Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Embīds: "Eitons šosezon dabūs pa pakaļu"

Andrejs Siliņš

Embīds: "Eitons šosezon dabūs pa pakaļu"
Džoels Embīds, Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas "76ers" centrs Džoels Embīds sarunā ar medijiem apgalvoja, ka šogad ar pirmo numuru draftētajam Fīniksas "Suns" centram Deandrē Eitonam debijas sezonā klāsies ļoti grūti.

"Viņam šosezon sados pa pakaļu. Viņš būs labs, bet, ja sakāt, ka viņš būs kā Džoels Embīds, es atbildu, ka spēlēju abos laukuma galos," Filadelfijas centra spēlētājs nevēlējās piekrist salīdzinājumiem ar šogad draftēto Eitonu. "Uzskatu, ka esmu labs uzbrukuma un labs aizsardzības spēlētājs. Es paveicu darbu abos laukuma galos."

"Paskatījos, kā viņš spēlē - viņam vēl ir daudz darba priekšā. Tomēr viņam ir liels potenciāls, viņš būs ļoti labs," prognozēja Embīds, kurš savās pirmajās divās sezonās vidēji guvis 22 punktus, izcīnījis 9,9 atlēkušās bumbas, atdevis 2,8 rezultatīvas piespēles un bloķējis 2,0 metienus.

20 gadus vecais Eitons koledžā nospēlēja vienu gadu, pagājušajā sezonā Arizonas universitātes rindās vidēji gūstot 20.1 punktu, izcīnot 11.6 bumbas pie groziem, bloķējot 1.9 metienus un atdeva 1,6 piespēles.

"Pagājušajā sezonā izcīnījām 52 uzvaras. Šogad sagaidu, ka izcīnīsim 55-65 uzvaras. Tas ir mērķis. Man tam būs jābūt lielai daļai no tā. Man katru vakaru būs jāgūst pa 27 punktiem. Esmu sajūsmā," jauno sezonu nevarēja sagaidīt Embīds.

Izmantotie resursi:
ESPN

  +1 [+] [-]

, 2018-09-24 14:07, pirms 6 gadiem
Aytons jebkurā gadījumā būs labāks 1. sezonā, kāds bija Embīds

     [+] [-]

, 2018-09-24 14:34, pirms 6 gadiem
kols00 rakstīja: Aytons jebkurā gadījumā būs labāks 1. sezonā, kāds bija Embīds
Protams,bet tas haips ap Aytonu ir šausmīgs.
Fiziskais jau nu drausmīgs,un mēģina uz tā izbraukti.Summer league jau neko baigi nerādija.Plikas izspēles viņam zem groza,un ar to sakrāja double double.