ka viņi var kļūt mentāli vēl spēcīgāki, un ar katru dienu spēlēt vēl augstākā līmenī.”

Izmantotie resursi:
Steve Nash on Steph Curry: "I think you’d...
Golden State Warriors | Golden State Warriors...

1 2 51 komentārs

 +11 [+] [-]

, 2015-11-24 16:36, pirms 8 gadiem
Paaraak aatri vinju saukt par legendu, bet visas iespeejas turpmaako gadu laikaa sho statusu sasniegt.

  -3 [+] [-]

, 2015-11-24 16:44, pirms 8 gadiem
"Domāju, ka grūtāki laiki viņiem vēl būs, ja kāds iegūs nopietnāku traumu izjaucot saspēli. Tomēr, ar ko tamlīdzīgu viņi bija saskārušies pagājušās sezonas izslēgšanas spēlēs un viņi spēja atbildēt uz šo jautājumu."

Gribētos uzjautāt Nešam, kur tad viņi saskārās ar šīm grūtībām? Warriors bija vienīga komanda, kas iztika bez traumām!

  +2 [+] [-]

, 2015-11-24 16:48, pirms 8 gadiem
Uzskatu,ka tik sabalansēts sastāvs kāds ir Warriors komandai NBA vēsturē nevienai komaandai nav bijis. Es noskatījos iepriekšējo spēli pret Denveru un ja MVP visu 4.ceturtdaļu var nosēdēt malā,bet komanda turpina palielināt pārsvaru,tas tikai parāda kāds spēks ir šī komanda. Viss iet uz to,ka Warriors būs pirmā NBA komanda,kas sezonu pabeigs zem 10 zaudējumiem.

     [+] [-]

, 2015-11-24 16:51, pirms 8 gadiem
"Pats Karijs ieguva regulārās sezonas vērtīgākā spēlētāja (MVP) titulu, vidēji spēlē atzīmējoties ar 23 punktiem, četrām piespēlēm un divām pārķertām bumbām."

Autor, nedaudz misējies ar piespēlēm, viņam sezonā bija vidēji 7,7 AST... NBA.com/Stats!/201939/

  +5 [+] [-]

, 2015-11-24 16:52, pirms 8 gadiem
padibenis rakstīja: "Domāju, ka grūtāki laiki viņiem vēl būs, ja kāds iegūs nopietnāku traumu izjaucot saspēli. Tomēr, ar ko tamlīdzīgu viņi bija saskārušies pagājušās sezonas izslēgšanas spēlēs un viņi spēja atbildēt uz šo jautājumu."

Gribētos uzjautāt Nešam, kur tad viņi saskārās ar šīm grūtībām? Warriors bija vienīga komanda, kas iztika bez traumām!
Boguts un Lee pastāvīgi bija traumēti. Thompsons uz kādu brīdi bija traumēts,ja nemaldos tad ar smadzeņu satricinājumu. Takā nemūldi daudz,ja neseko līdzi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-11-24 16:55, pirms 8 gadiem
un es jau teiktu ka metienu % (49/44/91) pie viņa metienu daudzuma un sarežģītības līmeņa bija viens no galvenajiem faktoriem iegūtajam MVP titulam, nevis 23PPG+7AST+2STL... Gandrīz iekļuva 50-40-90 kompānijā

  +1 [+] [-]

, 2015-11-24 16:56, pirms 8 gadiem
padibenis rakstīja: "Domāju, ka grūtāki laiki viņiem vēl būs, ja kāds iegūs nopietnāku traumu izjaucot saspēli. Tomēr, ar ko tamlīdzīgu viņi bija saskārušies pagājušās sezonas izslēgšanas spēlēs un viņi spēja atbildēt uz šo jautājumu."

Gribētos uzjautāt Nešam, kur tad viņi saskārās ar šīm grūtībām? Warriors bija vienīga komanda, kas iztika bez traumām!
Tomsonam bija smadzeņu satricinājums. Stefs ar spēlēja ar mikro traumām, pēc tā kritiena pret Rockets. Vnk viņi ir no bleķa un nečīkst, kā visi pārējie, ka sāp un nevar spēlēt tāpēc zaudēja.

  -3 [+] [-]

, 2015-11-24 17:02, pirms 8 gadiem
Lebrons ir cita kategorija
Ar Lebrona atlētismu neviens nevar salīdzināties

  -4 [+] [-]

, 2015-11-24 17:03, pirms 8 gadiem
Nebūtu Karijam tādu komandas biedru, būtu grūti sasniegt līdzšinējo. Bet nu metienu neapšaubu. Ja Irvings nebūtu savainots finālos, iespējams Nesh viņu tagad slavinātu, bet notika savādāk

  -3 [+] [-]

, 2015-11-24 17:05, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Nebūtu Karijam tādu komandas biedru, būtu grūti sasniegt līdzšinējo. Bet nu metienu neapšaubu. Ja Irvings nebūtu savainots finālos, iespējams Nesh viņu tagad slavinātu, bet notika savādāk
Nešs danco pēc darba devēju stabules
Lebrons padara par izciliem komandas spēlētājus, bet Karijs vienkārši ir izcils Warriors kopējā mehānismā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-11-24 17:13, pirms 8 gadiem
Dondis rakstīja: Boguts un Lee pastāvīgi bija traumēti. Thompsons uz kādu brīdi bija traumēts,ja nemaldos tad ar smadzeņu satricinājumu. Takā nemūldi daudz,ja neseko līdzi.
Dondi Please. Lī pastāvīgi bija traumēts.....viņš komandai pat nebija vajadzīgs, tāpēc atbrīvojās. un Tompsons aizvadīja 77 spēles.

  -2 [+] [-]

, 2015-11-24 17:15, pirms 8 gadiem
krasutrepe rakstīja: UZ doto momentu Karijs ir pārliecinoši labāks par Lebronu, tur nav ko.. kad grib tad sāk mest.. meistars īsts, tur nav ko, redzēs vai noturēs šo tempu un pāliecību, es neapšaubu Lebrona spējas, bet Karijs iet pāri visam un ir īsts motors GSW.. Redzēsim kā veiksies tālāk. Lai veicas GSW.
1. Warriors šobrīd vairāk grib uzvarēt
2. Cavs traumēts īrvings
3. Lebrons individuāli ir daudzpusīgāks spēlētājs

  +2 [+] [-]

, 2015-11-24 17:16, pirms 8 gadiem
fkscd rakstīja: Lebrons ir cita kategorija
Ar Lebrona atlētismu neviens nevar salīdzināties
Katram viņiem ir savi bonusi kurus otrs nevar atkārtot. Karijam nav Lebrona atlētisms, bet Lebronam nav Karija metiens. Nekad nav līgā bijis superatlētisks čalis ar supermetienu, un, visticamāk, arī nekad nebūs, jo tas vienkārši nav reāli.

Bet noliegt Karija un Warriors šobrīdējo dominansi var tikai muļķi. Viņiem jau tagad ir labākais starts līgas vēsturē!!! ja skatās ne tikai pēc uzvarām, bet arī +/-.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-24 17:17, pirms 8 gadiem
Kad runa ir par prasmēm, pagaidām pirmais, kas nāk prātā, ir Hakeem Olajuwon.

     [+] [-]

, 2015-11-24 17:18, pirms 8 gadiem
ventilators rakstīja: Katram viņiem ir savi bonusi kurus otrs nevar atkārtot. Karijam nav Lebrona atlētisms, bet Lebronam nav Karija metiens. Nekad nav līgā bijis superatlētisks čalis ar supermetienu, un, visticamāk, arī nekad nebūs, jo tas vienkārši nav reāli.

Bet noliegt Karija un Warriors šobrīdējo dominansi var tikai muļķi. Viņiem jau tagad ir labākais starts līgas vēsturē!!! ja skatās ne tikai pēc uzvarām, bet arī +/-.
Prese atkal uzpūtusi diskusiju, kurš labāks
Manuprāt, Lebrons šobrīd ir labākais spēlētājs līgā, bet Warriors - labākā komanda

  +1 [+] [-]

, 2015-11-24 17:21, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Nebūtu Karijam tādu komandas biedru, būtu grūti sasniegt līdzšinējo. Bet nu metienu neapšaubu. Ja Irvings nebūtu savainots finālos, iespējams Nesh viņu tagad slavinātu, bet notika savādāk
Protams, Karijam komandā ir daudz all-stāru. Žēl gan, ka Lebrons nekad nav spēlējis ar MVP kalibra spēlētājiem... (sarkasms)

Lebronam Miami laikā noteikti bija spējīgāki komandas biedri. Bošs > Grīns. Veids > Tompsons. Arī tagad Klīvlendā Kairijs un Lavs ir stabili all-stāri, ja grib. Warrioriem ir Karijs, un Tompsons tur var tikt un var netikt, jo tie tomēr ir rietumi. Warriors sastāvs vienkārši ir ideāls viņu spēles manierei - ātrs, atlētisks basketbols un daudz 3p metienu. VIsi no viņu klouzeru sastāva - Karijs, Tompsons, Bārnss, Igudala un Grīns var salādēt truļus. Nevar nosegt visus piecus spēlētājus, kādu neatstājot brīvu, var tikai cerēt, ka netrāpīs.
Redzēs, kā šī sezona beigsies, bet nu pagaidām GSW iet lai pārtrumpotu Lebrona Hītus, kā labākā small-ball komanda ever.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-24 17:23, pirms 8 gadiem
Straka rakstīja: Dondi Please. Lī pastāvīgi bija traumēts.....viņš komandai pat nebija vajadzīgs, tāpēc atbrīvojās. un Tompsons aizvadīja 77 spēles.
Lee izlaida vismaz 20 spēles ar hamstring injury un protams,tad kad atgriezās ,tad jau Greens bija viņa vietu ieņēmis.

  +3 [+] [-]

, 2015-11-24 17:26, pirms 8 gadiem
Straka rakstīja: Dondi Please. Lī pastāvīgi bija traumēts.....viņš komandai pat nebija vajadzīgs, tāpēc atbrīvojās. un Tompsons aizvadīja 77 spēles.
Lī traumu laikā tieši Grīns pavērās un viņu izkoda no sastāva. Sezonas sākumā vēl visi paredzēja, ka Grīns sildīs beņķi un dos atpūtu Lī. Redzējām, ka beigās notika otrādi.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-24 17:29, pirms 8 gadiem
ventilators rakstīja: Lī traumu laikā tieši Grīns pavērās un viņu izkoda no sastāva. Sezonas sākumā vēl visi paredzēja, ka Grīns sildīs beņķi un dos atpūtu Lī. Redzējām, ka beigās notika otrādi.
Respektīvi, Lī trauma ir bijis pluss, nevis mīnuss komandai. Lī nevairo uzvaras.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-24 17:33, pirms 8 gadiem
Straka rakstīja: Respektīvi, Lī trauma ir bijis pluss, nevis mīnuss komandai. Lī nevairo uzvaras.
Mīnuss bija viņa traumas. Nedomāju, ka čalis, kas divas sezonas atpakaļ bija nr1. līgā pēc double-double skaita var būt nevajadzīgs. Viņa traumas, mežonīgais līgums un Grīna izaugsme panāca, ka viņu aizmainīja. Ja viņam būtu mazāks līgums, viņš tur joprojām būtu.

Bet nu ok. Pēc tavas loģikas spriežot Lī trauma pavēra iespēju Grīnam. Tam itkā arī var piekrist.

 +10 [+] [-]

, 2015-11-24 17:35, pirms 8 gadiem
Es dažkārt apbrīnoju amerikāņus.
Sāk kāds čalis laist nereāli kādu laiku un uzreiz - salīdzināšana ar Maiklu Džordanu, Top 10 spēlētājs ever. Viņiem pašiem smiekli nenāk?

Esat pamanījuši, cik ātri cilvēki ir aizmirsuši par Kobi Braientu?
Kad šis laida nereāli un bija labākais pasaulē, tad šis katrā otrajā rakstā tika salīdzināt ar Maiklu, tad Džeimss tāpat.
Kādēļ uzreiz Maikls? Kur paliek Bērds, Maģiskais, Robertsons, Vests, Beilors?

Kādēļ ir jāpārlec pāri visiem un uzreiz jāsalīdzina ar izcilāko basketbolistu ever, ja viņam priekšā vēl ir desmitiem spēlētāju, kuriem viņš var tikai dvieļus pienest un kurpes aizšņorēt?

Lai tak salīdzina, patiesībā pajāt....bet nosaukt Kariju tagad par Top 10 spēlētāju ever, nozīmē vienkārši necienīt visas leģendas pirms viņa. Pasakiet, lūdzu, ko viņš ir tādu izdarījis, lai viņu tagad censtos bāzt Top 10 visu laiku labākajos spēlētājos.....tas ir vnk pretīgi, goda vārds.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-24 17:35, pirms 8 gadiem
ventilators rakstīja: Mīnuss bija viņa traumas. Nedomāju, ka čalis, kas divas sezonas atpakaļ bija nr1. līgā pēc double-double skaita var būt nevajadzīgs. Viņa traumas, mežonīgais līgums un Grīna izaugsme panāca, ka viņu aizmainīja. Ja viņam būtu mazāks līgums, viņš tur joprojām būtu.
Tieši tā,bet esmu vīlies viņa sniegumā pie Celtics. Gaidīju,ko vairāk. Pašlaik pabāli.

  +3 [+] [-]

, 2015-11-24 17:39, pirms 8 gadiem
Lī regulārajā nebija diez ko vajadzīgs, tomēr tieši viņš pēdējās finālspēlēs kļuva par svarīgu figūru, kas ļāva sabradāt to, kas bija palicis pāri no Cavs.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-24 17:41, pirms 8 gadiem
Stīvens Sigals rakstīja: Es dažkārt apbrīnoju amerikāņus.
Sāk kāds čalis laist nereāli kādu laiku un uzreiz - salīdzināšana ar Maiklu Džordanu, Top 10 spēlētājs ever. Viņiem pašiem smiekli nenāk?

Esat pamanījuši, cik ātri cilvēki ir aizmirsuši par Kobi Braientu?
Kad šis laida nereāli un bija labākais pasaulē, tad šis katrā otrajā rakstā tika salīdzināt ar Maiklu, tad Džeimss tāpat.
Kādēļ uzreiz Maikls? Kur paliek Bērds, Maģiskais, Robertsons, Vests, Beilors?

Kādēļ ir jāpārlec pāri visiem un uzreiz jāsalīdzina ar izcilāko basketbolistu ever, ja viņam priekšā vēl ir desmitiem spēlētāju, kuriem viņš var tikai dvieļus pienest un kurpes aizšņorēt?

Lai tak salīdzina, patiesībā pajāt....bet nosaukt Kariju tagad par Top 10 spēlētāju ever, nozīmē vienkārši necienīt visas leģendas pirms viņa. Pasakiet, lūdzu, ko viņš ir tādu izdarījis, lai viņu tagad censtos bāzt Top 10 visu laiku labākajos spēlētājos.....tas ir vnk pretīgi, goda vārds.
Tur gan vairāk gāja runa par , ka ja Karijs tā turpinās vēl pāris sezonas, tad viņš būs top10 ever. Šādi turpinot mest truļus viņš šķiet jau tuvāko piecu gadu laikā varētu sasniegt Redžiju un vēl gada vai divu laikā apdzīt arī Reju. Viņa efektivitāte ir neredzēta, turklāt ja vēl komanda turpinās labi spēlēt, tad tas ir viss, ko vajag, lai tiktu tajā sarunā kā viens no top10 ever.

PS: Par Kobi jau neviens nav aizmirsis. Palasi, kur gribi - visur viņu joprojām sauc par top10 ever spēlētāju, vienkāršī viņa sniegums šōbrīd reāli nobāl, tāpēc visādi lašariki mēdz piemirst, kāds viņš bija savos labākajos gados. Bet es tāpat domāju, ka pāris gadus pēc viņa karjeras beigām visi aizmirsīs pēdējās sezonas Leikeros, tāpat kā aizmirsa Džordana gadus Vašingtonā, jo visiem ar smadzeni ir skaidrs, ka šobrīd nav jēgas salīdzināt gandrīz 40 gadīgu Kobi, kuram 20 sezonas līgā, ar 27 gadīgu Kariju vai 30 gadīgu Lebronu.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-24 17:44, pirms 8 gadiem
A.Iverson 3# rakstīja: Tieši tā,bet esmu vīlies viņa sniegumā pie Celtics. Gaidīju,ko vairāk. Pašlaik pabāli.
Ja godīgi, es arī. Bet tas treids šķiet galvenokārt bija, lai tiktu vaļā no Volesa, kas bija vēl nespējīgāks
Es labāk skatos, kā Stīvenss laiž laukumā Salindžeru, nevis Lī, kas tāpat vasarā mauks prom.

  +2 [+] [-]

, 2015-11-24 17:47, pirms 8 gadiem
Stīvens Sigals rakstīja: Es dažkārt apbrīnoju amerikāņus.
Sāk kāds čalis laist nereāli kādu laiku un uzreiz - salīdzināšana ar Maiklu Džordanu, Top 10 spēlētājs ever. Viņiem pašiem smiekli nenāk?

Esat pamanījuši, cik ātri cilvēki ir aizmirsuši par Kobi Braientu?
Kad šis laida nereāli un bija labākais pasaulē, tad šis katrā otrajā rakstā tika salīdzināt ar Maiklu, tad Džeimss tāpat.
Kādēļ uzreiz Maikls? Kur paliek Bērds, Maģiskais, Robertsons, Vests, Beilors?
Tāpēc, ka Maikls ir Maikls - pārējie stāv malā, kad runa ir par Maiklu. Nāca Kobe, nāca LBJ, bet visi turpina salīdzināt ar MJ'u. Tātad visi iepriekšējie nav tikuši līdz tam (kur nu vēl pārspējuši) līmenim, kādā bija Džordans. Turklāt, kāda jēga salīdzināt ar kādu no top10, kaut vai tipa otro? Šaubos, ka kāds baigi tiecas būt labākais, nu bet tipa aiz MJ'a.

  +7 [+] [-]

, 2015-11-24 17:47, pirms 8 gadiem
Visu, ko Karijs prot, viņam iemācīja A.B.#15

  +1 [+] [-]

, 2015-11-24 17:49, pirms 8 gadiem
ventilators rakstīja: Ja godīgi, es arī. Bet tas treids šķiet galvenokārt bija, lai tiktu vaļā no Volesa, kas bija vēl nespējīgāks
Es labāk skatos, kā Stīvenss laiž laukumā Salindžeru, nevis Lī, kas tāpat vasarā mauks prom.
Es vispār biju šokā,ka Volessu iemainīja pret Lee + bez kaut kādiem pikiem,principā Ainge atkal apzaga,bet šoreiz šī zādzība nav tik skaļa.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-24 17:58, pirms 8 gadiem
A.Iverson 3# rakstīja: Es vispār biju šokā,ka Volessu iemainīja pret Lee + bez kaut kādiem pikiem,principā Ainge atkal apzaga,bet šoreiz šī zādzība nav tik skaļa.
Un tomēr labāk. Voless gan Celtics gan Warriors stabili silda beņķi un laukumā varbūt tiek tikai uz garbage time, kamēr Lī vismaz savas 20 minutes stabili nospēlē un punktus/rebus savāc

  +1 [+] [-]

, 2015-11-24 17:58, pirms 8 gadiem
M rakstīja: Visu, ko Karijs prot, viņam iemācīja A.B.#15
man arī tā šķiet

  +3 [+] [-]

, 2015-11-24 18:20, pirms 8 gadiem
Nez nez, tie Lebrona fani, hu*na shobrid no vinja vien ir, atletiskis ir bet uz doto bridi izskatas, ka ir daudzu komandas vilceji labaki, ka piemeram, Westbrooks, durants, dramonds vai davis, karijs vispar, neaizsniedzams. Lebro tagad varetu but Antonija limenii, varbut gan nav tik egoistisks.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-24 18:30, pirms 8 gadiem
ventilators rakstīja: Protams, Karijam komandā ir daudz all-stāru. Žēl gan, ka Lebrons nekad nav spēlējis ar MVP kalibra spēlētājiem... (sarkasms)

Lebronam Miami laikā noteikti bija spējīgāki komandas biedri. Bošs > Grīns. Veids > Tompsons. Arī tagad Klīvlendā Kairijs un Lavs ir stabili all-stāri, ja grib. Warrioriem ir Karijs, un Tompsons tur var tikt un var netikt, jo tie tomēr ir rietumi. Warriors sastāvs vienkārši ir ideāls viņu spēles manierei - ātrs, atlētisks basketbols un daudz 3p metienu. VIsi no viņu klouzeru sastāva - Karijs, Tompsons, Bārnss, Igudala un Grīns var salādēt truļus. Nevar nosegt visus piecus spēlētājus, kādu neatstājot brīvu, var tikai cerēt, ka netrāpīs.
Redzēs, kā šī sezona beigsies, bet nu pagaidām GSW iet lai pārtrumpotu Lebrona Hītus, kā labākā small-ball komanda ever.
Stulbi ir salidzinat speletajus no dazhadam desmitgadem, iespejams, ja visi tie kari kapatu tagad tad butu tadi parasti 10 punktu guveji. Domaju, ka Maikls ar neko, labak nekapaja par Kariju shosezon, vismaz sakuma, protams kopumá Maiklam ir labaks raditajs, bet ari nevar salidzinat, jo tagad ir daudz attistitaks basketbols.

  +1 [+] [-]

, 2015-11-24 18:39, pirms 8 gadiem
karlosm rakstīja: Stulbi ir salidzinat speletajus no dazhadam desmitgadem, iespejams, ja visi tie kari kapatu tagad tad butu tadi parasti 10 punktu guveji. Domaju, ka Maikls ar neko, labak nekapaja par Kariju shosezon, vismaz sakuma, protams kopumá Maiklam ir labaks raditajs, bet ari nevar salidzinat, jo tagad ir daudz attistitaks basketbols.
Nosauc tad lūdzu kādu top spēlētāju, leģendu, kurš mūsdienu NBA būtu 10 punktu guvējs ?
1 2 51 komentārs