Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Jokičs inficēts, varētu atgriezties Denverā nedēļas laikā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Jokičs inficēts, varētu atgriezties Denverā nedēļas laikā
Nikola Jokičs. Foto: AP / Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija otrdien, 23. jūnijā, sāka spēlētāju obligāto testēšanu un saņēma nepatīkamas ziņas no Serbijas. Nikola Jokičs saķēris elpceļu vīrusu, tādējādi kavējas viņa atgriešanās Denverā, ziņo ESPN. Pozitīvas analīzes arī diviem Fīniksas "Suns" spēlētājiem.

Garais spēlētājs un tenisa superzvaigzne Novaks Džokovičs 11. jūnijā dzimtenē apmeklēja trenera Dejana Milojeviča godināšanas spēli. Četras dienas vēlāk, 15. jūnijā, Belgradas “Partizan” garajam spēlētājam Nikolam Jankovičam tika konstatēts elpceļu vīruss.

Pārējo “Partizan” spēlētāju un personāla testu rezultāti bija negatīvi, taču nedēļu vēlāk inficēto saraksts pieauga. Otrdienas pēcpusdienā mediji ziņoja par Džokoviča pozitīvo testu, bet vakarā līdzīgas ziņas tika saņemtas par “Nuggets” garo spēlētāju.

Gaidāms, ka Jokičam atļaus doties uz ASV nedēļas laikā, notikumam tuvu stāvoši avoti pavēstīja ESPN. Lai tas notiktu, spēlētājam 24 stundu laikā nepieciešami divi negatīvi testi. Pēc atgriešanās Denverā, viņam vajadzīga vēl viena testēšana ar vīrusam negatīvu rezultātu.

Serbu basketbolists šosezon vidēji guvis 20,2 punktus, izcīnījis 10,2 atlēkušās bumbas un izdarījis 6,9 rezultatīvas piespēles. “Nuggets” (43-22) atrodas trešajā vietā Rietumu konferencē aiz Losandželosas klubiem “Lakers” un “Clippers”.

Denveras kluba treneris Maikls Melouns (Michael Malone) pavasarī izslimojis elpceļu vīrusu, taču uzzinājis to daudz vēlāk, speciālists 15. jūnijā pastāstīja CBS. Viņš sajuties slikti 20. martā, bet testēšana tobrīd nav bijusi pieejama. Melouns izgājis testu ap 25. maiju un “Nuggets” ārsts pavēstījis viņam, ka trenerim bijis vīruss.

Jokičs pārtraukuma laikā pārveidojis ķermeni un zaudējis apmēram 18 kilogramus svara.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +2 [+] [-]

, 2020-06-24 10:54, pirms 4 gadiem
Tagad latvisko uz elpceļu vīrusu? Covid-19 universālais nosaukums nav "elpceļu vīruss". Ir daudzi vīrusi pasaulē kuri ir elpceļu vīrusi. Avotā kobkrēti ir minēts koronavīruss.

  +1 [+] [-]

, 2020-06-24 11:01, pirms 4 gadiem
Varēja jau arī pierakstīt,ka diviem Suns spēlētājiem ar zaraza noķerta..Vienīgi vārdi netiek saukti

  +1 [+] [-]

, 2020-06-24 11:37, pirms 4 gadiem
Nometa svaru un tagad imunitāte vājāka

     [+] [-]

, 2020-06-24 12:34, pirms 4 gadiem
aicis23 rakstīja: Tagad latvisko uz elpceļu vīrusu? Covid-19 universālais nosaukums nav "elpceļu vīruss". Ir daudzi vīrusi pasaulē kuri ir elpceļu vīrusi. Avotā kobkrēti ir minēts koronavīruss.
tas taču noviks