Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Porziņģis: "Kobe man zvanīja – atceros katru viņa teikto vārdu"

Porziņģis: "Kobe man zvanīja – atceros katru viņa teikto vārdu"
Kristaps Porziņģis
Foto: NBA.com

"Redzu sevī līdzīgu aizrautību kā Kobem Braientam. Pirms "BodyArmor" reklāmas tapšanas viņš man zvanīja un iepazīstināja ar ideju," Kristaps Porziņģis sarunā ar "Slam" žurnālistu Pīteru Volšu (Peter Walsh) atklāja sava jaunākā video tapšanas aizkulises.

Kristaps Porziņģis pirmos reklāmas līgumus ASV parakstīja, praktisku apsvērumu vadīts. Darījumam ar lidsabiedrību “Delta Airlines” sekoja līgumi ar Ņūdžersijas matraču ražotāju “Shifman” un sporta dzērienu izplatītāju “BodyArmor”.

Līgums ar “BodyArmor” tika izziņots 2015. gada 9. decembrī. Vienošanās paredzēja reklāmas plakātu izvietošanu Ņujorkā un uzņēmuma tirdzniecības stendos, kā arī akciju “12 Days of Kristaps”. Tās ietvaros pircēji 12 dienas varēja pieteikties vietējās radio stacijas konkursam. Balva – tikšanās ar Porziņģi.

“BodyArmor” līdzdibinātājs un vadītājs Maiks Ripols (Mike Repole) ārkārtīgi lepojās ar latvieša izvēli. "Kriss bija mūsu redzeslokā kopš NBA drafta. Mums ir lieliska sadarbība, jo viņam ļoti patīk mūsu produkts. Citi sporta dzērienu uzņēmumi viņu pamanītu tikai tad, ja viņš izcīnītu divus titulus un 10 reizes piedalītos zvaigžņu spēlē."

2017. gada 18. oktobrī “BodyArmor” publicēja jauno reklāmas video “Aizrautība ir dabiska” (Obsession is natural). “Ir tikai viena lieta, kas nošķir slikto no labā. Labo no izcilā. Izcilības no leģendām. Tikai viena lieta. Aizrautība,” tāds ir video vēstījums.

“Tā bija Kobes Braienta ideja,” intervija žurnālam “Slam” atzina Kristaps Porziņģis. “Tāda bija viņa mentalitāte karjeras garumā. Domāju, ka “BodyArmor” parakstīja līgumus ar spēlētājiem, kuriem bija līdzīga mentalitāte – aizrautība lietās, kuras viņi dara. Redzu to arī sevī. Noskatījos video un man patika, kā tajā izskatos. Man patika reklāmas tapšanas process, ideja un izpildījums.”

Pirms video tapšanas Kobe piezvanīja Kristapam. "Viņš man zvanīja. Man bija daudz jautājumu – centos iegūt viņa uzmanību, lai pajautātu par līdera lomu un tamlīdzīgi. Mums bija laba saruna. Godīgi sakot, biju samērā pārsteigts. Priecājos par iespēju ar viņu runāt, uzdot dažus jautājumus un iegūt 15 minūtes viņa laika. Pat pēc karjeras beigām viņš ir ļoti aizņemts. Tas bija forši."

Latvietis dalījās pārdomās par “Real Madrid” un Slovēnijas valstsvienības uzbrucēja Lukas Dončiča sniegumu. “Neesmu redzējis nevienu Eiropas spēlētāju 18 gadu vecumā, kurš spēlē kā viņš. Dončičs ir viens no “Real” līderiem un, atšķirībā no citiem jaunajiem puišiem un manis tai skaitā, izceļas ar neticamu stabilitāti. Tas pārsteidz visvairāk. Skatoties, ko viņš dara Eiropas elitē, uzskatu, ka viņam nākamgad jākļūst par NBA drafta pirmo numuru.”

“Kad spēlēju Spānijā, nebiju liela zvaigzne kā tagad Luka,” turpināja Porziņģis. “Jautājums ir – kā izdosies pāreja uz NBA? Eiropas izcilnieki ne vienmēr pārnāk uz NBA un uzreiz gūst panākumus. Man bija viegli pielāgot savu spēli NBA, taču aizsargiem, manuprāt, ir grūtāk. Iespējams, ka Dončičam vajadzēs nedaudz laika, taču uzskatu, ka NCAA nav neviena puiša, kurš šobrīd Eirolīgā varētu paveikt to pašu, ko viņš.”

"Atceros katru Kobes teikto vārdu. Tā bija privāta saruna – paturēšu visus noslēpumus pie sevis," pabeidza Porziņģis.

Video: Obsession is natural

Izmantotie resursi:
Kristaps Porzingis signs deal with BodyArmor...
Kristaps Porzingis on Opening Night, Melo, Luka...


, 2017-10-24 20:35, pirms 6 gadiem
NBA melnie Dončiču nospiedīs.
, 2017-10-24 20:38, pirms 6 gadiem
Kefirgalva rakstīja: NBA melnie Dončiču nospiedīs.
vrb sakuma, bet domaju nebūs tas eiropietis, kas pazūd NBA
, 2017-10-24 20:57, pirms 6 gadiem
Kad Kriss ieliks windmill vai caur kājām?
, 2017-10-24 21:13, pirms 6 gadiem
Rubio arī bija izcils Eiropā 18 gados, bet NBA tikai pēc visiem šiem gadiem sasniedzis vidusmēra PG līmeni. Nav slikti, bet viegli nebija. KP pareizi saka, aizsargiem pāreja uz NBA ir smagāka, ne par velti NBA ir tik maz augsta līmeņa balto aizsargu, kamēr garo vidū balto ir daudz.
, 2017-10-24 21:30, pirms 6 gadiem
Mixes rakstīja: Rubio arī bija izcils Eiropā 18 gados, bet NBA tikai pēc visiem šiem gadiem sasniedzis vidusmēra PG līmeni. Nav slikti, bet viegli nebija. KP pareizi saka, aizsargiem pāreja uz NBA ir smagāka, ne par velti NBA ir tik maz augsta līmeņa balto aizsargu, kamēr garo vidū balto ir daudz.
Rubio ir pat uzlabojis metienu precizitāti. Nesaprotu kāpēc Vilki šo aizmainīja, Rubio ļoti noderētu viņiem pie esošā sastāva.
, 2017-10-24 21:38, pirms 6 gadiem
Šeit jāskatās nedaudz dziļāk no kurienes Dončičs nāk ,kādu basketbola skolu pārstāv ,jo no Dienvidslāvijas ir pietiekami liels skaits ar aizsargiem ,kas NBA ir aizvadījuši izcilas sezonas.... nemaz nekur tālu nav jāmeklē , valstsvienībā tāds kadrs kā G.Dragičš griež uz lielākās basketbola skatuves.
, 2017-10-24 21:51, pirms 6 gadiem
Reklāmai storyline ir dikti labs, bet uzfilmēts tik švaki!
, 2017-10-24 21:52, pirms 6 gadiem
Domāju, ka viņš nesasniegs Dragiča līmeni, Dragičs ir krietni vien eksplozīvās spēlētājs! Dimāju, ka NBA viņam izveidosies normāla karjera, bet viņš nebūs spēlētājs ap kuru veidos komandu!
sasmeejos rakstīja: Šeit jāskatās nedaudz dziļāk no kurienes Dončičs nāk ,kādu basketbola skolu pārstāv ,jo no Dienvidslāvijas ir pietiekami liels skaits ar aizsargiem ,kas NBA ir aizvadījuši izcilas sezonas.... nemaz nekur tālu nav jāmeklē , valstsvienībā tāds kadrs kā G.Dragičš griež uz lielākās basketbola skatuves.
, 2017-10-24 22:08, pirms 6 gadiem
Nez, man tā video skaņa rada iztēli, kā Porziņģis sēž uz poda šaurā tualetē un liek kluci, tajā pat laikā ierunājot reklāmas tekstu savā iphone
, 2017-10-24 22:15, pirms 6 gadiem
Fleksis rakstīja: Nez, man tā video skaņa rada iztēli, kā Porziņģis sēž uz poda šaurā tualetē un liek kluci, tajā pat laikā ierunājot reklāmas tekstu savā iphone
so true
, 2017-10-24 22:48, pirms 6 gadiem
neesmu angļu valodas eksperts, bet manuprāt kļūdains tulkojums.

aizrautība = passion.

obsession = apsēstība!

par šo daudz runā pasaulēs izcilības sakarā. ar aizrautību tu vari tikt labā līmenī, bet nebūsi izcilnieks.
lai būtu izcils un unikāls, labākais jau nepieciešama nākamā pakāpe - apsēstība!
, 2017-10-25 00:14, pirms 6 gadiem
hokejists1188 rakstīja: Domāju, ka viņš nesasniegs Dragiča līmeni, Dragičs ir krietni vien eksplozīvās spēlētājs! Dimāju, ka NBA viņam izveidosies normāla karjera, bet viņš nebūs spēlētājs ap kuru veidos komandu!
To mēs redzēsim , Lukam ir savi trumpji ,ko izmantot un viens no galvenajiem ir gaišā galva ,kas tādā vecumā jau ir kkas fenomenāls.
, 2017-10-25 03:34, pirms 6 gadiem
Daniel rakstīja: neesmu angļu valodas eksperts, bet manuprāt kļūdains tulkojums.

aizrautība = passion.

obsession = apsēstība!

par šo daudz runā pasaulēs izcilības sakarā. ar aizrautību tu vari tikt labā līmenī, bet nebūsi izcilnieks.
lai būtu izcils un unikāls, labākais jau nepieciešama nākamā pakāpe - apsēstība!
Saistībā ar apsēstību - ne jau velti KP6 analīzē atklājās, ka viņš pārtrenējas (un tas ir bijis galvenais iemesls tukšajām baterijām uz sezonas beigu daļu). Šo pielabos un tad spēs turēt nevis 100 uz 40 spēlēm, bet 95 uz 80
, 2017-10-25 11:36, pirms 6 gadiem
Dragič ir cits stāsts, jo retais baltais ar tik jaudīgu fizisko, krampi un tehniku. Tāds Dončič tuvāk Heivordam, kas galīgi nav slikts uz NBA melno fona.
, 2017-10-25 16:39, pirms 6 gadiem
Nu izskatās, ka KP sācis darīt visu, lai tiktu pie Dončiča draft Nr1
, 2017-10-31 21:12, pirms 6 gadiem
tommy90 rakstīja: Dragič ir cits stāsts, jo retais baltais ar tik jaudīgu fizisko, krampi un tehniku. Tāds Dončič tuvāk Heivordam, kas galīgi nav slikts uz NBA melno fona.
Nu nu, Dončič labi apskrēja Dairi Bertānu izlases spēlē, kaut gan jūs paši labi ziniet cik labs sprinteris ir Dairis. Un cik atceros tad Dončičš daudz un ātri skrēja, bet pēc spēles nemaz saguris nebija un tas viss 18. gados. Kas būs kad sasniegs optimālo vecumu 25-28
, 2017-10-31 21:14, pirms 6 gadiem
KP vajag lielo līgumu nevis Dončiču, būs uzvaras būs arī lielāks līgums. Pie lielas zaudējumu sērijas bosi var arī iedot mazāku līgumu.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.