Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

"Spurs" ģenerālmenedžeris: "Bertāns, iespējams, ir labākais metējs draftā"

"Spurs" ģenerālmenedžeris: "Bertāns, iespējams, ir labākais metējs draftā"
R.C. Bjufords
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Sanantonio "Spurs" ģenerālmenedžeris R.C. Bjufords pēc aizvadītajā naktī notikušā drafta izvērtējis spēlētājus, kas tikuši izvēlēti. Viens no viņiem bija Dāvis Bertāns, par kuru no Sanantonio kluba puses nākuši atzinīgi vārdi.

"Šis varētu būt bijis viens no sarežģītākajiem vakariem "Spurs" vēsturē, vismaz tik ilgi, kamēr vien esmu bijis šeit," pēc drafta beigām aizvadīto nakti komentējis Sanantonio kluba ģenerālmenedžeris R.C. Bjufords. Ar sarežģīto vakaru tika norādīts uz ievērojamo darījumu, kas tika veikts. Uz Indiānas "Pacers" tika aizmainīts viens no komandas labākajiem spēlētājiem Džordžs Hils, bet tā vietā iemainītas vairākas drafta izvēles, no kurām lielākais ieguvums - uzbrucējs Kavhi Lenards. Ar šo spēlētāju "Spurs" saista ļoti lielas cerības, tāpēc arī klubs bija gatavs šķirties no Hila.

"Bez Kavhi šajā maiņā ieguvām vēl pāris labus spēlētājus no ārzemēm - Erazemu Lorbeku un Dāvi Bertānu," uz citiem sava kluba ieguvumiem norādīja Bjufords. Lorbeks jau ir savas karjeras briedumā un pašreiz ir viens no spēcīgā Barselonas kluba līderiem, kuru "Spurs" cer kādā brīdī pārvilināt uz NBA. "Bertāns - teiktu, ka, iespējams, viens no labākajiem metējiem šīgada draftā. 206 cm garš trešais numurs, kuram ir 18 gadi un nebūs 19 līdz šī gada beigām un kuram ir lieliskas izaugsmes iespējas," tā par Dāvi Bertānu izteicās "Spurs" ģenerālmenedžeris.

Savukārt ar savām oriģinālajām drafta izvēlēm (29. un 59. numurs) Sanantonio izvēlējās attiecīgi saspēles vadītāju Koriju Džozefu no Teksasas universitātes un uzbrucēju Ādamu Hangu no Ungārijas, kurš nākamsezon spēlēs Spānijas ACB līgā.

Visticamāk nākamsezon "Spurs" sastāvā būs divi no draftā paņemtajiem spēlētājiem - pirmā raunda izvēles Lenards un Džozefs, bet pārējo spēlētāju pievienošanās sagaidāma vēlāk. Kad - to Sanantonio ģenerālmenedžeris R.C. Bjufords neprognozēja, jo vēl neesot pat zināms, kad sāksies nākamās sezonas treniņnometne iespējamā lokauta dēļ. "Iespējams, tas būs viens gads, varbūt divi," kluba pārstāvis nosauca iespējamo laiku, kad "Spurs" izmantos savas drafta izvēles.

Izmantotie resursi:
THE OFFICIAL SITE OF THE SAN ANTONIO SPURS
San Antonio News, Weather, Sports, Spurs,...


, 2011-06-24 17:05, pirms 13 gadiem
Lieku uz to ka Lorbeks neaizvadīs nevienu maču NBA.
, 2011-06-24 17:09, pirms 13 gadiem
Tas tikai priecē. Cerams, ka arī ģeneralmenedžeris un vispār "SPURS" palīdzēs Bertānam attīstīt skillu un viņš spēlēs NBA un tiešām būs NBA līmeņa metējs
, 2011-06-24 17:16, pirms 13 gadiem
AB ir labākais "metējs" NBA,bet Bertāns draftā.
, 2011-06-24 17:19, pirms 13 gadiem
Runājot par Lorbeku, tad viņš nav domāts priekš NBA, jo ja vien paskatās, ka pagāšo sezonu brazīļu centrs Tiago Splitters tika paņemts uz NBA no Spānijas kluba Caja Laboral, kurš bija labākais centrs ACB, tad NBA viņam spēles laiks bija 2 minūtes līdz 10 minūtēm un pāris iemesti punkti. tad rodas jautājums, kāpēc ir jāčakarē sava karjera aizejot baltajam centram uz NBA, kur principā valda atlētiskie melnādainie spēlētāji?
, 2011-06-24 17:21, pirms 13 gadiem
Letiņi lielākie metēji Eiropā,Līgo Līgo!Salej kausus lai var iemest!
, 2011-06-24 17:23, pirms 13 gadiem
Lorbeks tieshaam vareetu NBA nemaz nespeeleet,jo patlaban shim karjeras labaakie gadi un taisaas nosleegt jaunu liigumu ar ''Barcelona''
Par Bertaanu runaajot,jaacer,ka jaunais ''Union Olimpija'' galvenais treneris vinju laidiis regulaari laukumaa vismaz uz kaadaam 20 min naakamajaa sezonaa
, 2011-06-24 17:39, pirms 13 gadiem
Starp citu vēl par draftu,šeit ir fantastisks raxts no Bila Simona kurš izceļas ar savu viedokli Bill Simmons: The Sports Guy's draft diary for...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-06-24 18:04, pirms 13 gadiem
Valteri labaki meteeji
, 2011-06-24 18:16, pirms 13 gadiem
Un tagad es noskaidroju, ka Olimpija ir Latvijā un BK Barons Slovēnijā...

Izvilkums no Spurs Obtain Draft Rights To Kawhi Leonard |...

San Antonio also acquired the draft rights Davis Bertans who Indiana selected with the 42nd overall selection in this year’s draft. Bertans has spent the past five years playing on a variety of levels in Latvia. Last season he split the year playing for BK Barons Riga (Slovenia) and Union Olimpija (Latvia).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-06-24 20:18, pirms 13 gadiem
Moby74 rakstīja: Un tagad es noskaidroju, ka Olimpija ir Latvijā un BK Barons Slovēnijā...

Izvilkums no Spurs Obtain Draft Rights To Kawhi Leonard |...

San Antonio also acquired the draft rights Davis Bertans who Indiana selected with the 42nd overall selection in this year’s draft. Bertans has spent the past five years playing on a variety of levels in Latvia. Last season he split the year playing for BK Barons Riga (Slovenia) and Union Olimpija (Latvia).
Turppinot šo tēmu,izraxts no Spurs bloga:The players the Spurs obtained through the deal were San Diego State’s Kawhi Leonard, Lithuanian forward Davis Bertans,
, 2011-06-24 21:55, pirms 13 gadiem
Tak teica, ka būs pirmajā pickā.
Vēl nesen bija buļlu-okc/čemppionu/bos pickā.
Dāvi, esi nākamais Redžijs.
Priecīgus Jāņus visiem, kas lasa
, 2011-06-24 21:57, pirms 13 gadiem
MULDĒŠANA !! Visiem zināms, ka labākais metējs draftā ir Fredetts.
, 2011-06-25 14:16, pirms 13 gadiem
Džimers ir labāks metējs nekā Dāvis un vēl pārējie kopā šijā draftā.
, 2011-06-25 19:19, pirms 13 gadiem
The one and the only rakstīja: Runājot par Lorbeku, tad viņš nav domāts priekš NBA, jo ja vien paskatās, ka pagāšo sezonu brazīļu centrs Tiago Splitters tika paņemts uz NBA no Spānijas kluba Caja Laboral, kurš bija labākais centrs ACB, tad NBA viņam spēles laiks bija 2 minūtes līdz 10 minūtēm un pāris iemesti punkti. tad rodas jautājums, kāpēc ir jāčakarē sava karjera aizejot baltajam centram uz NBA, kur principā valda atlētiskie melnādainie spēlētāji?
Par Splittera varējumu varēs spriest pēc nākošās sezonas, jo baltajiem centriem pirmais gads ir ļoti grūts pie Popoviča, bet otrais gads daudz labāks kā Oberto gadījumā. Pašam arī neticas, ka Lorbeks varētu būt spēks NBA.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-06-27 02:05, pirms 13 gadiem
Wyoming rakstīja: Scola tomēr ir spēks, tāpēc baltos nevajag norakstīt.
MVP dirks arii ir balts!
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.