Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Džeisona Kida un "Nets" neveiksmes turpinās arī pret "Pistons"

Džeisona Kida un "Nets" neveiksmes turpinās arī pret "Pistons"
Džo Džonsosn cenšas savaldīt bumbu
Foto:AP/Scanpix

Bruklinas „Nets” šovakar bez četriem savainotajiem spēlētājiem aizvadīja Nacionālās basketbola asociācijas spēli ar Detroitas „Pistons”, kurā piedzīvoja savu kārtējo zaudējumu 97:109.

Bruklinas „Nets”, kura pirms sezonas ar jauno galveno treneri Džeisonu Kidu un iemainītajiem veterāniem Polu Pīrsu un Kevinu Gārnetu tika uzskatīta par vienu no reālākajām Maiami „Heat” konkurentēm cīņā par NBA čempiontitulu, sezonu uzsākusi vāji (maigi sakot). Pirmajās 12 spēlēs tā bija pratusi izcīnīt tikai trīs uzvaras, un nekādus jaunumus nenesa arī šī vakara spēle pret „Pistons”.

Savainojumu dēļ „Nets” bija jāiztiek bez četriem spēlētājiem, no kuriem vien gandrīz varētu nokomplektēt stabilu play-off komandu, proti, Derona Viljamsa, Bruka Lopesa, Andreja Kiriļenko un Džeisona Terija.

Jau pašā mača sākumā Kevins Gārnets guva divus ātrus grozus, taču tie tā arī palika viņa vienīgie punkti šajā spēlē. „Nets” rindās gan sevi labi pierādīja Džo Džonsons un Pols Pīrss, kuru sniegums ļāva Bruklinas komandai pirmo puslaiku noslēgt ar 52:43. Tiesa, šis pārsvars izkusa kā sniegs pavasarī trešajā ceturtdaļā, kad „Nets” aizsardzība sabruka Brendona Dženingsa un „Pistons” priekšā (15:34 ceturtdaļā). Lai arī pēc tam lieliski spēlē iesaistījās Mirza Teletovičs, kurš īsā laika sprīdī realizēja trīs tālmetienus, kā arī Džonsons turpināja krāt punktus, līdz beidzot sakrāja 34, taču „Pistons” savu pārsvaru noturēja un uzvarēja ar 109:97.

„Pistons” šī bija piektā uzvara sezonas 13 spēlēs, kuru lielā mērā nodrošināja „Nets” 17 kļūdas („Pistons” – 9) un Rodnija Stakija 27 punkti.

NBA spēļu rezultāti

KomandasRezultātsRezultatīvākie
Pistons-Nets109:97Stakijs 27 Džonsons 34
Clippers-Bulls
Suns-Magic
Jazz-Thunder
Kings-Lakers

Izmantotie resursi:
NBA.com
ESPN: The Worldwide Leader In Sports


, 2013-11-24 23:40, pirms 10 gadiem
Speele ljoti laba,skataama!
Bauda skatiities kaa Johnsons salika 8 3pt un protams Detroitas dviinju tornji Monroe un Drummond bija lieliski!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-11-24 23:44, pirms 10 gadiem
Pēc nedēļas, divām Kids jau būs prom. Nebrīnīšos ja pats atlūgumu iesniegs
, 2013-11-24 23:44, pirms 10 gadiem
Beidzot pirmā Nets spēle noskatīta.

Kids tiešām izskatās ka ir tikai figūra laukuma malā, nevis trenneris. Palasīju arī vienu blogu, tiešām izskatās ka no malas neko nesaprot no spēles...

Nets izskatījās pēc pārmaksātas miskastes. Pistons neizskatījās daudz labāk, bet abām komandām bija problēma ar komandas spēli. Pistons vēl ar iespaidīgu garo galu turās, bet Nets....briesmīgi.

Nezinu, nezinu...ja netiks PO, būs katastrofa. Draftpicks arī cik saprotu nav.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-11-24 23:56, pirms 10 gadiem
Ir divi varianti, vai nu Kids vilks virsū Nets formu un ies laukumā spēlēt, vai arī izlidos no Brūklinas kā šampanieša pudeles korķis vēl līdz jaunajam gadam?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-11-25 00:48, pirms 10 gadiem
nabagi, kuri bija tie lieli gudrninieki, kas sos jau pirms sezonas kroneeja par cempioniem ? es jau zinaju ka nekas no tiem vecajiem bukiem nebuus
, 2013-11-25 00:50, pirms 10 gadiem
žel kidda...chalim laikam japastradaa kada zemaaka amataa un iespejams velak izaugs par labu treneri
, 2013-11-25 07:57, pirms 10 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Ir divi varianti, vai nu Kids vilks virsū Nets formu un ies laukumā spēlēt, vai arī izlidos no Brūklinas kā šampanieša pudeles korķis vēl līdz jaunajam gadam?!
skatoties speeli nodomaaju, ka tieshi kidu vajag laukumaa, jo Livingstons auzaas ved komandu.
, 2013-11-25 08:05, pirms 10 gadiem
Nets neiet,sezona game over.
, 2013-11-25 09:57, pirms 10 gadiem
Domāju, ka neviens no Nets negaidīja tik draņķīgu spēli no Pīrsa un Garneta puses.
Tas, ak treneris nebūs baigais vilcējs un ka Derons atstās savu pirkstu it visā, ko komanda dara uz un ārpus laukuma, tas bija skaidrs, bet vecos bukus tomēr gaidīja labākā formā... Diemžēl motivācijaa ir nepietiekama, kas atsoguļojas rezultātā.
Tiesa veselība ar nenāk viņiem pretim...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kristaps Porziņģis atgriezies uz parketa. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Porziņģis atgriežas ar 20+8, Vaitam uzvarā pār "Pistons" pirmais triple-double karjerā

Sesto uzvaru pēc kārtas Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) izcīnījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā savā laukumā ar 119:94 pārspēja līgas pastarīti Detroitas "Pistons". Porziņģis pēc piecu maču izlaišanas atgriezās uz parketa un 22 minūtēs guva 20 punktus. Mača galvenais varonis bija Deriks Vaits, kuram pirmais karjeras triple-double.
Džeilens Bransons. Foto. AP. Scanpix

Grīns un Bransons atzīti par NBA nedēļas labākajiem spēlētājiem

LETA. Hjūstonas "Rockets" aizsargs Džeilens Grīns un Ņujorkas "Knicks" aizsargs Džeilens Bransons ir atzīti par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem, savā kontā tīmekļa vietnē "X.com" ziņo turnīra rīkotāji.
Kairijs Ērvings. Foto: AP/Scanpix
5

Ērvings ar traku āķi pārspēj Denveru, Adebajo uzvaras trejacis, Vembanjamā 33+15+7+7

Nacionālajā basketbola asociācijā pie uzvarām tikušas arī Maiami "Heat", Dalasas "Mavericks", Orlando "Magic", Sanantonio "Spurs" un Atlantas "Hawks" komandas.