Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Teodosičs pagarina līgumu ar "Clippers", taču, iespējams, tiks atbrīvots

Agris Suveizda

Teodosičs pagarina līgumu ar "Clippers", taču, iespējams, tiks atbrīvots
Milošs Teodosičs
Foto: AFP/Scanpix

Serbu saspēles vadītājs Milošs Teodosičs izlēmis izmantot spēlētāja iespēju pagarināt līgumu ar Nacionālās basketbola asociācijas komandu Losandželosas "Clippers".

Šī bija pēdējā diena, kurā 31 gadu vecais Teodosičs varēja izvēlēties pagarināt līgumu, kas nākamajā sezonā būs vērts 6,3 miljonus ASV dolāru. Teodosičs to ir izdarījis, taču tas vēl negarantē serba palikšanu Losandželosas "Clippers". Komanda līdz 15. jūlijam var atbrīvoties no viņa, garantējot tikai 2,1 miljonu dolāru, un tiek paredzēts, ka "Clippers" šo iespēju izmantos.

Bijušais Pirejas "Olympiacos" un Maskavas CSKA saspēles vadītājs debijas sezonā Nacionālajā basketbola asociācijā savainojumu dēļ piedalījās vien 45 spēlēs, no kurām sāka 36, un vidēji laukumā pavadīja 25,2 minūtes, gūstot 9,5 punktus, izdarot 4,6 rezultatīvas piespēles, izcīnot 2,8 atlēkušās bumbas un pieļaujot 2,2 kļūdas. Losandželosas "Clippers" ar 42 uzvarām un 40 zaudējumiem Rietumu konferencē ieņēma desmito vietu.

Savukārt sadarbību ar Atlantas "Hawks" turpina spēka uzbrucējs Maiks Muskala, kurš izmantojis spēlētāja iespēju pagarināt līgumu uz vienu sezonu, kuras laikā viņa alga būs pieci miljoni dolāru. Muskala, kuram drīzumā apritēs 27 gadi, regulārajā sezonā piedalījās 53 spēlēs, septiņas sāka starta pieciniekā, vidēji aizvadīja 20,0 minūtes, guva 7,6 punktus un izcīnīja 4,3 atlēkušās bumbas. Atlantas "Hawks" ar 24 uzvarām un 58 zaudējumiem Austrumu konferencē palika pēdējā vietā.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/sources-mi...
https://twitter.com/wojespn/status/...

  -2 [+] [-]

, 2018-06-24 21:46, pirms 6 gadiem
Pēc visu "ekspertu" domām, Dončičam šāda statistika būs tīrais nieks!

     [+] [-]

, 2018-06-25 10:44, pirms 6 gadiem
Nu ja viņu arī izpirks domājams, ka bez darba nepaliks arī tajā pusē dīķim.

     [+] [-]

, 2018-06-25 17:54, pirms 6 gadiem
Atklāti sakot, man brīžiem nav skaidri NBA GM rīcības principi. Teodosičs šobrīd ir viens no Pasaules labākajiem tīrajiem saspēlniekiem, kurš perfekti pārredz laukumu un var iedot ideālu piespēli/"konfekti", pēc kuras, ja spēlētājs nav ar koka rokām, groza guvums ir neizbēgams. Jā, nav tik ātrs, jā, aizsardzībā 1:1 nav tik veikls, taču nav jau arī tā, ka viņam jādod max kontrakts. Es pat teiktu - jebkurai komandai ir iespējas pa lēto tikt pie lieliska saspēlnieka, bet... tā vietā komandas ņem visvisādus dīvainus saspičus, kurus atkal atlaiž un ņem vietā citus utt. utjp. Jā, saprotu - cer, ka "pa lēto" atvērsies, taču cik liela ir tā iespējamība?! Un, pat ja tā būs, nākamajā sezonā tāds atvēries saspičs gribēs attiecīgus ciparus kontraktā. Ja paskatāmies uz pēdējo sezonu lejasgala komandu saspēlnieku rindām - nu bēdīgi. Tāpēc šāda Clipps rīcība(ja tā tiešām notiks) šķiet dīvaina...