Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Knicks izskata trīs komandu maiņas darījumu

Knicks izskata trīs komandu maiņas darījumu
Karmelo Entonijs
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas “Knicks” lielākā zvaigzne Karmelo Entonijs nav mainījis savas domas un vēlas pārcelties uz Hjūstonas “Rockets”.

Basketbolista lēmumu nevarot ietekmēt nesenais paziņojums, ka Klīvlendas “Cavaliers” saspēles vadītājs Kails Ērvings vēlas tikt aizmainīts, bet viens no potenciālajiem galamērķiem – “Knicks”, ziņo ESPN.

Iepriekš tika ziņots, ka Entonijs “Knicks” komandas vadībai devis zaļo gaismu sarunām ar Klīvlendas un Hjūstonas vienībām, tomēr šobrīd viņš par prioritāru izvirzījis pārcelšanos uz “Rockets”.

Jau zināms, ka vētru NBA tirgū sacēlis Klīvlendas “Cavaliers” saspēles vadītājs Kails Ērvings, kurš kluba vadībai pieprasījis maiņu uz citu komandu. Basketbolists paudis neapmierinātību ar kopā spēlēšanu vienā komandā ar Lebronu Džeimsu. Ērvings komandā vēlas lielāku lomu.

Vēlāk klajā nāca informācija uz kādām komandām Ērvings varētu pārcelties. Arī saspēles vadītāja līgumā ir iestrādāts punkts, ka bez viņa piekrišanas maiņas darījumi nedrīkst notikt. Ērvings atļautu sevi aizmainīt uz Ņujorkas “Knicks”.

NY Post basketbola apskatnieks Frenks Isola raksta: “Ņujorkas komanda sazinājusies ar “Cavs”, lai veiktu “prezentāciju”. Šķietami loģiskākais scenārijs būtu aizmainīt Karmelo, kopā ar vairākām nākotnes pirmās kārtas izvēlēm draftā, lai iegūtu neapšaubāmu NBA superzvaigzni. Basketbolistam tuvu stāvošs avots ir paziņojis, ka Entonijs vēlas panākt darījumu ar “Rockets”.”

Tiek ziņots, ka Karmelo interese pārcelties pie Lebrona uz Klīvlendu, pēc Ērvinga maiņas pieprasījuma, ir teju nolīdzināta gar zemi, neskatoties uz to, ka iepriekš Entonijs darījumu ar “Cavs” būtu akceptējis.

Yahoo basketbola apskatnieks Džordans Šulcs ziņo, ka viņa rīcībā esošā informācija liecina, ka Ņujorkas “Knicks” un “Cavs” potenciālajā maiņas darījumā varētu iesaistīt arī Fīniksas “Suns”.

Darījuma rezultātā uz “Cavs” pārceltos Entonijs un saspēles vadītājs Ēriks Bledso, kamēr “Suns” saņemtu – Kevinu Lovu un šovasar “Knicks” draftēto Franku Ntilkina, uz Kristapa Porziņģa pārstāvēto “Knicks” pārceltos Ērvings un pieredzējušais centrs Taisons Čendlers.

     [+] [-]

, 2017-07-24 12:43, pirms 7 gadiem
Karamele saprot, ka bez Īrvinga Cavs titulu neredzēt. Pie tam, priekš kam Knicks vēl viens traumatisks centrs? Viens iegrābiens jau ir Noah (vēl 3 sezonas līgums) personā un tad bonusā vēl Čandlers (divas sezonas)? Jādod Villijam spēlēt 25+ minūtes.