Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ērvingam jāizlaiž 3-6 nedēļas, Karijs varētu atgriezties līdz "play-off" sākumam

Agris Suveizda

Ērvingam jāizlaiž 3-6 nedēļas, Karijs varētu atgriezties līdz "play-off" sākumam
Kairijs Ērvings pret Stefenu Kariju
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Bostonas "Celtics" savā mājaslapā pavēstīja, ka vienības līderim Kairijam Ērvingam spēles no malas būs jāvēro vēl 3-6 nedēļas. Savukārt ESPN ziņo, ka Goldensteitas "Warriors" zvaigzne Stefens Karijs varētu izlaist vien trīs nedēļas.

Bostonas "Celtics" saspēles vadītājam Kairijam Ērvingam šodien tika veikta ķirurģiska operācija, kuras laikā tika izņemta stieple no viņa kreisā ceļgala, kas tajā tika ievietota pēc 2015. gada finālsērijā gūtā savainojuma. Šī stieple esot radījusi diskomfortu, taču kopumā ceļgalam nekādu citu problēmu neesot, tādējādi atlabšanas termiņš tiek prognozēts no trim līdz sešām nedēļām.

Regulārā sezona Ērvingam jau ir beigusies, taču optimistiskākajā gadījumā viņš varētu atgriezties ierindā jau izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā. "Celtics" ar 49 uzvarām un 23 zaudējumiem Austrumu konferencē ieņem otro vietu. 26 gadus vecais Austrālijā dzimušais aizsargs 60 spēlēs jaunajā komandā vidēji aizvadījis 32,2 minūtes, guvis 24,4 punktus, izdarījis 5,1 rezultatīvu piespēli, izcīnījis 3,8 atlēkušās bumbas, pieļāvis 2,3 kļūdas un pārtvēris 1,1 bumbu. "Celtics" rindās sezona jau ir beigusies Gordonam Heivordam un Danielam Taisam, bet veselības problēmu dēļ pagaidām nespēlē arī Džeilens Brauns un Markuss Smārts.

Tikmēr relatīvi labas ziņas saņemtas Stefenam Karijam veiktajās pārbaudēs. Tajās atklāts otrās pakāpes sastiepums kreisajā ceļgalā, un Karija veselības stāvoklis nākamreiz tiks pārbaudīts pēc trim nedēļām. Ja atlabšanas process ritēs raiti, viņš varētu atgriezties ap izslēgšanas spēļu sākumu. Atgādinām, ka Goldensteitas "Warriors" saspēles vadītājs ceļgalu savainoja savā pirmajā spēlē kopš atgriešanās pēc potītes savainojuma.

30 gadus vecais Karijs šosezon piedalījies 51 spēlē, vidēji laukumā esot 32,0 minūtes, gūstot 26,4 punktus, izdarot 6,1 rezultatīvu piespēli, izcīnot 5,1 atlēkušo bumbu, pieļaujot 3,0 kļūdas un pārtverot 1,6 bumbas. Čempione Goldensteitas "Warriors" ar 54 uzvarām un 18 zaudējumiem ieņem otro vietu Rietumu konferencē. Bez Karija lazaretē ir arī tādi spēlētāji kā Kevins Durents, Klejs Tompsons un Dreimonds Grīns.

Izmantotie resursi:
Kyrie Irving Injury Update | Boston Celtics
Golden State Warriors guard Stephen Curry...

     [+] [-]

, 2018-03-24 23:39, pirms 6 gadiem
Ķeltiem tas varētu ļoti ļoti dārgi maksāt, it īpaši ja pretī nāks Wizards, ar Wallu atpakaļ; tad pirmajā kārtā arī Celticiem visticamāk viss būs beidzies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-03-25 10:09, pirms 6 gadiem
Shaq1972 rakstīja: Ķeltiem tas varētu ļoti ļoti dārgi maksāt, it īpaši ja pretī nāks Wizards, ar Wallu atpakaļ; tad pirmajā kārtā arī Celticiem visticamāk viss būs beidzies.
Stulbs, vai izliecies?

WSH vēl jānokrīt līdz 7. vietai.

     [+] [-]

, 2018-03-25 13:59, pirms 6 gadiem
General Franc0 rakstīja: 76ers būs čempioni tuvākos 7 gados...
Embīds un Simonsa duets ir neparspējams redzēsim, kas būs ar Markelle Fueltz, jo es domāju viņam nevajadzēja sākt sezonu dēļ traumas būtu izārstējis visi mierīgi un varētu sākt nākošo sezonu. Beņķis arī jauns un labs - TJ, Robert un pārējie. Principa, ja piesaista superzvaigzni, tad komanda ir uz ī.