Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Pacers" pirmssezonu noslēdz ar uzvaru pār "Hornets"

Rolands Eliņš

"Pacers" pirmssezonu noslēdz ar uzvaru pār "Hornets"
Metienu izdara Luiss Skola
Foto:AP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas trīs pārbaudes spēles, kurās ar uzvarām izcēlās "Pistons", "Pacers" un "Pelicans" vienības.

"Pacers" un "Hornets" mačā izpalika Lensa Stīvensona tikšanās ar bijušo komandu, jo savainojuma dēļ viņš spēlē nepiedalījās, tāpat kā Kemba Volkers un Džeralds Hendersons, savukārt "Pacers" rindas nebija diži spožākā situācijā, jo traumas dēļ nespēlēja arī Džordžs Hils un Deivids Vests. Līdz ar to no pagājušās sezonas sākumsastāva Indianai mazāk kā nedēļu pirms sezonas atklāšanas spēles ierindā bija tikai centrs Rojs Hiberts, kurš šodien atzīmējās ar desmit punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām.

Veiksmīgs pirmais puslaiks (54:35), kurā rezultatīvi darbojās Luiss Skola un Kalvins "Sīdžejs" Mailzs . Pieredzējušais argentīnietis izcēlās ar 15 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām, bet Mailzs sameta 23 punktus, palīdzot komandai uzvarēt ar 88:79. "Pacers" pārbaudes spēles noslēgusi ar trim uzvarām septiņās spēlēs, bet Šarlotes "Hornets" pieci zaudējumi astoņos mačos, turklāt arī šajā sastāvā "Pacers" aizsardzība tai sagādāja grūtas dienas. "Hornets" trāpīja vien 37% metienu no spēles, turklāt īpaši negatīvi izcēlās Gerijs Nīls, aizmetot garām 10 no 11 metieniem.

Detroitas "Pistons" pēdējā pārbaudes spēlē izcīnīja piekto pirmssezonas uzvaru, ar 109:103 pieveicot Filadelfiju. Šo spēli izlaida Gregs Monro, taču ar "double-double" atzīmējās Džošs Smits un Andrē Dramonds, 11 piespēles Derilam Augustīnam, bet veterāns Karons Batlers pievienoja 18 punktus. Pretinieku rindās ar pieciem bloķētiem metieniem izcēlās Nerlenss Noels, taču "Pistons" garie spēlētāji sagādāja problēmas arī viņam un spēli nācās noslēgt priekšlaicīgi sešu piezīmju dēļ, gūstot vien astoņus punktus.

Savukārt Ņūorleānas "Pelicans" savā pārbaudes spēļu noslēgumā laukumā izmēģināja 16 spēlētājus, katram sniedzot vismaz četras minūtes spēles laika, turklāt ironiskā kārtā viens no trim, kurš punktus neguva, bija pamatsastāva spēlētājs Drū Holidejs, kurš nospēlēja 21 minūti. Tas gan netraucēja gūt uzvaru 88:85 pār "Mavericks", kura uz rezervistu soliņa atstāja praktiski visu savu sākumsastāvu, ļaujot 42 minūtes nospēlēt un 17 punktus gūt Izraēlas basketbolistam Galam Mekelam.

NBA pārbaudes spēles

KomandasRez.Rezultatīvākie
"Hornets"- "Pacers"79:88Robertss 19 Mailzs 23
"Pistons" - "76ers"109:103Singlers 19 Simss 17
"Pelicans" - "Mavericks"88:85Evanss 14 Mekels 17

Izmantotie resursi:
NBA.com

  -1 [+] [-]

, 2014-10-24 11:59, pirms 10 gadiem
Pelicans izskatās labi, cerams tiks playoff

  +1 [+] [-]

, 2014-10-24 21:42, pirms 10 gadiem
Mr.Hot rakstīja: Pelicans izskatās labi, cerams tiks playoff
Vairākas komandas izskatās ļoti labi, bet varu derēt, ka sezonā neies tik spīdoši kā tas ir tagad.
Ļoti interesē kā sezonā ies Bostonai, jo pagaidām izskatās labi, nolasījies labs sastāvs.