Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rouzs pirms kļūšanas par brīvo aģentu: "Vēlos uzvarēt, nevis pēc iespējas vairāk naudas"

Andrejs Siliņš

Rouzs pirms kļūšanas par brīvo aģentu: "Vēlos uzvarēt, nevis pēc iespējas vairāk naudas"
Deriks Rouzs
Foto: AP/Scanpix

Kristapa Porziņģa komandas biedrs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībā Ņujorkas "Knicks" Deriks Rouzs izteicies, ka pirms šīs vasaras, kad pirmo reizi karjerā būs brīvais aģents, par savu prioritāti nākamās darba vietas izvēlē uzskata komandu, kas cīnās par uzvarām, nevis pēc iespējas lielāku līgumu.

"Es pat nedomāju par naudu. Esmu iekrājis vairāk, nekā pietiekami. Ja šodien beigtu spēlēt basketbolu, ar mani viss būtu kārtībā," sacīja Rouzs, kurš pēc šīs sezonas visas karjeras laikā, tikai spēlējot basketbolu vien, būs nopelnījis vairāk nekā 115 miljonus dolāru. Tāpat Rouzs savulaik noslēdza līgumu ar sporta apģērbu ražotāju "adidas" uz 13 gadiem par 185 miljoniem dolāru.

"Vēlos uzvarēt. Vēlos būt laimīgs un būt mierā ar sevi, lai kur arī atrastos. Esot pie sarunu galda, tu nekad neko nevari zināt. Tomēr es negrasos runāt ar cilvēkiem, kuriem prioritāte numur viens būs nauda. Vēlos uzvarēt," nostāju pauda basketbolists, kurš šovasar pirmo reizi karjerā 28 gadu vecumā būs brīvais aģents.

"Tā ir daļa no būšanas par brīvo aģentu - redzēt, kuras citas komandas ir ieinteresētas. Jādod tām iespēja un tad arī jāskatās [kā situācija atrisinās]," turpināja Rouzs. "Nezinu, kā šis process notiek. Pēc sezonas mēs ar aģentu, brāļiem un ģimeni par to runāsim. Protams, vēlos būt Ņujorkā, šajā vidē, katru vakaru spēlēt 'Madison Square Garden' - tā ir svētība. Bet varu tikai atkārtoties - [vasarā] būs šī situācija kārtīgi jāizrunā ar aģentu un brāļiem."

2008. gada drafta pirmais numurs Rouzs šajā sezonā vidēji 32,5 minūtēs guvis 17,8 punktus, atdevis 4,4 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 3,8 atlēkušās bumbas. Šī ir Rouza rezultatīvākā sezona kopš 2012. gada, kad spēlētājs iepriekšējā sezonā bija kļuvis par visas līgas MVP, bet karjerā piespiedu pārtraukumu iecirta ceļgala krustenisko saišu plīsums.

Izmantotie resursi:
ESPN

  +2 [+] [-]

, 2017-03-24 16:11, pirms 7 gadiem
Individuāli jau labs, bet savtīgums un traumas neļaus kļūt par HOF, ja, nenonāks pie Popa, kur varbūt kaut ko labu no šī izmālēs.

  -4 [+] [-]

, 2017-03-24 16:12, pirms 7 gadiem
tiesi Rouzs ir iet pec naudas, jo nekad nebus tik daudz, cik ir tagad.

  -2 [+] [-]

, 2017-03-24 16:24, pirms 7 gadiem
Bullshit nekas vairāk.. Nauda nauda tas ir viss kas viņu interesē, tāpēc spēlē kā strītbolists.

  +3 [+] [-]

, 2017-03-24 16:30, pirms 7 gadiem
rezgalis007 rakstīja: Individuāli jau labs, bet savtīgums un traumas neļaus kļūt par HOF, ja, nenonāks pie Popa, kur varbūt kaut ko labu no šī izmālēs.
Pops tādus spēlētājus nemaz neņem, viņu pēc pirmā treniņa aizsūtītu un D-līgu, ja Rouzs grib uzvarēt, lai iet pa minimālo uzrauj kādu sezonu, lai pierāda, ka vārdi nav tukši!

  +1 [+] [-]

, 2017-03-24 16:43, pirms 7 gadiem
To, vai viņu neinteresē nauda, redzēsim jau vasarā šaubos, ka noslēgs līgumu zem 15milj.

  +2 [+] [-]

, 2017-03-24 16:45, pirms 7 gadiem
Rouzu pa 1 mlj NY vajag?

     [+] [-]

, 2017-03-24 16:56, pirms 7 gadiem
Daniel rakstīja: Rouzu pa 1 mlj NY vajag?
veterana min man liekas, bija 1,3mio

     [+] [-]

, 2017-03-24 17:01, pirms 7 gadiem
Ņemot vērā pašreizējās algas domāju tikuntā savus 15-18€ pelnīs. Labs viņš jau ir uzbrukumā, bet diemžēl ne defā.
Slēpts komentārs: chubaki

     [+] [-]

, 2017-03-24 17:26, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Defa viņš arī ir labs, bet vnk negrib spēlēt, darīt melno darbu. Te mēs redzam atšķirību, kā Igoudala ņem gredzenu un final MVP, ar melno darbu un nesavtīgumu, neželojot sevi, bet Rouzs spēlē uz statistiku, nespēlē defa un ir savtīgs. Kā ,balts pret melnu, diena pret nakti.
Atkal sākas, ar tiem GSW nesavtīgajiem, redzēsim cik nesavrīgi viņi ierīs no Nuggetiem pirmajā kārtā! P.S ja Rozīts pa 3 mil. spēlēs top klubā domāju viņam cerības parādās!

  +1 [+] [-]

, 2017-03-24 17:37, pirms 7 gadiem
karlosm rakstīja: Atkal sākas, ar tiem GSW nesavtīgajiem, redzēsim cik nesavrīgi viņi ierīs no Nuggetiem pirmajā kārtā! P.S ja Rozīts pa 3 mil. spēlēs top klubā domāju viņam cerības parādās!
No Nuggets jau nu tok GSW neieris,par otro, treso kartu neko nesaku!!!

     [+] [-]

, 2017-03-24 17:47, pirms 7 gadiem
furios rakstīja: No Nuggets jau nu tok GSW neieris,par otro, treso kartu neko nesaku!!!
Tas bija jūtu uzplūdā par to komentāru, bet vienkāši besī tas teksts. Tagad Durants ir ārā un kur tad palicis nesavtīgais b*e? un kur bija tas nesavtīgais visu karjeru, viņš tak nesavtīgs bija tikai, kad kausu izcīnija

  +2 [+] [-]

, 2017-03-24 17:57, pirms 7 gadiem
karlosm rakstīja: Tas bija jūtu uzplūdā par to komentāru, bet vienkāši besī tas teksts. Tagad Durants ir ārā un kur tad palicis nesavtīgais b*e? un kur bija tas nesavtīgais visu karjeru, viņš tak nesavtīgs bija tikai, kad kausu izcīnija
Nu par GSw ar isti nepiekritu,ka baigi nesautigie...par nesautigu komandu uzskatu Bostonu un Spuras...otraja gdijuma jau Pops dirige kori!

  -1 [+] [-]

, 2017-03-24 18:08, pirms 7 gadiem
nja smaids par nesavtīgo .. tipa paša izvēle un ja viņš gribētu, tad laukumā kopā ar Stefu, Kleju un KD varētu spēlēt individuālo spēlīti vācot punktus .. dara to, ko komanda prasa - savādāk nebūtu komandā ..

  -4 [+] [-]

, 2017-03-24 18:08, pirms 7 gadiem
karlosm rakstīja: Tas bija jūtu uzplūdā par to komentāru, bet vienkāši besī tas teksts. Tagad Durants ir ārā un kur tad palicis nesavtīgais b*e? un kur bija tas nesavtīgais visu karjeru, viņš tak nesavtīgs bija tikai, kad kausu izcīnija
Nuggets var arī netikt PO, bet tagad ir atraduši Jokichu, kas arī spēlē komandas interesēs, pēc Igija aiziešanas nuggets nav PO komanda, tā pat arī ar 76ers. Kā viņš ierādās GSW, tā komanda pacēlās sen nebijušos augstumos. Un atceries, ka īsto spēku viņš rādīs PO., tā pat kā visa GSW komanda, pagājušo gadu mērķis bija 73 uzvaras, dēļ tā arī bija traumas finālā, Igija muguras sāpes un komandas pagurums pašās beigās+ tiesnešu brigāde un līgas vadība ar saviem noraidījumiem un jušanu līdz cavs un ar to visu cavs knapi uzvarēja. Protams Rietumos tomēr ir gaļas mašīna, tāpēc ir svarīgi sataupīt spēkus PO.

  -1 [+] [-]

, 2017-03-24 18:08, pirms 7 gadiem
Tas jau labi, ka grib uzvarēt. Vismaz tīsies prom no NYK, jo tie toč nevar uzvarēt neko

  +3 [+] [-]

, 2017-03-24 18:53, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Nuggets var arī netikt PO, bet tagad ir atraduši Jokichu, kas arī spēlē komandas interesēs, pēc Igija aiziešanas nuggets nav PO komanda, tā pat arī ar 76ers. Kā viņš ierādās GSW, tā komanda pacēlās sen nebijušos augstumos. Un atceries, ka īsto spēku viņš rādīs PO., tā pat kā visa GSW komanda, pagājušo gadu mērķis bija 73 uzvaras, dēļ tā arī bija traumas finālā, Igija muguras sāpes un komandas pagurums pašās beigās+ tiesnešu brigāde un līgas vadība ar saviem noraidījumiem un jušanu līdz cavs un ar to visu cavs knapi uzvarēja. Protams Rietumos tomēr ir gaļas mašīna, tāpēc ir svarīgi sataupīt spēkus PO.
Mērķis bija 73 uzvaras? Aizmirsi ko skandinājā pirms sezonas beigām 10 spēles? Visiem bija pof tas rekords, galvenais gredzeni. Tā kā tu te nemuldies, ka tas bija galvenais mērķis.

Iekš DEN Igijs bija vienu gadu. DEN sabruka ar Melo aiziešanu.

Kopumā tavs komentārs- atmaska atmaskai galā. Bet kad citi sāk kaut ko tādu rakstīt, tad galīgi nav taisnība utt.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-24 18:54, pirms 7 gadiem
Oho.. viens ielicis mīnusu pie tā, ka saku, ka NYK neko nevar uzvarēt Nez kurš bija tas asprātis un domā, ka var
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-03-24 19:20, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Mērķis bija 73 uzvaras? Aizmirsi ko skandinājā pirms sezonas beigām 10 spēles? Visiem bija pof tas rekords, galvenais gredzeni. Tā kā tu te nemuldies, ka tas bija galvenais mērķis.

Iekš DEN Igijs bija vienu gadu. DEN sabruka ar Melo aiziešanu.

Kopumā tavs komentārs- atmaska atmaskai galā. Bet kad citi sāk kaut ko tādu rakstīt, tad galīgi nav taisnība utt.
Nu un komandu viņš ieveda PO, pēc tam tā komanda ar to pašu sastāvu bija miskaste līdz pat šai sezonai.
73 uzvaras visi gribēja, to tikai noliedza, tad kāpēc pēdējās spēles komanda neatpūtināja līderus pirms PO? Protams visi domāja, ka gredzens būs sekundāra lieta, bet pārrēķinājās.
Labāk apskaties cik gadus CP3 stagnē. Ceru, ka LAC tiks pāri otrai kārtai, bet tad jau redzēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-24 19:31, pirms 7 gadiem
Lai Rozitem veicas! Zheel, ka kp vel miskastee ar nosaukumu Knicks ir iesprostots..

  +3 [+] [-]

, 2017-03-24 19:40, pirms 7 gadiem
HMB-PAVASARIS3 rakstīja: Ari es ieliku -, ne jau komenta deel bet tavas butibas deel - tu esi tups un debiils kepka

Par to ari minuso tevi
Un to saka kepka, kura visi komentāri ir slēpti, cuz "bloķēts kepka" 😂
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-24 20:46, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Tas jau labi, ka grib uzvarēt. Vismaz tīsies prom no NYK, jo tie toč nevar uzvarēt neko
Knicks pat drafta loteriju uzvarēt nevar