Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rouzs: "Par Porziņģa maiņu bija tikpat ļoti pārsteigts kā par Karmelo"

Rolands Eliņš

Rouzs: "Par Porziņģa maiņu bija tikpat ļoti pārsteigts kā par Karmelo"
Deriks Rouzs. Foto: AP/Scanpix

NBA kluba Minesotas „Timberwolves” aizsargs Deriks Rouzs sarunā ar Ņujorkas medijiem atzina, ka ir ļoti priecīgs par iespējām spēlēt tā, kā viņš spēlējis savas karjeras pusē, kā arī pauda pārsteigumu par Kristapa Porziņģa aizmainīšanu uz Dalasu.

Deriks Rouzs Ņujorkā ieradās 2016. gada vasarā, kad tobrīdējais „Knicks” prezidents Fils Džeksons ap Karmelo Entoniju un debijas sezonu aizvadījušo Kristapu Porziņģi sapulcināja vairākus veterānus. Rouzs toreiz pat medijiem izveidoto sastāvu skaļi nodēvēja par „superkomandu”, taču praksē no tādas bija ļoti tālu... No toreizējā sākumsastāva – Rouzs, Lī, Entonijs, Porziņģis un Noā – Ņujorkas komandā vairs nav palicis neviens.

„Jā, es biju pārsteigts par to, ka Porziņģis tika aizmainīts,” teica Kristapa bijušais komandas biedrs Rouzs. „Tāpat kā savulaik par Melo (aizmainīšanu). Domāju, ka visi komandā bija pārsteigti un satriekti par to, bet tāds nu ir šis bizness.”

Paša Rouza sezona „Knicks” sastāvā arī neizvērtās īpaši lieliska, taču pēc viņam klājās vēl sliktāk Klīvlendā, bet tagad „Timberwolves” sastāvā Rouzs ir atguvies no traumām un ir viens no komandas līderiem. Vidēji spēlē viņš guvis vairāk nekā 18 punktus, izdalījis 4.8 piespēles un uzlabojis savu tālmetienu precizitāti līdz 40%.

„Jūtos ļoti labi, ka esmu atpakaļ basketbolā un tādā basketbolā, kādu biju pieradis spēlēt,” teica Rouzs pēc spēles pret „Knicks”, kurā iemeta 20 punktus. „Bet galvenais ir tas, ka vēlējos uzvarēt. Nav svarīgi, kā man veicas un vai aiziet spēle. Jā, man pašam ļoti patīk spēlēt „Madison Square Garden”, taču kā komanda šobrīd tiecamies pēc katras uzvaras.”

„Timberwolves” 28 uzvarām 59 spēlēs šobrīd ieņem 11. vietu Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://dailynews.news/derrick-rose...

     [+] [-]

, 2019-02-24 17:35, pirms 5 gadiem
Daudz kļūdu(jau virsrakstā). Pirms publicēšanas jau autors varēja pārlasīt savu rakstu.

     [+] [-]

, 2019-02-24 18:33, pirms 5 gadiem
Derick Rose nr.1 for Chicago!

GG BULLS!!!