Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Viedoklis: Porziņģis kļūst par "Knicks" lielāko zvaigzni un citas Karmelo maiņas sekas

Rolands Eliņš

Viedoklis: Porziņģis kļūst par "Knicks" lielāko zvaigzni un citas Karmelo maiņas sekas
Kristaps Porziņģis un Karmelo Entonijs
Foto: USA Today Sports/Scanpix

NBA klubs Ņujorkas „Knicks” vakar beidzot paveica to, ko vēlējās, bet neprata izdarīt jau labu laiciņu – aizmainīja Karmelo Entoniju un reizē padarīja Kristapu Porziņģi par savas komandas pirmo numuru. Līdz ar to „Knicks” šīs sezonas sastāvs palicis krietni vājāks „uz papīra”, taču tas pavērs jaunas iespējas Porziņģim un citiem spēlētājiem pacelt sevi nākamajā līmenī.

Pirmdien uz līgumiem tiks likti pēdējie paraksti, un NBA ofisos tiks apstiprināta Karmelo Entonija kļūšana par „Thunder” spēlētāju, kamēr Eness Kanters un Dags Makdermots iegūs „Knicks” nozīmīti, tāpat „Knicks” īpašumā nonāks 2018. gada drafta otrās kārtas „Bulls” izvēle. Šīs sezonas sportiskajā ziņā tas, protams, ir Ņujorka ļoti slikts darījums – divi rezultatīvi rezervisti ar vāju aizsardzības spēli pret vienu no joprojām labākajiem „tīrajiem” punktu guvējiem.

Taču ne jau šīs sezonas sportiskā puse bija svarīga. „Knicks” bija jāatrod puslīdz pieklājīgs veids, kā tikt vaļā no Entonija, kura ierašanās uz komandas treniņnometni būtu nepatīkama situācija abām pusēm, un treniņnometne sākas pavisam drīz. Darījums ar „Thunder” Ņujorkai ir izdevīgs tāpēc, ka tiek iegūti divi vēl jauni spēlētāji (gan Makdermotam, gan Kanteram 25 gadi) bez ilgtermiņa līgumiem. „Knicks” vēlējās arī drafta pirmās kārtas izvēli, bet pārāk jau neizdevīga bija viņu situācija, lai realizētu arī šādu mērķi.

„Knicks” līdz ar to arī nospiedusi gāzes pedāli komandas pārbūves virzienā, ko solīja darīt jau sen. Kristaps Porziņģis lidmašīnā uz Ņujorku vakar iekāpa vienā statusā, bet no tās izkāpa jau kā „Knicks” lielākā zvaigzne. Un Ņujorkas bosi cer, ka tas tā paliks vēl vairākus gadus, jo šīs cerības dēļ veikuši lielas likmes. Daudz tiek cerēts arī uz spāņu centru Villiju Ernangomesu, tāpat 71 miljonu vērtā līguma parakstīšana apliecina uzticību Tima Hārdeveja potenciālam.

Atslēgas vārdi „Knicks” sastāvā šobrīd gan ir „cerības” un „potenciāls”. Porziņģis nupat kā Eiropas čempionātā pierādīja, ka var veiksmīgi uzņemties līdera lomu, un NBA apskatnieki ar cerībām citē statistiku, ka pagājušajā sezonā Porziņģis brīžos, kad Entonijs un Deriks Rouzs nebija laukumā, rādīja labāku sniegumu. Tagad viņam tas būs jāatkārto ne tikai atsevišķos spēles momentos, bet lielākajā daļā sezonas. Porziņģa rezultativitātei vajadzētu uzlaboties, un šobrīd zvaigžņu pamestajā Austrumu konferencē viņa vieta Zvaigžņu spēlē izskatās arvien reālāka.

"Knicks" lielākā zvaigzne - ne tikai panākums, bet arī slogs

Taču nevajadzētu arī gaidīt brīnumus – Porziņģis joprojām ir tikai 22 gadus vecs iespaidīgs talants, nevis nobriedusi superzvaigzne. Situāciju visai precīzi apraksta ESPN apskatnieks Īens Beglijs: „Porziņģis šosezon droši vien brīžiem izskatīsies izcili, taču netrūks arī vāju periodu. Bet „Knicks” uzsvars šobrīd ir plašākā mērogā nekā tikai par šo sezonu. Komandas uzvaru skaits šosezon nebūs tik svarīgs kā Porziņģa, Hārdeveja un Ernangomesa individuālā attīstība.”

Porziņģim turklāt nāks klāt jaunas problēmas, kas seko tādai atbildībai kā būt par NBA kluba galveno zvaigzni. Vairs nebūs jānoskatās, kā partneri brīžos, kad uzbrukums iesprūdis, atstāj bumbu Entonijam un cer, ka viņš kaut ko pēdējās sekundēs izdomās – tagad būs jāizdomā pašam. Arī komandas zaudējumi un uzvaras turpmāk tiks saistīti, galvenokārt, ar Porziņģa vārdu. Tāpat arvien vairāk nāksies sastapties ar to, ka pretinieku aizsardzība koncentrēsies pārsvarā uz viņu, un pāragri sakrātās piezīmes, kas līdz šim gadījušās visai bieži, atstās daudz lielāku iespaidu uz komandas kopējo sniegumu.

Nedrīkst arī nenovērtēt Entonija ietekmi uz Porziņģi – no komandas ir aizgājis ļoti pieredzējis spēlētājs un mentors, kurš publiski bija bieži aizstāvējis Porziņģi pēc neveiksmīgām spēlēm, iedrošinājis un uzslavējis pēc panākumiem. NBA apskatnieki vēsta, ka Karmelo Ņujorkas sastāvā bijis ļoti cienīts kā komandas biedrs, jo centies palīdzēt jaunajiem spēlētājiem iejusties komandā. Tāpat arī tiek pieminēta situācija, kad pēc Klientonija Ērlija sašaušanas, kad pastāvēja bažas par viņa atskaitīšanu šī iemesla dēļ, Entonijs Ērlijam solījis finansiālu atbalstu, tādēļ Entonijs, lai pēc basketbola stila savā ziņā savtīgs un piespēles ne pārāk bieži dalošs spēlētājs, ģērbtuvēs raksturots ar pavisam citiem vārdiem.

Kāds ir paša Porziņģa viedoklis par Entonija pakāpenisko izstumšanu no komandas, to šovasar uzzināt neizdevās, jo Porziņģis ļoti pārliecināti sarunās ar Latvijas medijiem izteica vēlmi par „Knicks” situāciju nerunāt. „Knicks” mediju dienā (un turpmāk sezonā) gan diez viņam ar šādu atbildi izdosies novirzīt interviju uz citu pusi, taču Entonija un Latvijas izlases dēļ no uzmanības loka šobrīd nedaudz pazuduši citi svarīgi jautājumi, kuri gan jau drīz atgriezīsies dienas kārtībā.

Vai Džeksona atlaišana mazinājusi vai pacēlusi Porziņģa viedokli par „Knicks” vadības spējām? Vai tiks atrasts labs paskaidrojums pēcsezonas tikšanās nokavēšanai? Kā Porziņģis vērtēja sava vārda parādīšanos NBA darījumu pārrunās? Un svarīgs arī viens kluss nākotnes jautājums – vai Džeksona un Entonija, divu NBA pasaules smagsvaru, nebūt ne smukā aizmainīšana/atlaišana no „Knicks” nebūs ietekmējusi Porziņģa uzskatus, ka šis ir klubs, kurā viņš vēlas pavadīt savu karjeru?

Tas gan patiešām ir nākotnes jautājums, kamēr šosezon aktuāls būs jautājums, vai „Knicks” spēs lielās pārmaiņas kluba vadībā un sastāvā padarīt par pārmaiņām arī spēles stilā. Jo par spīti visām runām par un ap trīsstūra uzbrukumu „Knicks” lielākā problēma pēdējās sezonās bija aizsardzība. Šur tur tiek minēts, ka Entonijs šajā ziņā bijis starp lielākajiem grēkāžiem, taču viņa aizmainīšana diez vai nesusi milzīgus plusus. Turku centrs Kanters Oklahomā bija tikai rezervists tieši tāpēc, ka pret pretinieku sākumsastāva spēlētājiem uzskatāmi krita ārā aizsardzībā, un arī Makdermots savās pirmajās trīs sezonās NBA šajā ziņā nav pozitīvi izcēlies.

"Knicks" ieguvumi nenes jaunas vēsmas aizsardzībā un rada pārprodukciju garajā galā

Makdermots vieglā uzbrucēja pozīcijā noteikti noderēs - vēl atklāts jautājums, cik labā formā būs Maikls Bīzlijs, un Makdermots varētu pacīnīties par vietu sākumsastāvā ar Lensu Tomasu. Jāatceras gan, ka Ņujorkai ir divi dārgi otrie numuri – Hārdevejs un Lī (kopējā līgumu summa 121 miljons). Treneris Hornačeks var mēģināt iespēlēt viņus abus reizē sākumsastāvā, ņemot vērā trešā numura pozīcijas nosacīto pieticību.

Taču Hornačeku daudz smagākas pārdomas sagaida garajā galā. Šobrīd viņam pieejami pieci garie spēlētāji – Porziņģis, Ernangomess, Kanters, sezonu pārliecinoši pabeigušais Kails O`Kvins un traumu vajātais Žoakims Noā. Noā gan arī brīžos, kad bija vesels, „Knicks” sastāvā pārliecinošu iespaidu neatstāja un spēlēja maz pat tad, ja saglabāja vietu sākumsastāvā. Ja Noā spēs piedāvāt daudzmaz stabilu sniegumu savās 15-20 minūtēs spēles laika, „Knicks” droši vien meklēs iespējas decembrī aizmainīt Kanteru. Viņam gan ir nepievilcīga spēlētāja opcija par 18 miljoniem uz 2018./19. gada sezonu, taču viņš varētu būt interesants komandām, kas meklē stabilus pastiprinājumus uz izslēgšanas spēlēm.

Pēc pagājušajā sezonā un Eiropas čempionātā redzētā loģiski būtu, ja sākumsastāvā būtu Porziņģis un Ernangomess, spēlētāji, uz kuriem „Knicks” izdara nākotnes cerības. Taču vadības nomaiņa vēl nenozīmē, ka Ņujorkas klubā viss notiks loģiski. Kā nekā, tieši „Knicks” pieder uzvaras nominācijās „Vasaras pārmaksātākais līgums” (Hārdevejs) un „Vasaras nelīdzvērtīgākā maiņa” (Entonijs pret Kanteru un Makdermotu). Šī maiņa, kā jau minēts, bija teju labākais variants, ko „Knicks” šobrīd varēja izspiest, taču tik un tā sportiski ļoti nelīdzvērtīga.

Tas, protams, rada pretēju efektu Oklahomsitijas nometnē. Šovasar tā jau ieguva Polu Džordžu, un tagad Raselam Vestbrukam blakus tiek nolikts arī Entonijs. Tiek izteikta cerība, ka šajos apstākļos Entonijs varētu parādīt savu labāko sniegumu. Kā nekā, pēdējos gados Entonijs izskatījās visiespaidīgāk tieši ASV izlasē, kur viņš tomēr nebija vislielākā zvaigzne un uzbrukuma līderis.

„Thunder” šo maiņu uzskatīja par iespēju paaugstināt likmes šosezon un varbūt pat apdraudēt galvenās favorītes „Warriors” pozīcijas. Ja izdosies laba sezona un pierādīsies, ka Entonijs, Džordžs un Vestbruks var veiksmīgi spēlēt kopā, tad „Thunder” cerība, ka Džordžs parakstīs jaunu līgumu, būs vēl lielāka. „Thunder” ir arī ļoti cienīts galvenais treneris Billijs Donovans un (vismaz līdz šim) bija sakārtota aizsardzība ar stabilo Jaunzēlandes centru Stīvenu Adamsu priekšgalā – tās ir lietas, ko „Knicks” kopā ar Entoniju tā arī neatrada.

Tagad „Knicks” mēģinās šīs lietas atrast ar Porziņģi un Hornačeku. Jācer tikai, ka kluba vadība neaizmirsīs savus ilgtermiņa mērķus un nekritīs panikā, ja sezonas pirmajā pusē uzvaras nāks ļoti grūti un reti. Galu galā, tāds ir izvēlētais ceļš, un ļoti labi, ka ceļš vispār ir izvēlēts, nevis turpināta pēdējo sezonu nosacītā stagnācija.

”Knicks” provizoriskais sastāvs 17./18. gada sezonai

PozīcijaSpēlētājsLīgums
AizsargiFranks Ntikilinālīdz 2021. gadam
Ramons Sešonsslīdz 2018. gadam
Džarets Džekslīdz 2018. gadam (daļēji garantēts)
Rons Beikerslīdz 2019. gadam
Tims Hārdevejslīdz 2021. gadam (spēlētāja iespēja)
Kortnijs Līlīdz 2020. gadam
Damjens Dotsonslīdz 2020. gadam
UzbrucējiKristaps Porziņģislīdz 2019. gadam
Maikls Bīzlijslīdz 2018. gadam
Mindaugs Kuzminskslīdz 2019. gadam
Lenss Tomasslīdz 2020. gadam
Dags Makdermotslīdz 2018. gadam
CentriVillijs Ernangomesslīdz 2020. gadam
Žoakims Noālīdz 2020. gadam
Kails O`Kvinslīdz 2019. gadam (spēlētāja opcija)
Eness Kanterslīdz 2019. gadam (spēlētāja opcija)

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA | NBA.com
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

1 2 45 komentāri
Slēpts komentārs: girgersons

  +7 [+] [-]

, 2017-09-24 16:32, pirms 7 gadiem
Porziņģim tagad būs jāvelk komanda! Cerams spēs vilkt, bet reāli skatoties, cerības uz play-off šai sezonā ir mazas.
Nākotnes virzienā skatoties, varētu būt diezgan labi.

  -3 [+] [-]

, 2017-09-24 16:33, pirms 7 gadiem
Lai cīnās par pirmo drafta picku

 +13 [+] [-]

, 2017-09-24 16:41, pirms 7 gadiem
ASV KP sauc arī par lielāko zvaigzni NBA! Nav jēgas klausīties ko par viņu runā jo viedoklis katram ir savs, galvenais ir tas ko viņš rāda laukumā!

Es ne brīdi nešaubos ka KP būs izcils Knicks līderis! Kas par to liecina? Par to liecina tas kā viņš kā debitants būdams izturēja šo nereālo Ņujorkas fanu un mediju psiholoģisko spiedienu uz sevi un viņš turpina spoži soļot - tādas lietas iztur tikai izredzētie un tādi kuri ir izcili tajā ko viņi dara, un nav svarīgi kas tev tajā brīdī ir blakus, mamma, tētis, brāļi, Karmelo vai draudzene, tur sev palīdzēt un izdzīvot vari tikai Tu pats un KP ar to tika galā vairāk nekā izcili un tā ir tā pārliecība kas liek ticēt tam ka viņš būs izcils tajā ko viņš dara!

  +2 [+] [-]

, 2017-09-24 16:50, pirms 7 gadiem
Ar šo sastāvu vienkārši jāzaudē spēles un jācer uz augstiem draft pikiem! 20-24 uzvaras varetu mošk izspiest.

  +7 [+] [-]

, 2017-09-24 16:51, pirms 7 gadiem
Nākošajā sezonā viss vienkārši, KP metīs pāri pa 20 punktiem katru spēli, bet knicks zaudēs visiem pēc kārtas.

  -1 [+] [-]

, 2017-09-24 16:54, pirms 7 gadiem
Tā ir Ņujorka! Ja komanda un KP nespēlēs labi, fani un prese vainīgo atradīs vienmēr, un retais izdzīvo tādu demontāžu, uz kādu ir spējīgi ņujorkieši. Neieradies uz pēcsezonas tikšanos, izēdi Filu Džeksonu, ļāvi savam aģentam runāt par opciju kļūt par brīvo aģentu un tagad pāri trīs sedzēju rokām no centra nevari iemest trīspunktnieku!?

  +4 [+] [-]

, 2017-09-24 16:57, pirms 7 gadiem
Daudzi saka,ka Karmelo maina ir neizdeviga.Es gan ta nedomaju.Mans viedoklis ir tads,ka maina jau sogad bija neizbegama.Parak lielus s..dus Fils bija sastradajis.Un busim godigi -Carmelo ir sava norieta+milziga alga un vel veto..Visi saprata,ka Knicks pa lielam pret vinu neko lielu nedabus.
Tagad ir ljoooti daudz jautajumu.Uz tiem atbildi dos sezona.Nez,kadas domas ir Knicks vadibai par jauno sezonu.Tankoties jau no sakuma vai tomer apskatities uz jauna modelja iespejam???Prieks jaunajiem jau labaks variants butu,ka komandas vadiba dotu uzstafijumu tikt play-off.Ari zema vieta dod tikai lielaku % iespeju uz 1.piku

  +3 [+] [-]

, 2017-09-24 17:02, pirms 7 gadiem
Galvenais, lai KP nepiemeklē Entonija Deivisa liktenis, kad pats vari laukumā plosīties, bet dēļ sūdīga komandas menedžementa paliec bez playoffiem gadiem ilgi.

  +9 [+] [-]

, 2017-09-24 17:11, pirms 7 gadiem
gohardorgohome rakstīja: Galvenais, lai KP nepiemeklē Entonija Deivisa liktenis, kad pats vari laukumā plosīties, bet dēļ sūdīga komandas menedžementa paliec bez playoffiem gadiem ilgi.
Nepiekrītu. Galvenais ir laukumā plosīties. Gan jau atnāks arī spēcīgi komandas biedri, bet Ņujorkā, ja tu plosīsies un būsi pilsētas varonis, zaudēumus tev piedos, bet popularitāte tevi padarīs par vienu no pasaules varenākajiem cilvēkiem. Var nonākt pat tik tālu, ka līgas seja būs KP, bet čempioniem augstākais sasniegums būs tikt noliktam blakus Ņujorkas superzvaigznei. Jo tā ir Ņujorka. Toties viņi necietīs tos, uz kuriem būs likuši cerības, bet kas neplosīsies.

Deiviss var plosīties, bet viņš var nekad tā arī nesasniegt tādu komerciālo statusu, kāds jau tagad ir Porziņģim.

  -2 [+] [-]

, 2017-09-24 17:13, pirms 7 gadiem
Kāds būs knicks starting 5 ?
Willy,KP ??? Hardaways un Sessions?

Vai spēlēs ar Lee + Hardaway ? Vai Lee var nospēlēt 3 ? Vai Frenks sevi pierādīs, līdzīgi kā KP un uzreiz nostiprināsies starta 5 ? Ko knicks iesāks ar Noah ?

  +3 [+] [-]

, 2017-09-24 17:37, pirms 7 gadiem
M rakstīja: Nepiekrītu. Galvenais ir laukumā plosīties. Gan jau atnāks arī spēcīgi komandas biedri, bet Ņujorkā, ja tu plosīsies un būsi pilsētas varonis, zaudēumus tev piedos, bet popularitāte tevi padarīs par vienu no pasaules varenākajiem cilvēkiem. Var nonākt pat tik tālu, ka līgas seja būs KP, bet čempioniem augstākais sasniegums būs tikt noliktam blakus Ņujorkas superzvaigznei. Jo tā ir Ņujorka. Toties viņi necietīs tos, uz kuriem būs likuši cerības, bet kas neplosīsies.

Deiviss var plosīties, bet viņš var nekad tā arī nesasniegt tādu komerciālo statusu, kāds jau tagad ir Porziņģim.
Vieniem svarīgs ir lielpilsētas zvaigznes statuss un instagram sekotāju skaits, citiem sportiskie sasniegumi un tituli. Es kā spēlētājs izvēlētos otro.

  +2 [+] [-]

, 2017-09-24 17:39, pirms 7 gadiem
Ja reizi latvisko, tad nevis "Ntikilinā" (kur pie tam burti sajaukti), bet "Nilikina".
Skaidrs, ka būvēs spēli ap KP. Jautājums, ko darīs ar konkurenci garajā galā?

     [+] [-]

, 2017-09-24 17:48, pirms 7 gadiem
gohardorgohome rakstīja: Vieniem svarīgs ir lielpilsētas zvaigznes statuss un instagram sekotāju skaits, citiem sportiskie sasniegumi un tituli. Es kā spēlētājs izvēlētos otro.
Basketbolā tas nav tik viennozīmīgi. Titulu iegūst arī komandas piecpadsmitais spēlētājs, bet ne katrs lido kā supermens cauri TV ekrāniem, lai ietriektu kārtējo putback danku, ne katrs, kam ir gredzeni, var aizvadīt tādu sezonu kā Rasels Vestbrūks (bet viņa komandai sportisko sasniegumu un titulu it kā nav, un individuālie sasniegumi neko nenozīmē).

Pajautā sev: piemēram, Zaza Pačulija (čempions, pat sākumsastāva spēlētājs kā nekā) vai Entonijs Deiviss?

  +4 [+] [-]

, 2017-09-24 17:53, pirms 7 gadiem
KP ļoti svarīgs gads. Novēlu veiksmi godam izturēt šo pārbaudījumu!

  +2 [+] [-]

, 2017-09-24 18:00, pirms 7 gadiem
M rakstīja: Basketbolā tas nav tik viennozīmīgi. Titulu iegūst arī komandas piecpadsmitais spēlētājs, bet ne katrs lido kā supermens cauri TV ekrāniem, lai ietriektu kārtējo putback danku, ne katrs, kam ir gredzeni, var aizvadīt tādu sezonu kā Rasels Vestbrūks (bet viņa komandai sportisko sasniegumu un titulu it kā nav, un individuālie sasniegumi neko nenozīmē).

Pajautā sev: piemēram, Zaza Pačulija (čempions, pat sākumsastāva spēlētājs kā nekā) vai Entonijs Deiviss?
Nu gruzīns izdarīja visvairāk, lai uzveiktu Spurs.

     [+] [-]

, 2017-09-24 19:00, pirms 7 gadiem
M rakstīja: Basketbolā tas nav tik viennozīmīgi. Titulu iegūst arī komandas piecpadsmitais spēlētājs, bet ne katrs lido kā supermens cauri TV ekrāniem, lai ietriektu kārtējo putback danku, ne katrs, kam ir gredzeni, var aizvadīt tādu sezonu kā Rasels Vestbrūks (bet viņa komandai sportisko sasniegumu un titulu it kā nav, un individuālie sasniegumi neko nenozīmē).

Pajautā sev: piemēram, Zaza Pačulija (čempions, pat sākumsastāva spēlētājs kā nekā) vai Entonijs Deiviss?
Bet šobrīd runa ir nevis par komandas 15. spēlētāju vai Pačuliju, bet augstāka līmeņa spēlētājiem kā Porziņgis. Kad izvēle ir starp zvaigzne ar tituliem vai superzvaigzne (pie tam pagaidām nevis laukumā, bet ārpus tā) bez.

  +3 [+] [-]

, 2017-09-24 19:01, pirms 7 gadiem
"Taču nevajadzētu arī gaidīt brīnumus – Porziņģis joprojām ir tikai 22 gadus vecs iespaidīgs talants, nevis nobriedusi superzvaigzne... Porziņģim turklāt nāks klāt jaunas problēmas, kas seko tādai atbildībai kā būt par NBA kluba galveno zvaigzni..."

Tieši otrādi, beidzot KP karjera iegūst pilnvērtīgai attīstībai vajadzīgos elementus - t.sk. iespēja iegūt pieredzi kā kluba vadošajam spēlētājam. Tieši šeit KP, atrodoties aiz veterānu mugurām, atpalika no citām sava drafta jaunajām zvaigznītēm.

  +3 [+] [-]

, 2017-09-24 19:04, pirms 7 gadiem
Gluži nepiekrītu autoram par Knicks itkā neizdevīgo maiņu. Laba maiņa, ņemot vērā, ka vēl nesen bija pat doma par līguma izpirkšanu.

     [+] [-]

, 2017-09-24 19:06, pirms 7 gadiem
gohardorgohome rakstīja: Bet šobrīd runa ir nevis par komandas 15. spēlētāju vai Pačuliju, bet augstāka līmeņa spēlētājiem kā Porziņgis. Kad izvēle ir starp zvaigzne ar tituliem vai superzvaigzne (pie tam pagaidām nevis laukumā, bet ārpus tā) bez.
Piekrītu, ka Porziņģim būtu jāspēlē komandas interesēs, lai izcīnītu pēc iespējas vairāk uzvaru, nevis savtīgi uz sevi. Bez vārda runas. Taču viss, ko viņš var darīt, ir viss, ko viņš var darīt. Būt profesionālim, lielai zvaigznei un dāvāt Ņujorkai tos īpašos momentus, kurus rādīt visos TV kanālos. Nevis visu laiku gaidīt no komandas vadības īstos partnerus un ar asarām acīs spēlēt Kevinu Gārnetu.

  +2 [+] [-]

, 2017-09-24 19:08, pirms 7 gadiem
Daniel rakstīja: "Taču nevajadzētu arī gaidīt brīnumus – Porziņģis joprojām ir tikai 22 gadus vecs iespaidīgs talants, nevis nobriedusi superzvaigzne... Porziņģim turklāt nāks klāt jaunas problēmas, kas seko tādai atbildībai kā būt par NBA kluba galveno zvaigzni..."

Tieši otrādi, beidzot KP karjera iegūst pilnvērtīgai attīstībai vajadzīgos elementus - t.sk. iespēja iegūt pieredzi kā kluba vadošajam spēlētājam. Tieši šeit KP, atrodoties aiz veterānu mugurām, atpalika no citām sava drafta jaunajām zvaigznītēm.
Atpalika no kura? Vienīgais Tauns nāk prātā.

     [+] [-]

, 2017-09-24 19:10, pirms 7 gadiem
NYK tuvāko 5-7 gadu laikā nekur netiks tālu ar to domāts PO netiks. <--- Mans viedoklis, JO:
1) Jaunie spēlētāji nav tik labi kā PHI spēlētāji. T.N., ka es domāju, ka tieši PHI būs tā komanda, kas tuvāko gadu laikā (pēc 3-6 gadiem) spēs konkurēt uz galveno titulu.
2) NYK jaunie spēlētāji, kas nākotnē var būt labi ir tikai KP un Ernangomzes. Pārējos neredzu nekādu potenciālu.
3) KP ir un būs līderis un viņam vajag komandā 2-3 spēlētājus, kas arī būs līderi (Entonija pozīcijā, labu centru un saspēlnieku). Tieši no saspēlnieka daudz kas atkarīgs.
PIEMĒRS: Kad LBJ spēlēja Miami, CLE sūkāja. Tad, kad viens pats Lebrons atnāca uz CLE, uzreiz komanda tika finālā, jo salasīja tādus spēlētājus kā K.Love, JR.Smit, T.Tomsonu un citus. Paldies.

  +2 [+] [-]

, 2017-09-24 19:32, pirms 7 gadiem
RahX rakstīja: NYK tuvāko 5-7 gadu laikā nekur netiks tālu ar to domāts PO netiks. <--- Mans viedoklis, JO:
1) Jaunie spēlētāji nav tik labi kā PHI spēlētāji. T.N., ka es domāju, ka tieši PHI būs tā komanda, kas tuvāko gadu laikā (pēc 3-6 gadiem) spēs konkurēt uz galveno titulu.
2) NYK jaunie spēlētāji, kas nākotnē var būt labi ir tikai KP un Ernangomzes. Pārējos neredzu nekādu potenciālu.
3) KP ir un būs līderis un viņam vajag komandā 2-3 spēlētājus, kas arī būs līderi (Entonija pozīcijā, labu centru un saspēlnieku). Tieši no saspēlnieka daudz kas atkarīgs.
PIEMĒRS: Kad LBJ spēlēja Miami, CLE sūkāja. Tad, kad viens pats Lebrons atnāca uz CLE, uzreiz komanda tika finālā, jo salasīja tādus spēlētājus kā K.Love, JR.Smit, T.Tomsonu un citus. Paldies.
Tu jau te uzrakstīji čišmišu ar rozīnēm.

Kāds tam piemēram vispār ar domu, ka vajag normālu PG?

1. redzēsim, ko rokijs darīs
2. Sešons nemaz nav tik slikts. Nav elite, bet nav slikts.

     [+] [-]

, 2017-09-24 19:34, pirms 7 gadiem
Franks Ntikilinā (C)
(spēlētāja iespēja)(C)
(spēlētāja opcija)(C)

  +2 [+] [-]

, 2017-09-24 19:48, pirms 7 gadiem
Karamele jau arī bija ar sliktu aizsardzību - kāpēc to neviens neuzsver?!

  -2 [+] [-]

, 2017-09-24 20:01, pirms 7 gadiem
Neesmu eksperts. Bet bus grūti KP!

  +1 [+] [-]

, 2017-09-24 20:07, pirms 7 gadiem
gohardorgohome rakstīja: Galvenais, lai KP nepiemeklē Entonija Deivisa liktenis, kad pats vari laukumā plosīties, bet dēļ sūdīga komandas menedžementa paliec bez playoffiem gadiem ilgi.
KP ir tik jauns, ka play off nekur nepazudīs, ja ne šosezon, tad nākamo vai aiznākamo noteikti! Tāda kalibra klubi un tādās lielās pilsētās, tie spēj piesaistīt zvaigznes, vienu brīdi klubs ir ateja, bet jau nākamo spēlē finālā! Tā ir bijis ar Celtics, GSW, Heat, Bulls u.t.t.

     [+] [-]

, 2017-09-24 20:07, pirms 7 gadiem
Kanters ir ļoti labs, bet Noah ir enkurs, ko vajadzētu aizmainīt, bet neviens neņems;

     [+] [-]

, 2017-09-24 20:09, pirms 7 gadiem
RahX rakstīja: NYK tuvāko 5-7 gadu laikā nekur netiks tālu ar to domāts PO netiks. <--- Mans viedoklis, JO:
1) Jaunie spēlētāji nav tik labi kā PHI spēlētāji. T.N., ka es domāju, ka tieši PHI būs tā komanda, kas tuvāko gadu laikā (pēc 3-6 gadiem) spēs konkurēt uz galveno titulu.
2) NYK jaunie spēlētāji, kas nākotnē var būt labi ir tikai KP un Ernangomzes. Pārējos neredzu nekādu potenciālu.
3) KP ir un būs līderis un viņam vajag komandā 2-3 spēlētājus, kas arī būs līderi (Entonija pozīcijā, labu centru un saspēlnieku). Tieši no saspēlnieka daudz kas atkarīgs.
PIEMĒRS: Kad LBJ spēlēja Miami, CLE sūkāja. Tad, kad viens pats Lebrons atnāca uz CLE, uzreiz komanda tika finālā, jo salasīja tādus spēlētājus kā K.Love, JR.Smit, T.Tomsonu un citus. Paldies.
Tik tālu uz priekšu skatīties... Sāksim ar to, ka mēs nevaram nemaz paredzēt, kādi talanti iekritīs draftos tuvāko 5-7 gadu laikā. Ja noveicas, var izcelt nākamo megazvaigzni... Ja vienlaicīgi progresēs KP, tad Play off būs. Es teikšu, ka NY spēlēs play off tuvāko 2-3 sezonu laikā.

  -3 [+] [-]

, 2017-09-24 20:15, pirms 7 gadiem
Plejofi šosezon būs vēl tālāki kā pagajušo gad!! Komanda bez potenciāla! Aizsardzība nulle!

     [+] [-]

, 2017-09-24 20:45, pirms 7 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: KP ir tik jauns, ka play off nekur nepazudīs, ja ne šosezon, tad nākamo vai aiznākamo noteikti! Tāda kalibra klubi un tādās lielās pilsētās, tie spēj piesaistīt zvaigznes, vienu brīdi klubs ir ateja, bet jau nākamo spēlē finālā! Tā ir bijis ar Celtics, GSW, Heat, Bulls u.t.t.
Un cik ilgi jau NYK ir ateja?

Kaut kā 30 gadus nespēj piesaistīt nevienu zvaigzni un pēdējā zvaigzne pat pašu draftētā.

     [+] [-]

, 2017-09-24 20:47, pirms 7 gadiem
oxa rakstīja: Kanters ir ļoti labs, bet Noah ir enkurs, ko vajadzētu aizmainīt, bet neviens neņems;
kanters ir slikts,noah ir nenovērtēts!

     [+] [-]

, 2017-09-24 21:04, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Un cik ilgi jau NYK ir ateja?

Kaut kā 30 gadus nespēj piesaistīt nevienu zvaigzni un pēdējā zvaigzne pat pašu draftētā.
Pēdējo 7 sezonu laikā Knicks 2x spēlējuši play off, un vienreiz bija ļoti tuvu tam. Tas tā, runājot par tikšanu play off.

     [+] [-]

, 2017-09-24 21:12, pirms 7 gadiem
Varam teikt ko gribam par NYK, bet praktiski visiem interesēs KP statistika. Savi 20+ ppg ganjau būs, bet lielākā intriga būs vai viņš tiks All-Star un vai Knicks dabūs vairāk par 25 uzvarām.

  +2 [+] [-]

, 2017-09-24 21:17, pirms 7 gadiem
KP tagad iespēja pierādīt sevi kā pirmo numuru. Ja vien Hardaways neizdomās, ka viņš ir pirmā opcija.
1 2 45 komentāri